River Plate написа:Виж си подписа и пак помисли кой е комплексар, смешен
Засегна ме.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
River Plate написа:Виж си подписа и пак помисли кой е комплексар, смешен
DANS написа:Нямаше да стигнат до Меркел, да, регистрацията е проблема, през Гърция всеки можеше да мине допреди месец, Осама Бин Ладен, ако беше жив и той щеше да мине!
Как може без паспорт и никакви документи да се влезе и мине през "шенгенска" гранична държава!?
Знам, че я защитавата Гърция защото е к..ва на Путин, Македония доскоро и тя, Сърбия също, затова пътя на нелегалните мигранти беше точно от там!
Смърт за Гърция!
DANS написа:CTAHKO написа:DANS написа:Гърция, веднага, моментално, да бъде извадена от "Шенген", да бъде изритана от ЕС или поне от "еврозоната"!
Гърчолята пропуснаха над 1 800 000 нелегални мигранти, без да ги регистрират, без пръстови отпечатъци и т.н.!
За предателството към Европа и цивилизацията, смърт за Гърция!
И да дадем медал на Меркел, аРегистрацията ли ти е проблема
Нямаше да стигнат до Меркел, да, регистрацията е проблема, през Гърция всеки можеше да мине допреди месец, Осама Бин Ладен, ако беше жив и той щеше да мине!
Как може без паспорт и никакви документи да се влезе и мине през "шенгенска" гранична държава!?
Знам, че я защитавата Гърция защото е к..ва на Путин, Македония доскоро и тя, Сърбия също, затова пътя на нелегалните мигранти беше точно от там!
Смърт за Гърция!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:ShooterMan написа:Това трябваше да се случи и то точно в Брюксел, където дъртите евро-гейове гласуваха да пуснат бежанците в домовете ни. Няма за какво да съжалявам някакви евро-гейове, който искат да интегрират престъпници и убийци, а нас заставят да им клякаме. Точно за мръсниците в Брюксел и 1 сълза няма да пророня, нито за парижките отрепки или подлогите на дъртата овца Меркел! Единствено Великобритания се държи достойно в тази прогнила организация ЕС...хак да им е сега на толерастите
+1889
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ShooterMan написа:А междудругото - истинския виновник се нарича САЩ! След десетилетия на безумна политика в Близкия изтор това е резултата. Кой създаде терористите?...
CTAHKO написа:След Гърция до Германия, колко държави още има по маршрутаЩо те не ги регистрират и що тях не кълнеш
Аз пък викам Белгия да изключим от ЕС, щото е гнездо на терористи
Кой където и да направи атентат, там ходи да се крие
За подобно нещо, някои хора нападнаха Ирак, Афганистан и Либия. Редно е да бъдем последователни и традициите да се спазят
HoUs4oOL написа:DANS написа:Нямаше да стигнат до Меркел, да, регистрацията е проблема, през Гърция всеки можеше да мине допреди месец, Осама Бин Ладен, ако беше жив и той щеше да мине!
Смърт за Гърция!
Кой ти каза, че тия са влезели от Гърция, като се говори, че са си белгийски граждани, ти не знаеш къде се намираш, бе приятелю...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта