ОТБОРА Е САМО ЕДИН ЛЕВСКИ СОФИЯ
колкото до чужд Ювентус
Най-популярен отбор във форума
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Най-популярен отбор във форума
Левски, Челси и.......Шефилд Юн. !
Към автора на темата.....и можеби модераторите:
Тази тема трябва да стои поне няколко дена......за да може повече хора да си напишат предпочитанията.
Ако резултатите бъдат обявени довечера или утре и темата бъде заключена......още доста поребители няма да имат възможност да гласуват.
Така, че предложението ми е, да се остави темата.....примерно за 3 дена.....и тогава да се обявят резултати.
Тази тема трябва да стои поне няколко дена......за да може повече хора да си напишат предпочитанията.
Ако резултатите бъдат обявени довечера или утре и темата бъде заключена......още доста поребители няма да имат възможност да гласуват.
Така, че предложението ми е, да се остави темата.....примерно за 3 дена.....и тогава да се обявят резултати.
пирин и уимбълдън
THE G.A.M.E написа:Левски, Челси и.......Шефилд Юн. !
От моя страна няма проблем. Вечерта, примерно към 19:00 ще напиша на първа страница временното класиране с топ 3 на най-популярните БГ и чужди отбори от форума

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Левски и Арсенал!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Botevist_1912
- Контакти:
1912_PB написа:Botevist_1912 написа:1912_PB написа:при всички случаи на ботев са наи знаещи и наи компетентни наи обичащи и наи верни
Точно така. Напълно съгласен съм. След първите 7 кръга бяхме с 0 точки и все пак бяхме 700 човека на гостуване с Локо София. При същото положение друг отбор в А група нямаше да събере повече от 100 човека.
Аз съм от Ботев Пловдив. От чуждите ми е все тая.
точно,а за всички останали с по двата отбора,които са особено много........О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш........
Аз на другите хора съм им простил. Все пак ако не си от София, а си от провинцията ( Пловдив не е провинция, Пловдив е град - държава ) за кой отбор ще бъдеш ?
Естествено, че от Левски или от ЦСКА. Така че аз им прощавам на тези хора.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
ЛЕВСКИ единствен на света!
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7