Русия призна за допинга!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

michok
Контакти:

Re: Русия призна за допинга!

Мнениеот michok » 28 дек 2016 21:06

проруските цървули скочиха на амбразурата.Марш в путландия! :)

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 28 дек 2016 21:14

phd написа:
Това, което ми се иска да се дискутира тук е не обичайното "ама да не мислите, че другите не взимат", "няма спорт без допинг" или пък "нямаме връзки и влияние, иначе и нас щяха да ни прикриват като соросоидните атлети".

Добре, че е колегата toristo, който е коментирал по темата на достатъчно интелигентно ниво... Благодаря му.
Повечето от останалите потребители са стигнали само до съветската си религия. Или до безсмислието да спорят с изповядващите я.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 дек 2016 21:34

phd написа:
phd написа:
Това, което ми се иска да се дискутира тук е не обичайното "ама да не мислите, че другите не взимат", "няма спорт без допинг" или пък "нямаме връзки и влияние, иначе и нас щяха да ни прикриват като соросоидните атлети".

Добре, че е колегата toristo, който е коментирал по темата на достатъчно интелигентно ниво... Благодаря му.
Повечето от останалите потребители са стигнали само до съветската си религия. Или до безсмислието да спорят с изповядващите я.

Трябва да земем и СП по футбол на руснаците. Ще го отпразнуваме с песен "ПТН ХЛО" през офиса на "НЮ таймс".
Между другото, руските биатлонисти ся взема тли допинг, щото почнаха сезона зверски?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2016 21:45

phd написа:
phd написа:

А твоят коментар какъв беше?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 дек 2016 21:49

Кашчей написа:Доколкото си спомням, целият женски отбор по биатлон на Германия беше съставен от АСМАтички преди няколко години..може и сега да е така :mrgreen:

Не бяха асматички, рейнски лозички бяха... 8-)
По темата: Всички вземат, само че както са казвали древните привърженици на "Лацио": Това, което е позволено на Юпитер, не е позволено на вола. ;) По нашему - явно руснаците вече никой не ги бръсне за слива!... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 дек 2016 21:56, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 дек 2016 21:55

Признат грях-половин грях 8-) Означава ли това, че вече само половината руски спортисти са вземали допинг 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2016 21:56

Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:Доколкото си спомням, целият женски отбор по биатлон на Германия беше съставен от асматички преди няколко години..може и сега да е така :mrgreen:

Кептъне, в друг пост съм си оправил неволната грешка, но ти няма да си ти, ако не се хванеш за една буква! Та я кажи сега, може ли целият отбор да е съставен от асТматички, на които се позволява да вземат препарати, подобряващи поемането на повече кислород, и това на световно първенство и олимпийски игри?! И то в спорт, в който доброто и незатруднено дишане е предпоставка за добро представяне, особено в стрелбата?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 дек 2016 22:00

Кашчей написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:Доколкото си спомням, целият женски отбор по биатлон на Германия беше съставен от асматички преди няколко години..може и сега да е така :mrgreen:

Кептъне, в друг пост съм си оправил неволната грешка, но ти няма да си ти, ако не се хванеш за една буква! Та я кажи сега, може ли целият отбор да е съставен от асТматички, на които се позволява да вземат препарати, подобряващи поемането на повече кислород, и това на световно първенство и олимпийски игри?! И то в спорт, в който доброто и незатруднено дишане е предпоставка за добро представяне, особено в стрелбата?!

Виж по-горе съм си написал мнението за Юпитер и вола, че ми почва сериалът... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 дек 2016 22:12

sin4ec написа:Тези инфаркти не са от запушване или исхемии. Това са спазми на съдовете, предизвикани именно от дрогите и лайната, с които ги блъскат сега.

Аз не съм кардиолог и не мога да ги коментирам особено компетентно нещата, ама имам чувството, че за едно и също става въпрос, дали предизвикано от допинга или свръхнатоварваниата, все същото е, важното е, че и простите средства за възстановяване, които дават възможност за по-големи натоварвания, са опасни. Нямат запушвания, разбира се, исхемиите обаче, вероятно имат значение.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 дек 2016 22:24

защо написа:Аз не съм кардиолог и не мога да ги коментирам особено компетентно нещата, ама имам чувството, че за едно и също става въпрос, дали предизвикано от допинга или свръхнатоварваниата, все същото е, важното е, че и простите средства за възстановяване, които дават възможност за по-големи натоварвания, са опасни. Нямат запушвания, разбира се, исхемиите обаче, вероятно имат значение.

Спор няма, че всякя химия влияе на организма. Средствата за възстановяване отдавна се знае, че създават известни рискове, като всяка синтетика. Щото не ги възстановяват с банани, зехтин и лимони, а със синтетика. И още нещо...
Тук е много важно да ги преглеждат. За пример-таз есен едно дете от Левски му откриха шум в сърцето на кардиопрегледа. Лекарят категорично отказа да му подпише и го спря от спорта. Не знам дали е правилно, но е факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”