Краят на света-мит или реалност?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The_Scientist

Re: Краят на света-мит или реалност?

Мнениеот The_Scientist » 10 авг 2009 21:39

Интересно е да се отбележи,че Нибиру е причината високо развитата цивилизация на Атлантида да загине.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 10 авг 2009 21:42

Определено има вероятност това да се случи. Тя за щастие не е по-голяма от вероятноста Левски до 2012 да спечели ШЛ. Което ме кара да спя спокойно.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 10 авг 2009 21:42

The_Scientist написа:Интересно е да се отбележи,че Нибиру е причината високо развитата цивилизация на Атлантида да загине.

Няма доказателства за Атлантида.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 авг 2009 21:42

The_Scientist написа:Интересно е да се отбележи,че Нибиру е причината високо развитата цивилизация на Атлантида да загине.

Освен за Атландита трябва да споменем и за Лемурия... ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 10 авг 2009 21:43

също така е интересно да се отбележи,че ти не отговори на въпроса ми за Анунаки :P

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 10 авг 2009 21:45

Скоро ме спряха двама мормони.
Заговориха ме, аз ми казах,че съм файв пърсентър и те избягаха :lol: :lol: :lol:
Излъгах ги, но беше шоу.
Кажете НЕ на сектите, живейте СЕГА!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 авг 2009 21:46

Бижутера написа:Тези сайтове ги знам от 2 години и съм страшно запознат по темата,жалкото е,че народа ни е ограничен и коментарите под мен ще са или подигравателни или неуместни....аз вярвам в Нибиру и искам да ни прасне,защото има нужда от промяна!

Имаше някои твои коментари които много ме дразнеха. Видях тая тема обаче и не повярвах , че някои я е написал и пуснал, в крайна сметка това коети си казал като първи коментар е напълно вярно.На 100% сам саглаен с тебе.Има нужда от промяна, човека е забравил къде се намира и всичко коета прави е направо ужасно.Държим се с планетата по адски малоумен начин, начин по които се държим и помежду си.Примерите са много и ако седна да пиша по темата ще изпиша към 6 листа формат Ач...няма смисъл.Сега ще има коментаи които са както казваш подигравателни.Даже не съм и 4л какво е писано преди мене.Не ми се занимава, знам реакцията и знам основния отговор е ЧАКАХМЕ ДА ДОЙДЕ КРАЯ И ПРЕЗ 2000-ТА И СЕГА щЕ Е СЪщОТО ОКОЛО 2012....
Изключително МАЛОУМНО твърдение според мене, сякаш край на света няма да има.Значи астероиди са падали наземята, (прочетете нещо относно Мексиканския залив и ще видите ) Супервълканите са изригвали , визирам Иелоустоун , както и някои други подобни... магнитните полюси на земята са се обръщали... тия неща са се случвали и въпроса не е дали а кога ще се повторят... Твърдения от тоя тип , че щом досега сме живи едва ли не нищо няма да стане са малоумни... Незнам и коя от мнoгoото теории е спомената като жъначало на темата... простоо прочетох мнението ти и реших да споделя , че те подкрепям.
Междодругото давам само един пример - магниитните полюси на земята са се обръщали около 18 000 пъти от както Земята съществува.Просто изследване сочи , че на всеки 250 000 години , полюсите се обръщат.Тоест те вече трябваше да са се обърнали , тъкаче тоя мнoгoмилиарден процес ( ако мога така да се изразя) вече закъснява ! Правете си сами изводите, вече се забелязват наченки, че полюсите се обръщат.Нека кажа на лаиците ( сред които съм и аз , просто сам запознат със спецификата) че обърнат ли се полюсите , магнитното поле около земята което ни защитава от космическата радияция , ще изчезне.Следователно радияцията ще ни порази.Тоя процес ще има пагобно влияние върху всеки жив организъм на Земята и за години напред на земята няма да има живот.Мога и още да ви говоря, но 90 % от коментарите ще са подигравателни.
Все пак основната цел на човека е да иронизира, да се подиграва, да злобее и да ламти за още и още пари ....
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 10 авг 2009 21:50

red_guy написа:

също така е интересно да се отбележи,че ти не отговори на въпроса ми за Анунаки :P

Не съм го забелязал,задай го пак,не го намирам.

futbol

Мнениеот futbol » 10 авг 2009 21:57

red_guy написа:Крайно време е всичко да свършва, нека се хванем за ръце и да извикаме "Алелуя"!
Чвтох някъде,че ще е през 2012 - дано поне да е след Европейското - вярно,че тия първенства са тъпи, но какво пък - чипс и бира като за последно.
Между другото преди време имаше залог в един букмейкър:
Кое ще е се случи първо?
1. Полша ще стане световен шампион по футбол
2. Ще настъпи края на света

вие как мислите?

И ако някой заложи за края на света и спечели, после къде ще си вземе печалбата :lol:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 авг 2009 21:59

Добрее за Нибиру чух преди доста време и това което знам е , че когато тази планета преминавала покрай земята , имало разцвет.Тоест тя е преминала през периода на Шумерите, Атлантида, Египет... говорим за приблизителни години , но се предполага , че от там са дошли същества помогнали на хората да се развият до висоти които трудно осъзнаваме и в днешни дни.На Египтяните не им е била нужна сложна математика за да смятат и да изчисляват... получили са знания отнякъде.Обаче аз не бих акцентирал върху НиБиру.НАСА наблюдава доо 5% от Небето, логично не биха видяли подобна планета , ноо не е там проблема.Проблема е ние как се държим с планетата... изгарянето на вредни емисии които земята е натикала в недрата си с хилядолетия.. много причини има Гусняй човек да се махне от земята.Колко от нас са засадили поне едно дърво през живота си ? Да не казвам повече от едно...
Междовпрочем някои чувал ли е за Хората Индиго ? Сериозно питам , ако може без еб*вки...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”