iliev72 написа:Thsmith жалко , че държавата няма как да си поиска хвърлени пари по теб.Личи си че са хвърлени на вятъра.
И тогава със сигурност ще бъдеш по беден и от клошарите(не , че не си в момента).
Ти въобще имаш ли идея какви са хонорарите в БНР и БНТ , "умнико" ?!
Ушко, не се опитвай да мислиш. Не ти се отдава. По-добре си мълчи и ще изглеждаш по умен. Знам, че си свикнал да се чувстваш като богоизбран като всички прасенца в сини униформи, но тук не си познал.
Говори по темата или си спести глупостите.
Кашчей написа:Ковачев, а десетките милиони изсипани в некачествено построени пътища и магистрали не те ли притесняват. Десетките милиони, незнайно как "вложени" в "Музейко" не те ли притесняват, та само БНР и БНТ те притесняват. Опростачването, леещо се от БТВ и Нова са нещо нормално явно?!
Принципно всички харчове ме дразнят така да каже, но нещата са несравними. Няма как да спреш да правиш пътища. Просто трябва да се очовечим и да почнем да ги правим по нормален начин. Това е един оправдан разход, но правен така, че да се краде. При БНТ е един неоправдан и ненужен разход, едно хвърляне на пари в кенефа пак с цел да се облажат разни нехранимайковци. Просто трябва да се спре.
Изобщо не ме интересува какво "опростяване" излъчват БТВ и Нова. Не им давам пари и нямам право да имам мнение. Ако искат по цял ден да си въртят турски филми. Не ги гледам и не ми пречат.