aleksandrov77 написа:irradeum написа:aleksandrov77 написа:viali69 написа:Путин показа на САЩ, че изобщо не зачита тяхното мнение ! Той подкрепи омразния на САЩ режим на Башар Асад. На практика Русия спаси Башар Асад и се зае да му връща Сирия.
Започна бомбардировки на позициите не само на Ислямска държава, но и на онези опозиционни групировки, които Запада нарича "умерена опозиция".
Руската армия нанесе за 1 седмица повече поражения на Ислямска държава, отколкото коалицията около САЩ не успя за цяла година. Факт !
Когато видят руските самолети ислямистите пищят "Руси, руси, Аллах акбар !" и бягат презглава накъдето им видят очите.
Подкрепям мнението ти на 100%!
Само Русия действа срещу Ислямска държава и няма да е пресилено , ако кажем, че Русия ще спаси света от Ислямска държава!
Станко, я ми кажи къде е най голямата джамия в Европа?
Първо не съм Станко, а Александър!Факт!
Второ не знам къде се намира най-голямата джамия , но знам, че най-много мюсюлмани в Европа на глава на населението има в Англия, Франция, Германия , Италия, Белгия, Холандия, Австрия о тепърва се пълни с мюсюлмани нашественици от Африка и Азия!Факт!
Трето - не е далеч времето , когато всички бели хора и православни християни от всички краища на Европа ще търсят спасение именно в Русия от прииждащите ислямски орди!Не е далеч това време!Факт!
Първо : Раздвояването на личността е сериозно психично разстройство и това , че не го осъзнаваш , не ти помага въобще . Факт!
Второ: Това , че не знаеш къде е най голямата джамия в Европа говори за Огромни пропуски ако не на тема Интелект , то поне на тема Образование.Факт!
Трето:Ислямските орди отдавна онождат дащната Рус за съжаление на нас, като българи , които им дадохме писменност и цивилизация.Скоро , с помощта на Джуджето от Кремъл,както и на двуличните китайци, ще успеят да го направят окончателно.Факт!