Накъде отива България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Addler
Контакти:

Re: Накъде отива България

Мнениеот Addler » 09 дек 2010 20:22

Че да взема и аз да кажа на шефа, че ще съм пиян и на 3ти няма да мога да отида на работа. Проблема тук не е в държавата, а в родителите. Вижте това http://vbox7.com/play:d3cfff8e . Боя не да разгражда, боя изгражда.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 дек 2010 20:35

8-)

Уникално просто младо поколение ! :evil:
Аз твърдя, че толкова тъпо поколение, България не е имала дори по време на турско робство, защото тогава желанието за наука и образование у децата е било голямо. Въпрос на чест и гордост е било да си грамотен, макар и в поробена държава ...
Науката и знанието са били издигнати в култ, а читалищата са се пълнели с хора ....
Може би и това е причината България да оцелее ...
Сега ... Трагедия !!! :evil:
100% чалга поколения през последните 20 години ...
Нещата отиват от зле на още по-зле !
Докъде ще стигнем ... ?
До ... края според мен ... И той няма да е happy ! :cry:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 дек 2010 20:41

LSFC 1914 написа:
Българио, за тебе те умряха,

една бе ти достойна зарад тях,

и те за теб достойни, майко, бяха

И твойто име само кат мълвяха,

умираха без страх.

Тези наши велики БЪЛГАРИ се бориха за свободата ни, а какво сме сега !???
Идиоти, които отишли на протест, а всъщност те дори не знаят "Аз съм българче" ... какво повече може да се говори по въпроса... България бавно и сигурно се затрива от картата на Европа!

Братле, ти и всички като теб са причината България да няма бъдеще. (не знам на колко години си, ама като поживееш още малко и като поживееш в чужбина ще разбереш, че именно заради тои тип хора България е обречена). не знам да ви се сърди ли човек или толквоа си ви е акъла...

като изчетох мненията и точно за това стихотворение се сетих и после като видях, че някой болен мозък даже го пейст-нал и някак си се зачудих да плача ли да се смея ли...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 дек 2010 20:42

Аз не съм съгласен, че поколението не става. Просто не може всички да са еднакви. Нивото на знание, на обща култура като цяло не е добро никак, но това е навсякъде в Европа. Нещата са комплексни и е трудно да се обобщава току-така, но нейсе.
Я аз да питам като колегата: защо никой нищо не казва за ЦСКА - Зенит? Сериозно!

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 09 дек 2010 21:00

с това правителство или кривителство от ден на ден отиваме към пропастта,тези капиталистически изедници вече трета година не са вдигали ни пенсий ни заплати и докато са на власт и обират държавата нищо хубаво не ни очаква
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 дек 2010 21:08

Вижте,не може да се съди за всички от тази извадка!Нали се сещате,че баш най-"ученолюбивите" са първа писта за такива протести,а щом е за каузата" да не се учи"-и бомбички ще мятат,ако трябва! И обърнете внимание на друго-всъщност тези протести са инспирирани от учителите!Ама на тях не им стиска да протестират,щото бая стачки бяха едно време при Серго,гласуваха за Бибитко и сега ни в клин,ни в ръкав!Те караха децата да отварят прозорците по време на студовете,та да не се учи!Цялото даскалско воинство(с малки изключения) е една паразитна структура,която само иска,а на практика не дава нищо...Е,га става дума за частни урочета-друга работа!В клас отбиват номера-ден да мине,болничен да дойде!Армията и милицията се реформираха,но даскалите са закостеняла система и не мърдат напред от 20 години!А любознателни дечица винаги ще има,но те не хвърлят кисели млека и не пискат за щяло и нещяло,а си учат уроците и четат книги,затуй са безинтересни!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 09 дек 2010 21:14

Бъдещете хич не е розово във всяка една сфера.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 09 дек 2010 22:19

Жертвите на прехода....от набор '90-'91 до към набор '97-'99-2000 г...десетилетие и поколения,тотално загубени заради държавата,за обществото и за себе си..."преход" във формата като останалите държави в Източна Европа,тук не е имало,некъв пълен регрес на човешки отношения и ценности.На училище всъщност учат не знания, а да оцеляват,щото такава е не само училищната среда, а и средата в България....да оцеляваш не в чисто материалния характер,не са важни знания и умения,а други качества дето не се преподават в училище,там само се научават в задния двор докато пушиш на 14 г,в чалготеката,в интернет клуба,даже и на стадиона.Незнам аз имам племеница първокласник,гледам само отстрани как я възпитават те,и други такива семейства...на около 29-30 години,има някаква положителна промяна,чалгата е тотално забранена,заинтересовани,занимават се,поучават ги,забраняват им,поущряват ги....отказват им ако не го заслужат.Ама незнам само се моля да и вървят науките и главно езиците,да учи и да бяга в чужбина,сега обучението не е безбожно скъпо....няма да е от "вождовете",ама не искам да бъде и от тез "зомбирини индианците" от интервютата, тва е тука училищната среда ги научава само да се пазят и да оцеляват....за друго не им остава време.

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 09 дек 2010 22:26

lisynger написа:Браво ,че са се дигнали да искат своето въпреки, че не е начина със пиратки, важното е, че не се примиряват със неща които не искат.
И за скептиците към младите във пирамидата на еди кой си фараон немога кажа с точност е намерен текст със заглавие ''Днешната младеж за нищо не става и когато ние си отидем всичко ще се разпадне''

Съжалявам но на 13-14-15 годишни деца не им е дошло времето да правят каквото си искат. Това си е баш слободия. Моето дете е малко още но със сигурност ще гърмят шамари ако го видя там.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 09 дек 2010 23:13

тука на секи 3ти чалгата му е крива :lol: :lol: :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Върни се в “Свободна зона”