Ще се самосезира ли прокуратурата за тази песен?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Ще се самосезира ли прокуратурата за тази песен?

Мнениеот Черният козел » 25 окт 2015 11:37

botevist_75 написа:
Черният козел написа:Обувки и маратонки Булдозер,чорапи-Фазан и Български боксерки,тениски,ризи и т.н.т.Имам си и Българско кожено яке !!
Ям си български плодове и зеленчуци,пия си троянска сливова с айрян от Българско кисело мляко !!! Вие сте луди,нямало качествени БЪЛГАРСКИ стоки,смях :lol: :shock:

Само с българки ли се съешаваш ? :mrgreen:

Е много яяяяяя и по-точно с ЕДНА БЪЛГАРКА,имам си ценностна система !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 25 окт 2015 11:39

Reckless написа:Имам чувството, че тук повечето от пишещите са 4-токласници ! Какво руско имате в къщи бе ? Телевизора ли ви е руски, компютъра ли, колите на бащите ви ли са руски, аудио системите ли, кое ? Кой е този руски продукт, който е конкурентно способен извън пазара на Русия ? Какво произвеждат руснаците, освен алкохолици и военна техника ? С какво ще завладеят света ? С водка ? Добре, че имаше навремето балалайки, като нас и бившия соц. блок да им купуваме москвичите и електроните. Сега къде им е пазара на руските боклучави стоки ? Даже в Русия никой не ги иска !

Културата ни е все още тяхна.Тази неповторима източна култура.Богатство на емоции,страсти,човешки преживявания.В момента когато навлезе западното влияние и хората изпростяха и станаха по-груби.В Русия има все още образование,което е за пример.Имам и лични впечатления.А иначе всичко,което го изреди като техника,не означава нищо.Просто защото всичко това работи заради 80% ток,който получаваме от руски енергоизточници.80% от хвалените от теб автомобили се движат с руски петрол.Така е.Едни държави развиват технологии за бита като японците,понеже нямат нищо друго.Други живеят заради природните си богатства.Русия поне строи висока технология.Докато арабите я карат само на природни изкопаеми.А нима космическата технология е по-маловажна?Знаеш ли колко земни дейности са в зависимост от това,което се извършва в космоса като хората от "Союз" дето екипажа е интернационален,има даже американци,сменят се периодично.Защо да правиш телевизори след като правиш космически кораби? Второто е в пъти по-важно за живота на човечеството.И е в пъти по-сложно от от това да сглобиш автомобил или пералня.Въпрос на приоритети и развитие на науката в една държава.Един овладява космоса и природните богатства,а друг се занимава със сешоари и телевизори.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 25 окт 2015 11:47

Черният козел написа:
botevist_75 написа:
Черният козел написа:Обувки и маратонки Булдозер,чорапи-Фазан и Български боксерки,тениски,ризи и т.н.т.Имам си и Българско кожено яке !!
Ям си български плодове и зеленчуци,пия си троянска сливова с айрян от Българско кисело мляко !!! Вие сте луди,нямало качествени БЪЛГАРСКИ стоки,смях :lol: :shock:

Само с българки ли се съешаваш ? :mrgreen:

Е много яяяяяя и по-точно с ЕДНА БЪЛГАРКА,имам си ценностна система !!!

Предвид пропагандираните тук православни ценности и панславизъм,пробвай по първото направление-рускини,а по второто-полякини.От скромния ми опит/много далече съм от пишещите тук,биячи,пиячи и ебачи/, това са най ебливите кучки. Така няма да бъдеш обвинен,че си падаш по морално разложения западен модел. :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 окт 2015 11:51

viali69 написа:
damyanov1963 написа:И ти какво ще спечелиш от това? Ще ти порасне самочувствието на БЪЛГАРИН ли, национален продажнико?!
Заради такива чуждолизачи, сме на тоя хал :!: :idea:

Национален продажник и предател е онзи, който отрича ЕДИНСТВЕНАТА възможност да се спаси българския народ и българския етнос.
Това е помощ/спасение/освобождение от братска Русия !
Никакъв друг шанс нямаме да оцелеем като нация. Факт !
Всеки, който днес застава срещу Русия помага на онези, които искат да ислямизират/циганизират България, да подменят етническия и религиозен състав на населението на България, да унищожат българите !
Прочетете го и го запомнете това, защото, когато утре руската армия дойде на Балканите отново, ще държим сметка на всички национални предатели и помощници на ГЕНОЦИДА срещу българите !
В това число влизат всички русофоби и американофили, които плюейки против Русия се пишат за големи родолюбци.

"Какво може да очакваме от една Русия, която държи в робство собствения си народ?!"
Стефан Стамболов
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
kakasia
Контакти:

Мнениеот kakasia » 25 окт 2015 12:16

Само погледнете как навъсено и надолу гледаше целия бенд. Песента няма кьораво послание, това е нещо като пропаганда и опит да се тича по тъча, но е много грозно. Там умират хора. И бендът трябваше да го лапне този х*й. Убедена съм, че идеята не е на Слави, но за да вземеш властта, първо требе да се наведеш. Дръж Славчо, носиш на е**не.

Потребителски аватар
topco
Контакти:

Мнениеот topco » 25 окт 2015 15:30

"Предвид пропагандираните тук православни ценности и панславизъм,пробвай по първото направление-рускини,а по второто-полякини.От скромния ми опит/много далече съм от пишещите тук,биячи,пиячи и ебачи/, това са най ебливите кучки. "Е ми да,славянин съм-пиша и чета на кирилица и не се срамувам от това!А що се отнася до "кучките",типично за западния отпадъчен морал изказване!Ако си мислиш,че французойки,италиянки,немкини са по-малко "ебливи",значи опита ти е никакъв,а не просто скромен.или просто са си фригидни,като политиците им,които Путин,направи за смях!А що се отнася пряко по въпроса-това просто е една песен,която всеки един би съчинил и изпял!Ако не беше Слави щеше да е друг.Пък дори и да е такава позицията му,изборът си е негов!И едно малко уточнение-тези които не зачитат чуждите граници и нападат ,рушат и незачитат чуждите закони не са бежанци ,а престъпници!

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 окт 2015 03:09

action66 написа:
Reckless написа:Имам чувството, че тук повечето от пишещите са 4-токласници ! Какво руско имате в къщи бе ? Телевизора ли ви е руски, компютъра ли, колите на бащите ви ли са руски, аудио системите ли, кое ? Кой е този руски продукт, който е конкурентно способен извън пазара на Русия ? Какво произвеждат руснаците, освен алкохолици и военна техника ? С какво ще завладеят света ? С водка ? Добре, че имаше навремето балалайки, като нас и бившия соц. блок да им купуваме москвичите и електроните. Сега къде им е пазара на руските боклучави стоки ? Даже в Русия никой не ги иска !

Културата ни е все още тяхна.Тази неповторима източна култура.Богатство на емоции,страсти,човешки преживявания.В момента когато навлезе западното влияние и хората изпростяха и станаха по-груби.В Русия има все още образование,което е за пример.Имам и лични впечатления.А иначе всичко,което го изреди като техника,не означава нищо.Просто защото всичко това работи заради 80% ток,който получаваме от руски енергоизточници.80% от хвалените от теб автомобили се движат с руски петрол.Така е.Едни държави развиват технологии за бита като японците,понеже нямат нищо друго.Други живеят заради природните си богатства.Русия поне строи висока технология.Докато арабите я карат само на природни изкопаеми.А нима космическата технология е по-маловажна?Знаеш ли колко земни дейности са в зависимост от това,което се извършва в космоса като хората от "Союз" дето екипажа е интернационален,има даже американци,сменят се периодично.Защо да правиш телевизори след като правиш космически кораби? Второто е в пъти по-важно за живота на човечеството.И е в пъти по-сложно от от това да сглобиш автомобил или пералня.Въпрос на приоритети и развитие на науката в една държава.Един овладява космоса и природните богатства,а друг се занимава със сешоари и телевизори.

Казваш, след западното влияние, хората в България изпростяха и станаха по-груби !!! Като кои ? Като германците ли, като французите ли, като белгииците ли ? В държавите, където всички се поздравяват, децата имат уважение към по-възрастните, където хората си помагат, където възпитанието е на светлинни години от нас и казваш влияем се от тях и сме изпростели и загрубяли !!! Нещо не хващам логиката ! Руснаците, искат, не искат ще трябва да си търгуват природните ресурси, че иначе загиват, по причини, които съм изредил по-горе ! Те нищо свястно не могат да произведат, за да продават и да влизат пари там и природните им ресурси са единствената им възможност да не умрат от глад ! Само с водка не става ! Бягат, като зайци и те на запад ! Аз миграция от запад на изток не знам ! Сигурно, защото хората са прости !

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 окт 2015 10:10

Reckless написа:Казваш, след западното влияние, хората в България изпростяха и станаха по-груби !!! Като кои ? Като германците ли, като французите ли, като белгииците ли ? В държавите, където всички се поздравяват, децата имат уважение към по-възрастните, където хората си помагат, където възпитанието е на светлинни години от нас и казваш влияем се от тях и сме изпростели и загрубяли !!! Нещо не хващам логиката ! Руснаците, искат, не искат ще трябва да си търгуват природните ресурси, че иначе загиват, по причини, които съм изредил по-горе ! Те нищо свястно не могат да произведат, за да продават и да влизат пари там и природните им ресурси са единствената им възможност да не умрат от глад ! Само с водка не става ! Бягат, като зайци и те на запад ! Аз миграция от запад на изток не знам ! Сигурно, защото хората са прости !

Твоята култура и образованост вероятно са изцяло западни... :lol:
За човек, дето не е прочел един стих на Пушкин, не знае кой е Достоевски, не е чувал за Чайковски си много ербап на тема световна култура...
Световната история е безапелационна, Изтокът винаги е преборвал Запада и винаги е бил двигател на световната история. Всички велики империи са били унищожавани от Изток: Рим, Византия, Наполеон, Хитлер... Така е писано и така ще бъде. Ето и в момента Европа върви към своя апокалипсис пак заради Изтока... Затова пак ти казвам, мисли себе си и България, щото сме на прага на унищожението, Руснаците не ги мисли, те си имат всичко и ресурси, и армия, и национален манталитет на победители. Тях Османците, Наполеон и Хитлер не ги сломиха, че ИДИЛ, мрънкащата Европа, или пък гейовете в Щатската армия, ще ги уплашат... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 27 окт 2015 14:40

viali69 написа:Песничката е забавна !
Слави Трифонов просто усеща накъде духа вятъра ... :mrgreen:
Защо обаче да го обвиняваме ?
Съвсем наскоро самият натовец Соломон Паси прослави Русия и Путин, а президентът Петър Стоянов призова да се говори с респект към Русия, която съвсем доскоро плюеха произволно ...
Ветропоказателите вече започнаха да се завъртат ...
Убеден съм, че скоро, когато Русия доминира над света именно онези, които най-силно плюеха против Путин ще го боготворят най-гръмогласно. :lol:

Тук съм съгласен с мнението ти!
Тепърва ще има ветропоказатели, които обръщат палачинката според посоката накъдето духа вятъра! 8-)
Те преди възхваляваха комунизма, след това се обърнаха срещу комунизма и възхваляват евроатлантизма, и сега предстои да се обърнат срещу евроатлантизма и да възхваляват Русия и Путин! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

BETEPOK

Мнениеот BETEPOK » 27 окт 2015 18:38

kakasia написа:Само погледнете как навъсено и надолу гледаше целия бенд. Песента няма кьораво послание, това е нещо като пропаганда и опит да се тича по тъча, но е много грозно. Там умират хора. И бендът трябваше да го лапне този х*й. Убедена съм, че идеята не е на Слави, но за да вземеш властта, първо требе да се наведеш. Дръж Славчо, носиш на е**не.

Напълно подкрепям мнението ти! Вероятно са били заплашени, че ще им се случи нещо много лошо, ако не изпълнят провокативната песен - примерно да ги заровят безследно някъде. Просто отвсякъде си личи, че пеят без никакво желание. Отвсякъде си мирише на рекет!
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”