Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2016 11:22

pampi написа:
damyanov1963 написа:
pampi написа:
gzagorov написа:
CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:Тъй като след Втората световна война България е сред победените държави, официално призната като такава на Парижката мирна конференция, ние като българи чия победа празнуваме и защо!?... :roll: 8-)
Иначе честит Ден на Европа! :)

Ние като българи празнуваме и трябва да празнуваме руската победа :!:

Руската победа над какво? Над България? Или над първоначалните им съюзници от Германия. Защото, да, нацистка Германия и Русия в началото са били съюзници, съгласно споразумението Молотов-Рибентроп. Германия напада и превзема западна Полша, а Русия си присъединява източната част, както и балтийските страни. Танто за танто, направо любовна идилия между нацисти и комунисти. И днес вторите ми говорят за победа... НАГЛОСТ!
Така че победата на Русия не е победа на идеологията, а както и в случая със западноевропейските държави, победа за защита на отечеството им. Това руснаците нека си го празнуват, разбира се, но да се говори за победа над нацизма, с който изначално са били приятели, и за това ние да сме им благодарни... Айде, стига глупости!
България, вярно първоначално е била на страната на загубилите, но завършва войната на страната на победителите и по-важното, не води активни настъпателни военни действия. И все пак братска Русия ни окупира като загубили.. Братска любов, че и минети искат да им правим. НАГЛОСТ на квадрат!

Умньо, ако не е " братска Русия" след 1945 година Родопите щяха да са в Гърция, Сърбия щеше да стига на 20 километра от Орлов мост, а така наречената Македония до Кюстендил. И това по настояване на обгрижваните от вас англичани и франсета...

И най-важното - ЦСКА нямаше да го има :lol:

ЦСКА е отбор на Българската армия и ще го има, докато съществува Българска армия!

Отбора на българската армия щеше да си остане АС 23.
Но това е футболна тема.
Точно заради Русия ни бяха отнети земите от Гърция, Македония и Румъния, които Хитлер ни даде :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Gogot
Контакти:

Мнениеот Gogot » 09 май 2016 11:24

pampi написа:
gzagorov написа:
CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:Тъй като след Втората световна война България е сред победените държави, официално призната като такава на Парижката мирна конференция, ние като българи чия победа празнуваме и защо!?... :roll: 8-)

Ние като българи празнуваме и трябва да празнуваме руската победа :!:

Руската победа над какво? Над България? Или над първоначалните им съюзници от Германия. Защото, да, нацистка Германия и Русия в началото са били съюзници, съгласно споразумението Молотов-Рибентроп. Германия напада и превзема западна Полша, а Русия си присъединява източната част, както и балтийските страни. Танто за танто, направо любовна идилия между нацисти и комунисти. И днес вторите ми говорят за победа... НАГЛОСТ!
Така че победата на Русия не е победа на идеологията, а както и в случая със западноевропейските държави, победа за защита на отечеството им. Това руснаците нека си го празнуват, разбира се, но да се говори за победа над нацизма, с който изначално са били приятели, и за това ние да сме им благодарни... Айде, стига глупости!
България, вярно първоначално е била на страната на загубилите, но завършва войната на страната на победителите и по-важното, не води активни настъпателни военни действия. И все пак братска Русия ни окупира като загубили.. Братска любов, че и минети искат да им правим. НАГЛОСТ на квадрат!

Умньо, ако не е " братска Русия" след 1945 година Родопите щяха да са в Гърция, Сърбия щеше да стига на 20 километра от Орлов мост, а така наречената Македония до Кюстендил. И това по настояване на обгрижваните от вас англичани и франсета...

Не искам да се заяждам, обаче пък ти занеш ли, че ако Оста беше спечелила България щеше да е най-голямата държава на Балканите? Изобщо цялата тая история със честване на победата на Съюзниците ми е крайно непонятна :roll:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2016 11:25

CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:И най-важното - ЦСКА нямаше да го има :lol:

Дамянов, нека оставим клубните пристрастия на заден план и не превръщаме прекрасната тема в спортна 8-)

Аз само намекнах ;)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2016 11:26

Уж БТВ е прозападна и проамериканска телевизия, пък излъчва парада.
Само да съм чул лошо дума за телевизията от дрОгарите :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 май 2016 11:27

Ако трябва да съм честен, за мен лично деня на Европа е 20 април, а другото пропаганда.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2016 11:28

pampi написа:
damyanov1963 написа:
pampi написа:Ти се опитваш да ми даваш тон в живота и да ми казваш кое е добре за мен и кое не е! Комунист! Моя си работа на кого ще симпатизирам и на кого не!

Изобщо нямам намерение да давам тон в живота на който и да е.
Ти се опитваш да правиш това. Нека който иска да гледа парада, който иска да си изказва мнението. И аз бих го гледал, само че не знам по коя тв го дават.

Лъжа след лъжа! Прояви малко достойнство и чест, бе! Прочете ли как е озаглавена темата?

Слушам, Другарю отряден председател :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2016 11:28

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HCoxdH44BZw[/youtube]

Съветската глупост е пословична :lol: :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 11:29

damyanov1963 написа:
pampi написа:ЦСКА е отбор на Българската армия и ще го има, докато съществува Българска армия!

Отбора на българската армия щеше да си остане АС 23.
Но това е футболна тема.
Точно заради Русия ни бяха отнети земите от Гърция, Македония и Румъния, които Хитлер ни даде :idea:

Земите ни бяха отнети, защото Хитлер загуби войната срещу Англия, САЩ и СССР, а не заради Русия! Манипулатор! Тези дребни хитринки ги пробутвай на жена си, белким поне тя ти се върже на измишльотините. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 11:32

ivan56 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HCoxdH44BZw[/youtube]

Съветската глупост е пословична :lol: :lol:

За Междусъюзническата война нещо да кажеш? Когато нападаме съюзниците си поради умността на Кобурга и ни го цепват отзад?
Последна промяна от pampi на 09 май 2016 11:34, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2016 11:33

Днес е важен ден за Русия и народът и.
Имат пълното право и основание да празнуват, да се гордеят.
Парадът на тази дата в Москва, винаги е бил внушителен и в това няма нищо лошо.

Аз лично никога не съм го гледал пряко, евентуално после репортажи, и то от кратките.
Същото правя и с 4-ти Юли, например.
Пълна загуба на време ( за мен лично ) ... Да се гледат подобни неща.

Понеже темата от конкретно за парада, отиде и в политическа насока ...
България и ние, българите, няма какво да празнуваме днес.
Губим войната и толкова.
Това смятам, че трябва да е официална държавна позиция.
Разбира се, индивидуално, всеки е свободен да прави каквото си поиска по-въпроса.
Само да не го натяква и вменява на останалите.
Светът е интересен, именно защото има различни мнения, за дадено събитие.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”