Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 ное 2015 17:23
Победителят е поданик на държава от Европа - Малта и е представител на същата държава, в която между другото е родена и израсла.
Възрастта на победителя също се вписва, ако не греша е родена след 2000 година.
Визията и се дължи на баща и, който доколкото помня е африкански футболист, но национал именно на Малта. С други думи макар и с чужда кръв трудно би минала за чужденка в тази държава.
В правилника не знам да има изискване за произход на родителите, физически данни.. пък ако трябва да сме точни - и за сексуална ориентация (въпреки, че Вурст ме кара да потръпвам хаха).
При това положение единственото основание да не спечели състезанието би било да има по-добри от нея изпълнители. Дали това е така нека кажат хората, които са го гледали. Но след като няма пречки да се яви на състезанието поне на теория няма пречки и да победи в него, което важи за всеки, който е допуснат до него.
След като може в националните отбори на Германия, Франция, Англия, Холандия и Белгия да има хора с кръв от друг континент, много от които дори не са родени в Европа къде е проблема? След като може куп от футболистите на континента и дори част от звездите на Европа да са от Африка и Латинска Америка едно дете, родено в Европа ли ще ви е проблема?
И накрая - хрумвало ли ви е, че името Евровизия може да се отнася до самата музика, а не до физиката и чертите на изпълнителите? Или музиката не може да има своя визия хммм...
Всичко това го казвам с уговорката, че макар и да съм запознат с Евровизия нелошо смятам конкурса за малко.. безмислен с оглед на нереалното (често) класиране на участниците.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]