Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Мнениеот sin4ec » 13 яну 2016 21:03

DANS написа:Виновни са десетките врачани, които са гледали сеир, снимали са с телефоните си разправата и не са се намесили!

Тука ще се съглася с тебе. Пет човека да бяха тръгнали да разтървават, и всичко щеше да е история, всички щяха да са и живи, и здрави, и нямаше да има новина в медиите. Преди години така се случи, че за кратко време два пъти удрям с колата пешеходци, и двата пъти не по моя вина. Но и двата пъти аз викнах линейка и полиция, даже втория път слушах от пристигналата веднага полицейска кола радиото: " Момчето е спряло и е на място, то е викнало помощ...". Отношението към теб е друго, да знаете-пожелавам на всички тук никога да не изпитат това на гърба си, защото е много тежко. Гадно е.
Благодарен съм на свидетелите, които и в двата случая дадоха показания в моя полза-не избягаха. Благодарен съм и никога няма да забравя как при втория случай ми прилоша и седнах на бордюра-един полицай ме вдигна и ми каза:" Спокойно, пич, добре е жената, няма страшно!". В такъв момент това е много, да знаете!
пп и в двата случая се размина с натъртвания и леки травми, нищо сериозно. Но това там на улицата няма как да го знаеш!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 яну 2016 21:12

Добре де, защо му е трябвало да им налита с бокса (такива са данните до момента)? Смятал е, че бойните му умения плюс бокса го правят фаворит срещу двамата ли? И още нещо - ако той беше надделял какво точно щеше да се получи накрая? При положение, че излиза с бокс в ръка, който в ръцете на човек, който умее да удря е страховит помощник.

А ако наистина той е щял да ги бутне по невнимание всъщност е трябвало да се радва, че не е станала белята вместо да опитва да раздава правосъдие.

Логично е нападнати с бокс хора да бият здраво. Възмутените тук хора нека се замислят как биха реагирали ако някой ги нападне с бокс, а според полицията той не само им е налетял, но е успял да им нанесе и удари.

Да, не е заслужавал да умре по този начин. Но в случая е сбъркал фатално.

Между другото защо се говори за лека телесна повреда, нанесена на убития? Хората не умират от леки телесни повреди.
Освен да се окажат верни приказките за сърдечен удар или гълтане на езика, което наистина би направило убийството непредумишлено. Предполагам чак след експертизата ще стане ясно.

Колкото до свидетелите: повечето хора би ги било страх да се намесят в подобен бой: от едната страна човек с бокс, който не се колебае да го използва, от другата двама, които очевидно също не са безпомощни и слаби.

В такъв случай, ако човек смята, че не може да помогне може би правилната реакция е светкавично звънене на 112, викане на патрулка (ако знае, че наоколо има). Лесно е да се говори за намеса, но ако някой поеме риска сам да се намеси... разбираемо е да го е страх. Друго би било ако се намесят няколко души, но.... уви, все по-рядко се случва за жалост.

А тоя, дето е гледал сеир и е снимал.. за такива думи нямам просто. Отврат.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 яну 2016 21:18

Както казах - обществото ни е педерастко. Не само, че ме изуми как 50 селяндура гледат безучастно как минути се извършва показен побой....но особено след като вече младежа е лежал на паважа и е агонизирал, вместо първа помощ всичките онези гниди и нищожества са продължили да снимат, те снимките им са из целия нет. Това направо ме погнуси. А чувам, че момчето умряло...от гълтане на езика, т.е. 2-3 НОРМАЛНИ да имаше сред педерасткото общество, които вместо сеир да му окажат първа помощ....нямаше да имаме труп сега. По нищо не се различаваме от другите гей общества в Европа, тука двама бият и 50 са се насрали, ако дойде тълпата на Кьолн сигурно и 100 000 да сме - всички ще се насерат, а някои дори ще си свалят и гащите сами :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 13 яну 2016 21:20

Значи шампион по таекуондо а носи бокс "вероятно за самозащита"...тайкуондото не е ли достатъчно... ми не ми е симпатичен ... ми можеше да попадне на хора които немогат да се защитават и щеше да ги смеле от бой с тоя бокс.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 яну 2016 21:22

ShooterMan написа:Не мога да се съглася, че всичките българи сме за сметта. Но със сигурност усещам и аз, като вас ОГРОМНАТА разлика във възпитанието и ценностите която има между нас, младото поколение и това, да го наречем - подрастващото. Ние нямаме нищо общо. Винаги съм се притеснявал, че сме по-зле от по-старото поколение българи - 50 - 70+ годишни.....но това, което виждам след нас да идва, това поколение 10-20 годишни е наистина без каквито и да е ценности. Една истинска измет в 90% от същността си. За случката в автобуса....аз не мога да си представя да реагирам така, да ударя пенсионер защото ми направил забележка и то съвсем уместна...или дори да вляза в някаква полемика там с него. Може би идва от възпитанието. Аз не мога да си представя такъв акт по 2 причини, първата я споделих - просто съм възпитан така, да уважавам по-възрастните от мен....а втората е проста - ако бях направил такова нещо, то по-добре да не се бях връщал у нас - дъртия щеше да ме спука от бой, съвсем сериозно. Направо щеше да ми разкове дъските от шамари, а докато дядо ми беше жив и здрав - и той щеше да ми пропищи ушичките с плесници. Само да си се представя аз в такава ситуация за мене е невъзможно, не, и да идва дъртия с колата пред РПУ-то, да ме прибира?! О,не, още на улицата щеше да ми спре тока. Като дете дори оплакване от съседи - дядовци и баби, че съм им пречел да спят на обяд беше причина за някакви санкции, и децата около мен бяха третирани от техните бащи по същия начин....А на 16 да ударя пенсионер?! Да му счупя зъби....пак ще се повторя - дъртия щеше да ме смачка, а тъй като и дядото беше тогава ОК - пердаха щеше да е на 2 порции....Абе просто НЕВЪЗМОЖНА ситуация беше това :arrow:

Винаги съм ненавиждал деленето на поколения.НЯМА такова деление.Винаги ми е било смешно и жалко, когато някой каже"Младите сега са..., а ние какви бяхме..." Ние в голямата си част ,бяхме същите.Неразумни, неносещи отговорности, МЛАДИ.И тогава имаше хора, които НЕ ценяха човешкият живот.И тогава имаше хора, които на 40 годишните , например , викаха:" Абе, пенсионер, ти ли ще ме учиш..."
Проблемът не е в поколенията.Младият глупак става стар глупак.
Проблемът е във възпитанието и в гена.
Разберете.Нацията се тласка към пълен идиотизъм.Отвсякъде тече промиване на мозъците.И когато най-ценното-семейството, което трябва да е "основна клетка" на обществото е разбито, когато майките с колички , разхождайки децата си , не се опитват да им дадат възпитание, защото соа заети с " важни " разговори по жи ис йема., а бащите не карат колела с тях, не играят футбол, а обсъждат на бира каква кола карат и каква ще си купят-нацията загива.И едно време имаше такива , но бяха малцинство.Сега са преобладаваща част.Бъдете хора, бъдете българи, а от там нататък бъдете каквито Господ ви е дал-млади , стари , комунисти , демократи, пеераси, педиатри,...
Умирате , ей.Умирате млади.И не ми пука какви сте.Млад живот , а и какъвто и да е живот, от човешка ръка не се отнема!
Изображение

Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 яну 2016 21:25

Той, че си е виновен - виновен е, типичен селски келеш возещ пу*ка и искащ да се прави на мъж пред нея....Дори и Поничките, двамата - другия тип "потници" - бацета с по 2 условни минимум....Въпроса е във всичките педали наоколо тях. Хубаво - уплашили се от боя....снимали - цинично, но след това - човек умира, гърчи се и никой не хуква да му помогне, а само снимат - гнусно отвсякъде. Това е трагедията....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 яну 2016 21:30

Никой не ни е виновен.За мръсните улици, приличащи на лунен пейзаж,за опустелите села, за пустеещите ниви, за безплодието на нацията-физическо и умствено.Никой не ни е виновен, че с течение на времето позволихме да ни откажат от правата ни и да ни вменят само задължения.Никой не ни е виновен ,че изпускахме поколение след поколение да се превръща или в емигранти или в имигранти във все по чуждата за тях България. Че войната по пътищата се превърна в национален спорт, че животът ни понякога не струва и 2 лева защото заради тях може да се простиш с него.Никой не ни е виновен за духовната нищета, повсеместната полуобразованост, масовата хуманоидност. Че колелото на историята ни стана квадратно, а камъкът вместо към върха го търкулнахме към идващите след нас.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 яну 2016 21:36

ShooterMan написа:Както казах - обществото ни е педерастко. Не само, че ме изуми как 50 селяндура гледат безучастно как минути се извършва показен побой....но особено след като вече младежа е лежал на паважа и е агонизирал, вместо първа помощ всичките онези гниди и нищожества са продължили да снимат, те снимките им са из целия нет. Това направо ме погнуси. А чувам, че момчето умряло...от гълтане на езика, т.е. 2-3 НОРМАЛНИ да имаше сред педерасткото общество, които вместо сеир да му окажат първа помощ....нямаше да имаме труп сега. По нищо не се различаваме от другите гей общества в Европа, тука двама бият и 50 са се насрали, ако дойде тълпата на Кьолн сигурно и 100 000 да сме - всички ще се насерат, а някои дори ще си свалят и гащите сами :evil:

Прав си. В нета бабаит чок, ама на улицата йок. Там-сеирджи миллет...
А само няколко писъка, викове: "Полиция!"-и нещата приключват.
В това отношение хората, ходещи по мачове имат различно виждане и поведение. Няма я паниката и първичния страх. Няма да забравя как в Ловеч моята се превърна в медсестра-отпред се мааме здраво с полицията, а в тила тя извадила кърпички и салфетки и попива кръв от лицата на връщащите се от бойната линия...между впрочем този тренинг се оказа много важен за едно лайно-преди години държахме кафе пред училище и въпросното лайно, правещо се на велик, го наръгали с нож. Всички се вайкат, а нашата го увила с неква черга и викнала Бърза помощ. Въпросът не е в действието-ако го бяха боднали правилно, нищо не може да го спаси. Въпросът е в принципа-да се направи каквото трябва, пък да става каквото ще!
После я питам-не те ли хвана шубе? Тя ми вика-ами не, в Перник с камъните беше по-страшно!
Разбирате ли за какво иде реч?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 яну 2016 21:37

Ужас в реалността.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 13 яну 2016 21:40

Реалността е далече от това което се представя по медии.Съчинения по картинки се правят.Имало е достатъчно свидетели, а след резултатите от аутопсията ще стане ясно от какво е починал.На снимките се вижда, че няма дори драскотина по лицето.Та как точно е бил пребит?Докато и двамата "нападатели" са бушонирани.Та не бързайте със заключенията.Монетата винаги има две страни.

п.п.Ситуацията може би е такава.
Изображение
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Върни се в “Свободна зона”