Свалянето на Георги Първанов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Свалянето на Георги Първанов!
За свалянето му съм.Никога не ми е харесвал като политик.
1913 написа:shammi написа:Принципно съм против свалянето му, това засега е най-успешния президент на Р България, ще се обоснова : много добър PR, много добра обща култура и не на последно място изключително добро познаване на историята - историк е все пак.
Момче, преди да кажеш някоя глупост, замълчи и не я казвай!
Агент гоце няма да бъде свален от власт, макар че това е най-малкото, което заслужава за престъпленията си срещу обществото и националното предателство срещу България...
Пич, не съм момче, а и рядко говоря глупости. Наистина и аз да попитам как го преизбраха??? И да! даде мандат на ДПС защото това беше законовия ред.
И чисто политически има най - добрия PR за момента - хората които се занимават с него си знаят работата - погледнете му само стайлинга сега и преди 10 г.
Казах, че е най - успешния президент до сега - не съм се изразила в политически аспект.... Така че по - добре попрочети преди да плюеш....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- Pro-European
- Контакти:
shammi написа:....... И да! даде мандат на ДПС защото това беше законовия ред. ..............
извинявай, в голяма заблуда си!
След изборите президентът дава мандат на първата сила, след това на втората, а третият - по негова преценка, не е задължително да е третата политическа сила.
Конституция, колежке

Авторът на темата: Ще спре ли..
shammi написа:1913 написа:shammi написа:Принципно съм против свалянето му, това засега е най-успешния президент на Р България, ще се обоснова : много добър PR, много добра обща култура и не на последно място изключително добро познаване на историята - историк е все пак.
Агент гоце няма да бъде свален от власт, макар че това е най-малкото, което заслужава за престъпленията си срещу обществото и националното предателство срещу България...
Пич, не съм момче, а и рядко говоря глупости. Наистина и аз да попитам как го преизбраха??? И да! даде мандат на ДПС защото това беше законовия ред.
И чисто политически има най - добрия PR за момента - хората които се занимават с него си знаят работата - погледнете му само стайлинга сега и преди 10 г.
Казах, че е най - успешния президент до сега - не съм се изразила в политически аспект.... Така че по - добре попрочети преди да плюеш....
Преизбраха го с турски и цигански купени гласове!И както ти каза @Pro-European не беше задължен да дава мандата на ДПС.Освен това не беше задължен да изпраща български войници да воюват и загиват за чифутски интереси в Афганистан.И изобщо кажи какво полезно направи за 8 години, новини за него имаше само когато се снима до някой успял български спортист, или когато на някой празник произнася някаква реч изпълнена с клишета.
България е парламентарна република - от което следва , че президента не играе кой знае каква роля в управлението . Първанов е направил много за България - не отричам , но същевременно е допускал и грешки , заради които повечето от вас го мразят . Аз съм умерен в политическите си убеждения и съм на мнение , че един импийчмънт в този момент няма да е добра идея - само и само ще се разклати за момента горе-долу стабилната политическа обстановка в България . Не казвам , че обстановката в политическо отношение е супер - но един импийчмънт точно в този момент е като да налееш гориво върху огън . След няколко години му свършва мандата - тогава ще се избере по-добър президент . Не е изключено България да стане дотогава и президентска република - нищо не се знае - но положението в момента е такова . Факт е , че Първанов беше преизбран - защото в момента не може да се намери по-добър човек за този пост - помислихте ли за това ? А и ако трябва да сме реалисти - импийчмънт просто няма да има - 160 депутата трябва да подкрепят предложението . Не само това - не е изключено и Първанов да осънае грешките си и да ги коригира . Георги Първанов не е съвършен и не е лишен от грешки - но ако бъдем по-умерени и справедливи в гледните си точки - ще видим , че не всичко е черно-бяло , а на места има и пъстър цвят 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Pro-European
- Контакти:
Siegfrid, разумно мнение с малки резерви
)
Първанов ще си довърши мандата, формално е президент, но извън това и изгубил всяка обществена подкрепа.

Първанов ще си довърши мандата, формално е президент, но извън това и изгубил всяка обществена подкрепа.
shammi написа:1913 написа:shammi написа:Принципно съм против свалянето му, това засега е най-успешния президент на Р България, ще се обоснова : много добър PR, много добра обща култура и не на последно място изключително добро познаване на историята - историк е все пак.
Извинявай за обръщението!
Рядко или често, не е моя работа, лошото е, че изказаната по-горе глупост я повтаряш, което не говори добре. И аз не "плюя", само констатирам фактите, политиката е много лесна наука, в нея всяко нещо лесно се доказва статистически. Фактите за агент гоце са в силна поляризация спрямо интересите на България, които ме интересуват мен, а би трябвало и теб...
Каква трябва да е работата на президента? Да работи в услуга на държавата или да има добър пи-ар?
Какво означава успешен?
Тази личност е Доносник, благодарение на него и доносите му хора са пращани в затвори, може би лагери. Приятели, съседи, може би хора от собственото му семейство... Да, весто в затвора е президент, ако това го наричаме успешно, то тогава е успешен.
Кога и къде е демонстрирал "и не на последно място изключително добро познаване на историята"?
По кой закон е законово даването на мандат на колегата му по агентурно минало агент сава (доган)?
Какво означава думата "стайлинг", не я намирам в тълковния речник на българския език?
Защо си "принципно против свалянето му"? С какво гоце те кара да се чувстваш, че имаш президент?
Нормално ли е, че ръководената от него партия е участвала в сделки с Ирак по време на ембаргото с цел лично и партийно облагодетелстване с риск вкарването на България в разни международни "черни списъци", чийто членове са били поставяни в международна икономическа и политическа изолация?
Поздрави!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Благодаря!
Ще започна да ти отговарям в обратен ред:
Нормално е! Особено на фона на всички останали партии. Пак казвам абсолютно безпартийна съм, но определено ми писна : слелки в Ирак, Еврофондове, Банки, Фалити, Външнополитически интриги и т.н.т.
Принципно съм против свалянето му и щях да съм против свалянето на всеки един друг бил той с име Първанов, Драганов, Стоянов и т.н.т. не защото този е Агент Гоце, пък другия бил неуспешен или третия бил в лагер, а защото това ще е поредната тотална излагация на европейската, а защо не и на световна сцена. Този президент ме кара да се чувствам точно толкова Българка и че имаме някакъв президент, колкото и предишния и по предишния и т.н.т. - то това не е баш чувство, аз го приемам като принадлежност и чиста проба родолюбие.
Този отговор абсолютно изключва ангажимента ми да ти отговоря на останалите именно защото казах, че съм ААААполитична и отговаряйки ти се вкарвам в някакво немислимо пристрастие....и продължаващи още по - немислими дебати.
Стайлинг - няма да коментирам забележката, именно защото е правилна, грешката е изключително в приноса на чуждиците и "научаването" ни да ги ползваме. А ти не изглеждаш да не си ме разбрал, но за пояснение да ти дам 2-3- синонима : външност, външен вид, облик, стил на обличане, фасада и т.н.т.
Надявам се не приемаш нещата твърде лично и твърде ангажиращо?
Остани си със здраве!
Нормално е! Особено на фона на всички останали партии. Пак казвам абсолютно безпартийна съм, но определено ми писна : слелки в Ирак, Еврофондове, Банки, Фалити, Външнополитически интриги и т.н.т.
Принципно съм против свалянето му и щях да съм против свалянето на всеки един друг бил той с име Първанов, Драганов, Стоянов и т.н.т. не защото този е Агент Гоце, пък другия бил неуспешен или третия бил в лагер, а защото това ще е поредната тотална излагация на европейската, а защо не и на световна сцена. Този президент ме кара да се чувствам точно толкова Българка и че имаме някакъв президент, колкото и предишния и по предишния и т.н.т. - то това не е баш чувство, аз го приемам като принадлежност и чиста проба родолюбие.
Този отговор абсолютно изключва ангажимента ми да ти отговоря на останалите именно защото казах, че съм ААААполитична и отговаряйки ти се вкарвам в някакво немислимо пристрастие....и продължаващи още по - немислими дебати.
Стайлинг - няма да коментирам забележката, именно защото е правилна, грешката е изключително в приноса на чуждиците и "научаването" ни да ги ползваме. А ти не изглеждаш да не си ме разбрал, но за пояснение да ти дам 2-3- синонима : външност, външен вид, облик, стил на обличане, фасада и т.н.т.
Надявам се не приемаш нещата твърде лично и твърде ангажиращо?

Остани си със здраве!
Последна промяна от shammi на 16 ное 2009 11:03, променено общо 1 път.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
shammi написа:Благодаря!
Надявам се не приемаш нещата твърде лично и твърде ангажиращо?![]()
Остани си със здраве!
Ще те помоля да оправиш горния си цитат, защото после ще трябва да доказвам, че нямам сестра...
Не приемам нещата лично. За мен няма значение дали имаме президент или агент начело на държавата, на моя начин на живот това едва ли ще повлияе, нито на личното ми присъствие в обществото. Само че за 7 млн наши съграждани решенията на институциите имат значение и те заслужават да правим усилия за подобряване на общия политически климат.
Странно е, че намираш за нормално взаимоотношенията на коя да е партия с режим, върху който се прилага международно ембарго.
Подържането на доносник на мястото на президент е много по-голяма излагация в очите на международните политически среди, от премахването му.
Поясняването на чуждицата е напълно задоволително, благодаря, за което!
Поздрави!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- Pro-European
- Контакти:
Понеже съм свидетел на един спор без изход, и съм фен на това повече момичета да влизат във форума
мисля че разбрахме позициите на всеки.
Мекото отношение към жените е задължително,
а какво остава във футболен форум, където удоволствието да срещнеш жена е
рядко като това да откриеш област, в която министрите на Станишев не са оставили нЕкой зулум
Shammi, надявам се по-често да пишеш в темите на форума !

мисля че разбрахме позициите на всеки.
Мекото отношение към жените е задължително,

рядко като това да откриеш област, в която министрите на Станишев не са оставили нЕкой зулум

Shammi, надявам се по-често да пишеш в темите на форума !