dreben23 написа:Вай с кви глупости се занимават хората, чак ми става странно. Излишни неща. Аз толкова съм чел и чел, че сега ако видя книжка, ще я ползвам за подпалка за печката, ако е с твърди корици още по-добре. По-твърда корица- повече топло в стаята. Имах един колега дето всеки път излезем на кафе и мохабет и идем сетне в книжарницата да си купува некви тъпотии за оросяване на мозъка и т.н. Че да питам аз, кат нема оросяване за какво общува с мен тогава?По 20 кинта за книги мяташе пича и си мисли, че ще стане по-умен. А колкото до историята, нека си я четат историците, все едно аз да ги карам да четат трансферите на футболистите или Дейли Мейл всеки ден, а иначе който се е осъзнал е спрял да чете отдавна глупости и може да си измисли свои. Чета само такива неща, дето ще ми влезат в работа за нови знания и умения- флашскор, еврофутбол, коментари в гонг, останалото ми е напълно излишно. Бащата кат чете историческите жълти хроники всеки ден и аз ли да тръгвам по неговия път- да, да, чекайте, оросяването си ми седи още бре. То малко от малко спре да ми ги раказва жълтините от хайлайфа, може би от удара в главата в стълбата влезе малко и акълец. Верно като се замисля, спря да ми ги разказва, ама едва ли му е до това и на него. Иначе ми е ясно що се рекламира еди кво си и що си- да се продаде по-бърже и да се мисли как да се напечата ново издание след това, с по-различни мотиви от първото естествено. Нещо като речниците на "Габероф", прекопирал некой друг и турил пет заемки от Мексико вътре и ти тури цена 40-50 кинта ако щеш.
![]()
![]()
Господи, прибери си вересиите! То бива да си тъп, ама чак и се хвалиш....