Щеше да е забавно , ако не беше трагично ! Още не са влезнали в владение и вече го продават !
Това е разлика от сега и преди 30г. Сега препродаваме за да изкараме пари , а тогава създаваха продукт и печелеха пари от продажби.Изкл. грозна история.Следващото нещо за препродаване да не са акциите на Левски ?!
Виваком - поредната олигархична схема. Кой е идиотът?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Виваком - поредната олигархична схема. Кой е идиотът?
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
boabbb написа:Положението е следното :
- БТК ( 65% ) беше продадено от държавата на исландеца Тор Бьорголфсон за 280 милиона евро ( общата стойност е около 420 млн. ), след това доизкупиха акциите от борсата
- 3 години след това, Тор продаде БТК на AIG за 1.08 млрд. евро
- Сега дядо Спас го купува за 330 млн. евро ...
В задачата се пита - има ли измама и кой е първият подуянец, който ще скочи на амбразурата за Финягата![]()
Не говорим/пишем/ за амбразури. Колко бяха дълговете на БТК по време на сделката, която описваш и колко са сега? Провери и после пиши глупости. Има ли заведени дела срещу БТК и евентуалните и собственици?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Rivaldo10 написа:Оранжево-розовите от Литекс-София трети ден яко насрании...![]()
![]()
Колега, който се насира последен се насира най-добре!

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Явно Спас Русев изплаши адски голяма част от припознавачите.
Такова нещо не съм виждал при нито един от другите собственици на отборите.
Особено след вчерашния му намек към Лудогорец и ЦСКА тире София активизацията стана още по-голяма. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
И кво от това, иначе казано - ГОЛЕМ ПРАЗ !
Когато преди малко време, чрез неква селска схема държавата и разни хора изгубиха едни 20-30 млн., за да може некъв урод да играе в А група, тогава не ривахте, даже някои розово-оранжеви написаха - ще плащате, не ми дреме....
Е, сега е същото - платихте онова, ще плащате и това, не ми дреме !

Когато преди малко време, чрез неква селска схема държавата и разни хора изгубиха едни 20-30 млн., за да може некъв урод да играе в А група, тогава не ривахте, даже някои розово-оранжеви написаха - ще плащате, не ми дреме....
Е, сега е същото - платихте онова, ще плащате и това, не ми дреме !

Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

- ralka_levskarka
- Контакти:
Оле, оле
Трети ден..

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Оле, оле![]()
Трети ден..
Споко Ралке, ...... Финягата че остане поне до НГ

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
- Red Warrior
- Контакти:
Popokatepetal написа:Mathias_Coureur написа:Култът към личността е много лошо нещо, замъглява сериозно зрението и съзнанието. Феновете на ЦСКА-София(Литекс) развиха култ към Гриша Ганчев, сравнявайки го с Бенковски, имам чувството, че и голяма част от феновете на Левски започват да развиват култ към Спас Русев. Всеки , който каже нещо срещу бащицата , веднага скачат като на Матросов на амбразурата да го защитават, защото е "от нашите".
Какъв култ, бе пич. До преди месец никой не беше чувал за Русев. Вчера за първи път човека влезе в съблекалнята на Герена, а днеска вече тонове помия срещу него. Къде бяха всичките тия статии, разследвания и т.н. преди да ни стане собственик. Не защитаваме никой. Просто ни е смешно и непонятно как човек за когото до преди броени дни никой не знаеше нищо, изведнъж стана най-големия злодей.
Ами влизането в Левски съвпадна "случайно" с поредната далавера на господина от Лондон. Затова статията за Виваком е сега, при това е написана от икономист нямащ нищо общо с футбола и съм я копирал от сайт, който няма нищо общо с футбола. А за пернишкия "аристократ" много хора знаят отдавна, стига да са се интересували. Аз например познавам човек, който си е имал вземане-даване с него в къщата му (бившата на Стефан Савов) до операта, която купи за няколко милиона.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Popokatepetal написа:Mathias_Coureur написа:Култът към личността е много лошо нещо, замъглява сериозно зрението и съзнанието. Феновете на ЦСКА-София(Литекс) развиха култ към Гриша Ганчев, сравнявайки го с Бенковски, имам чувството, че и голяма част от феновете на Левски започват да развиват култ към Спас Русев. Всеки , който каже нещо срещу бащицата , веднага скачат като на Матросов на амбразурата да го защитават, защото е "от нашите".
Какъв култ, бе пич. До преди месец никой не беше чувал за Русев. Вчера за първи път човека влезе в съблекалнята на Герена, а днеска вече тонове помия срещу него. Къде бяха всичките тия статии, разследвания и т.н. преди да ни стане собственик. Не защитаваме никой. Просто ни е смешно и непонятно как човек за когото до преди броени дни никой не знаеше нищо, изведнъж стана най-големия злодей.
Ами влизането в Левски съвпадна "случайно" с поредната далавера на господина от Лондон. Затова статията за Виваком е сега, при това е написана от икономист нямащ нищо общо с футбола и съм я копирал от сайт, който няма нищо общо с футбола. А за пернишкия "аристократ" много хора знаят отдавна, стига да са се интересували. Аз например познавам човек, който си е имал вземане-даване с него в къщата му (бившата на Стефан Савов) до операта, която купи за няколко милиона.
Отговори ми на въпросите и тогава пиши глупости Червени воине, знаем че си червен поне за 5 дена всеки месец.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Много ясно че това е човек заграбил доста и избягал докато може навън.Щото такива като него набори не доживяха много.Никои не прави толкова милиони за толкова кратко време никъде.Освен във Колумбия.Но това няма значение.Важното е да оправи стадиона на Левски и да подсигури пари за 2-3 години напред.Винаги ще има друг след него....