Класация - "Потребител на годината"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Класация - "Потребител на годината"
Александров 77,за цялостно творчество 

Чудесно оформена тема от GOLEADOR, с много точно лично мнение, която за съжаление бе напъплена от хора без морал, чиято единствена цел е да се подиграят на някого.
За мен дори и такива (не бих ги нарекъл) личности също заслужават признание, защото на техния фон изпъкват свестните потребители. Мисля, че всеки е дал по нещо на форума-кой качествени мнения, добре обосновани, кой тролски, някои пък се грижат да не умре доносническата тема-въобще разни хора-разни идеали и разни виждания около тях и от тях.
За мен дори и такива (не бих ги нарекъл) личности също заслужават признание, защото на техния фон изпъкват свестните потребители. Мисля, че всеки е дал по нещо на форума-кой качествени мнения, добре обосновани, кой тролски, някои пък се грижат да не умре доносническата тема-въобще разни хора-разни идеали и разни виждания около тях и от тях.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- action66
- Контакти:
GOLEADOR написа:[center][/center]
След "Трол на годината" дойде време да изберем и "Потребител на годината" във форума на gong.bg.Правилата в класацията са свободни (стига да не нарушават тези на форума),единствено трябва да се обоснове номинацията.И така ,моят избор за потребител на форум gong.bg е ........ Синчец.
Макар да сме от двете страни на барикадата по оста ЦСКА - Левски,човека съвсем не се притесни да ми помогне в спор в който бяха ме налазили тролове.Джентълменска постъпка която впечатлява.Надявам се в такава ситуация и аз да постъпя по същия начин.
Очаквам вашите предложения.
Темата ще бъде отворена до 01.01.2016 г.
Весело посрещане на празниците!
Твърдо потребител на годината е българския потребител.Най-ниски доходи в ЕС и пълни магазини.Това го можем само ние....
Гласувам за Синчец
Поделям гласа си между Синчеца и Захарченко - не само поради перфектните им военни анализи, на които могат да завидят доста генерали от Генщаба ни, а и заради цялостната им позиция.
Жалко, че вторият не се е мяркал скоро, но нищо чудно да са го улучили модераторите. Или пък да организира вече следващия котел.
Жалко, че вторият не се е мяркал скоро, но нищо чудно да са го улучили модераторите. Или пък да организира вече следващия котел.
Believe in her, if you are able...
Alkonost написа:Поделям гласа си между Синчеца и Захарченко - не само поради перфектните им военни анализи, на които могат да завидят доста генерали от Генщаба ни, а и заради цялостната им позиция.
Значи и ти гласуваш за Синчец. Захарченко, пак е Синчец.

... и после внезапно си направих секуро.
Синчец, чакаме реч !
Аз гласувам за Меци_фен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
batmanlevski - най-нестандартни и интересни мнения !
Аз гласувам за Безкомпромисен. Въпреки всички усилия срещу него, човекът има партия, пишеше във форума, появява се по телевизиите, има свое предаване. Не спира да се бори срещу комунистическите престъпници 24/7, въпреки че те му прехвърлят комунистическо- болшевишки бацили.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley