messi.fan написа:Кофти новина за янките и доларджиите.
Още по-кофти новина за мадре Русия, която планира бюджетите си според цената на петрола.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
messi.fan написа:Кофти новина за янките и доларджиите.
DANS написа:Ужас, СТАНКО, ужас, любимата ти "матушка" ще фалира!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
diplomat написа:messi.fan написа:Кофти новина за янките и доларджиите.
Още по-кофти новина за мадре Русия, която планира бюджетите си според цената на петрола.Ама като няма хляб, ще ядат пасти.
trokadero_ написа:Сбогом друг път . Познай дали ще се случи това
Вал написа:Станко, Тойота пусна съобщение за готов за производство през 2016 среден клас хибриден автомобил миналата година. Добре е че си спазват обещанията. Важно е да се знае какъв е капацитетът на това производство. Ако е 1 000 000 автомобила - може да го видим и тук след 2-3 години. Не знам, но аз не съм готов да заменя моята дизелова Тойота, която работи добре и зиме и лете, мога да я товаря със 100-200 кг и да си върша работата, да си водя семейството на почивка и др... Един електромобил става само да си возиш задника. Не знам какво ще бъде предназначението на водородните автомобили. Ако е за същото, става само за градско.
Вал написа:Станко, Тойота пусна съобщение за готов за производство през 2016 среден клас хибриден автомобил миналата година. Добре е че си спазват обещанията. Важно е да се знае какъв е капацитетът на това производство. Ако е 1 000 000 автомобила - може да го видим и тук след 2-3 години. Не знам, но аз не съм готов да заменя моята дизелова Тойота, която работи добре и зиме и лете, мога да я товаря със 100-200 кг и да си върша работата, да си водя семейството на почивка и др... Един електромобил става само да си возиш задника. Не знам какво ще бъде предназначението на водородните автомобили. Ако е за същото, става само за градско.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта