Какво мислите за протеста на БНР?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Какво мислите за протеста на БНР?

Мнениеот 1982 » 02 яну 2017 14:44

ЕМИЛ написа:Е ми и аз слушам радио по време на работа , но не пенсионерското БНР .Още ли в 15:00 съобщават нивото на Дунава на български и руски .

Передайом сведеня из горада Русе :
Ново село плюс четири , Арахово плюс пят , Калафат плюс восемнайсет

Хахахаха

И аз не слушам олигофренията БНР, нито гледам другата държавна тъпня - БНТ. Само за мачове ми се случва чат-пат ..... за да слушам как на Бразилия - Чили олигофренът Ангелов цял мача нарича Чили .... Мексико. :lol: :lol: :lol: Няма такива дебили ..... и тоя взима хубава държавна заплатка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 яну 2017 14:53

Кашчей написа:...Сдружение с нестопанска цел, което извършва търговска дейност-това е доста интересно. А числото 2700 за български автори направо кърти!

Определено ще ти е интересно да се запознаеш със закона, който урежда тези въпроси. ;) За да не си затрудняваш главичката по празниците с твърде сложна материя, ти давам пример с твоите любими майни от "БотевЪ":
"Чл.1(1)(изм.на ОС - 24.04.2010г.) Сдружение Професионален Футболен Клуб „БОТЕВ”, наричано по-нататък закратко “Сдружението” или ФК “БОТЕВ” е юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на дейност в частна полза по смисъла на Закона за юридическите лица с нестопанска цел /ЗЮЛНЦ/."

http://bultras.com/novini-za-botev/doku ... ev-plovdiv

А за числото - не знам, така са го написали. Може да е 270, може и 27000 да е. Колкото - толкова... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 яну 2017 14:55, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 яну 2017 14:54

Кашчей написа:
язе написа:
ЕМИЛ написа:Абсолютно нямам идея защо и на френски са го съобщавали .

То не че, на руски има някаква логика, но наистина е любопитно...

Това беше за корабите, които са в нашия участък на реката, не за тези, които са в австрийски, немски, унгарски, та дори и румънски. Освен това си беше информативно и за населението покрай реката, защото се даваха сведения за прииждане на води.
А да, езиците са официални за речното корабоплаване по нашите земи, както английският е официален за авиацията (освен местният език, над чиято територия е самолетът).

Има официални езици на Дунавската комисия - руски, немски и френски. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2017 14:56

1982 написа:
ЕМИЛ написа:Е ми и аз слушам радио по време на работа , но не пенсионерското БНР .Още ли в 15:00 съобщават нивото на Дунава на български и руски .

Хахахаха

И аз не слушам олигофренията БНР, нито гледам другата държавна тъпня - БНТ. Само за мачове ми се случва чат-пат ..... за да слушам как на Бразилия - Чили олигофренът Ангелов цял мача нарича Чили .... Мексико. :lol: :lol: :lol: Няма такива дебили ..... и тоя взима хубава държавна заплатка.

Не слушаш, не гледаш, не знаеш за какво става дума, но си категоричен, че са олигофрени!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 яну 2017 14:58

Кашчей написа:
1982 написа:

Хахахаха

Не слушаш, не гледаш, не знаеш за какво става дума, но си категоричен, че са олигофрени!

Е ми човека е с изявена гражданска позиция :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 яну 2017 15:03

ЕМИЛ написа:Абсолютно нямам идея защо и на френски са го съобщавали .

Защото сме фронкофони.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 яну 2017 15:07

Музикаутор е поредния монополист в България. Заедно с Профон печелят пари "отникъде" и естетвено правят далавери с неясни договори и тн.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 яну 2017 15:13

Многознайкото ти кога си се возил на самолет , че даваш мнение кое било официално в авиацията ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 яну 2017 15:33

Кашчей написа:
1982 написа:

Хахахаха

Дадох 2 примера, на които лично съм бил свидетел. Научи се да четеш и осмисляш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 яну 2017 15:35

iliev72 написа:Thsmith жалко , че държавата няма как да си поиска хвърлени пари по теб.Личи си че са хвърлени на вятъра.
И тогава със сигурност ще бъдеш по беден и от клошарите(не , че не си в момента).
Ти въобще имаш ли идея какви са хонорарите в БНР и БНТ , "умнико" ?!

Ушко, не се опитвай да мислиш. Не ти се отдава. По-добре си мълчи и ще изглеждаш по умен. Знам, че си свикнал да се чувстваш като богоизбран като всички прасенца в сини униформи, но тук не си познал.

Говори по темата или си спести глупостите.

Кашчей написа:Ковачев, а десетките милиони изсипани в некачествено построени пътища и магистрали не те ли притесняват. Десетките милиони, незнайно как "вложени" в "Музейко" не те ли притесняват, та само БНР и БНТ те притесняват. Опростачването, леещо се от БТВ и Нова са нещо нормално явно?!

Принципно всички харчове ме дразнят така да каже, но нещата са несравними. Няма как да спреш да правиш пътища. Просто трябва да се очовечим и да почнем да ги правим по нормален начин. Това е един оправдан разход, но правен така, че да се краде. При БНТ е един неоправдан и ненужен разход, едно хвърляне на пари в кенефа пак с цел да се облажат разни нехранимайковци. Просто трябва да се спре.

Изобщо не ме интересува какво "опростяване" излъчват БТВ и Нова. Не им давам пари и нямам право да имам мнение. Ако искат по цял ден да си въртят турски филми. Не ги гледам и не ми пречат.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”