Канабис - лечебните му свойства и приложенията му в индустри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Канабис - лечебните му свойства и приложенията му в инду

Мнениеот IvailoRz » 06 окт 2016 19:42

maldin1 написа:Виждал съм на какво приличат мои приятели пушещи трева няколко години, така че НЕ!!! За лечение, може, но за свободна продажба, не. Колкото ни е малоумно подрастващото поколение ще стане още по-зле.

Това е другата крайност. Аз пък имам познат ,който пафка от години редовно , а му предстои дипломиране в медицински университет. Всичко с мярка

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 окт 2016 23:22

fcb_bg написа:Щом растението има лечебни свойства, право да боравят с него трябва да имат учени и фармацевти. За наркоманите - разстрел.

Както винаги на ниво. ;)

От темата няма смисъл, щото води само негативи. Със Синчец сме го обсъждали въпроса тук, но повечето хора не приемат. Живи и здрави.

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 07 окт 2016 10:37

Има смисъл от темата, време е хората да знаят какво представлява тази магическа билка и какви лечебни свойства има тя. Оставил съм достатъчно линкове, видеа и статии с информация(ще оставям и още, когато открия интересна информация за това растение) всеки сам да си направи собствено проучване , нямам намерие да убеждавам никого. Очаквах да има негативни рекции на хората , защото хората са дезиформирани какво представлява това растение. Най-лесно е да говориш това , което са ти казали по телевизията , но е малко по-трудно човек да започне да се информира повече и да пречупва мисленето си по важни теми.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 окт 2016 15:39

Какво ще информираш хора, които искат да те разстрелят, само защото пушиш марихуана? :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 окт 2016 15:42

IvailoRz написа:
maldin1 написа:Виждал съм на какво приличат мои приятели пушещи трева няколко години, така че НЕ!!! За лечение, може, но за свободна продажба, не. Колкото ни е малоумно подрастващото поколение ще стане още по-зле.

Това е другата крайност. Аз пък имам познат ,който пафка от години редовно , а му предстои дипломиране в медицински университет. Всичко с мярка

Аз пуша редовно, а в същото време уча, работя и тренирам. Ама пък съм гаден наркоман за разстрел. :roll: Друго си е да се наливаш с водка в чалготеките, да друсаш амфети и да ебеш курвите по кенефите. :mrgreen:

[offtopic]Четох ти веднъж коментарите под пост на Мартини и разбирам какво искаш да кажеш като цяло. Всичко зависи от човека и дали му понася. Някои биват повлиявани много зле от алкохол също.[/offtopic]

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 08 окт 2016 14:19

Тези картинки казват всичко!Няма какво да добавя към тях!
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 08 окт 2016 14:35

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последна промяна от Skritata_istina на 08 окт 2016 14:43, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Свободна зона”