iliev72 написа:joring написа:Толкова си разбрал. Фюжъна няма проблем да се ползва в друга мрежа, дори и в чуржбина(за момента), точно от там идват големите проблеми в момента с международната свързаност. Понеже пращаш хората във форума на булсат, ето да се образоваш-->
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f ... 40#p215531На виваком официално не може да се ползва в друга мрежа, защото стрийма върви по мултикаст. Разбира се, винаги има начин с 2 микротика и L2TP.
Я посочи къде пише , че може да се ползва в друга мрежа освен на булсат , смешко ?!
Ти въобще правиш ли разлика между приложението и box-а ?! Ако не си обърнал внимание човека пита за Box-a , умнико !?!
Благодаря и на двамата. Май вината е в мен, че не обясних ясно. Гледам Булсат на компа, но качеството е ужасно, особено на големия телевизор, който ползвам вместо монитор. В същото време, майка ми си е взела бокса и не може да се нахвали от качеството. Помолих я да разпита в някой офис, но май й се е сторило далеч и е звъннала по телефона. От там са й казали, че няма проблем с друг доставчик на нет, но задължително трябва да е оптика. Подчертала е, че е за чужбина и са казали, че не би трябвало да е проблем, ако имам достатъчно скорост. В момента обмислям да взема един конвертор от ЛАН към оптика и да пробвам. Тъпото е, че трябва да купя и оборудването и ако не върши работа... Та в крайна сметка, ако някой знае какъв е физически кабела, който влиза във въпросната кутия ще му бъда благодарен да сподели, че с майка ми я докарахме до "Има две неща. Едното е по голямо и има дистанционно, а другото май е за интернет"

Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.