Сбогом на петрола!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Сбогом на петрола!

Мнениеот diplomat » 04 яну 2016 16:21

messi.fan написа:Кофти новина за янките и доларджиите. 8-)

Още по-кофти новина за мадре Русия, която планира бюджетите си според цената на петрола. :mrgreen: Ама като няма хляб, ще ядат пасти. :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 яну 2016 16:30

DANS написа:Ужас, СТАНКО, ужас, любимата ти "матушка" ще фалира!

Няма да се плашиш, ще анексираме Япония и пак ще изплуваме 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 яну 2016 16:32

Интересно е това, което симпатичните ми японци са направили, но си чакам автомобили работещи само със сгъстен въздух. Иначе чакам с нетърпение да се свърши с петрола, за да го духат камиларите!

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 04 яну 2016 16:48

diplomat написа:
messi.fan написа:Кофти новина за янките и доларджиите. 8-)

Още по-кофти новина за мадре Русия, която планира бюджетите си според цената на петрола. :mrgreen: Ама като няма хляб, ще ядат пасти. :mrgreen:

Едва ли. За тях не се притеснявам. Притеснява ме повече Големио брат отвъд океана. С тези новини за петрола, нещата никак не са добри за тях. Да не говорим, че Китай може да си поиска парите, когато пожелае. Годината не започва никак добре за янките.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 04 яну 2016 16:59

Станко, Тойота пусна съобщение за готов за производство през 2016 среден клас хибриден автомобил миналата година. Добре е че си спазват обещанията. Важно е да се знае какъв е капацитетът на това производство. Ако е 1 000 000 автомобила - може да го видим и тук след 2-3 години. Не знам, но аз не съм готов да заменя моята дизелова Тойота, която работи добре и зиме и лете, мога да я товаря със 100-200 кг и да си върша работата, да си водя семейството на почивка и др... Един електромобил става само да си возиш задника. Не знам какво ще бъде предназначението на водородните автомобили. Ако е за същото, става само за градско.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 яну 2016 17:00

Сбогом друг път . Познай дали ще се случи това ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 яну 2016 17:27

trokadero_ написа:Сбогом друг път . Познай дали ще се случи това ;)

Какво дали ще се случи? Те са ги пуснали в серийно производство вече 8-) То се случва в момента 8-)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 яну 2016 17:28

Вал написа:Станко, Тойота пусна съобщение за готов за производство през 2016 среден клас хибриден автомобил миналата година. Добре е че си спазват обещанията. Важно е да се знае какъв е капацитетът на това производство. Ако е 1 000 000 автомобила - може да го видим и тук след 2-3 години. Не знам, но аз не съм готов да заменя моята дизелова Тойота, която работи добре и зиме и лете, мога да я товаря със 100-200 кг и да си върша работата, да си водя семейството на почивка и др... Един електромобил става само да си возиш задника. Не знам какво ще бъде предназначението на водородните автомобили. Ако е за същото, става само за градско.

Те вече правят спортни и луксозни електромобили , а той ми говори че била само да си возиш задника :lol: :lol: :lol:
И вече някои умни бизнесмени за сервизни коли купуват електромобили от нисък клас.Няма как да се краде бензин/дизел от електромобил ;)
На кой му пука за твоята 20г Тойота :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 яну 2016 17:34

Само да кажа, че колата в Германия почва от 60...к..., ама евра. А в Англия е 66к, ама паунди.

Пробега с пълен резервоар е около 500км, което приравнен към разхода на гориво, е около 3 и малко литра на 100км., само че не знам какви ще са цените на горивото в БГ.
Четох, че спестяванията за година при средностатист. употреба в САЩ е около 1200-1300 долареса.
Това е в САЩ, където за да идат на гости на баба си и да се върнат, трябва да сменят маслото, щото са навъртели 10к км.

А в България? Да идеш до баба ти са ти 350км в посока. При цена на возилото от около 100к лева, примерно...

Как средностатист. българин ще смени дизелака или бензина с толкова скъпа кола? Хората си карат на бензин/газ (предимно газ) и им дреме. И не само в България, а при комшутата, в Южна Корея, Австралия...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 яну 2016 17:36

Вал написа:Станко, Тойота пусна съобщение за готов за производство през 2016 среден клас хибриден автомобил миналата година. Добре е че си спазват обещанията. Важно е да се знае какъв е капацитетът на това производство. Ако е 1 000 000 автомобила - може да го видим и тук след 2-3 години. Не знам, но аз не съм готов да заменя моята дизелова Тойота, която работи добре и зиме и лете, мога да я товаря със 100-200 кг и да си върша работата, да си водя семейството на почивка и др... Един електромобил става само да си возиш задника. Не знам какво ще бъде предназначението на водородните автомобили. Ако е за същото, става само за градско.

Ами не е същото. То си пише, с едно зареждане изминаваш 650км. Пак си е двигател с вътрешно горене, само горивото е различно.

Върни се в “Свободна зона”