Руските атаки в Сирия издават слабостта на Путин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: Руските атаки в Сирия издават слабостта на Путин

Мнениеот irradeum » 19 окт 2015 22:53

aleksandrov77 написа:
irradeum написа:
aleksandrov77 написа:
viali69 написа:Путин показа на САЩ, че изобщо не зачита тяхното мнение ! Той подкрепи омразния на САЩ режим на Башар Асад. На практика Русия спаси Башар Асад и се зае да му връща Сирия.
Започна бомбардировки на позициите не само на Ислямска държава, но и на онези опозиционни групировки, които Запада нарича "умерена опозиция".
Руската армия нанесе за 1 седмица повече поражения на Ислямска държава, отколкото коалицията около САЩ не успя за цяла година. Факт !
Когато видят руските самолети ислямистите пищят "Руси, руси, Аллах акбар !" и бягат презглава накъдето им видят очите.

Подкрепям мнението ти на 100%!
Само Русия действа срещу Ислямска държава и няма да е пресилено , ако кажем, че Русия ще спаси света от Ислямска държава!

Станко, я ми кажи къде е най голямата джамия в Европа?

Първо не съм Станко, а Александър!Факт!
Второ не знам къде се намира най-голямата джамия , но знам, че най-много мюсюлмани в Европа на глава на населението има в Англия, Франция, Германия , Италия, Белгия, Холандия, Австрия о тепърва се пълни с мюсюлмани нашественици от Африка и Азия!Факт!
Трето - не е далеч времето , когато всички бели хора и православни християни от всички краища на Европа ще търсят спасение именно в Русия от прииждащите ислямски орди!Не е далеч това време!Факт!

Първо : Раздвояването на личността е сериозно психично разстройство и това , че не го осъзнаваш , не ти помага въобще . Факт!
Второ: Това , че не знаеш къде е най голямата джамия в Европа говори за Огромни пропуски ако не на тема Интелект , то поне на тема Образование.Факт!
Трето:Ислямските орди отдавна онождат дащната Рус за съжаление на нас, като българи , които им дадохме писменност и цивилизация.Скоро , с помощта на Джуджето от Кремъл,както и на двуличните китайци, ще успеят да го направят окончателно.Факт!
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 окт 2015 23:20

irradeum написа:Продължавай да ме забавляваш, Шуте ! :) :)

Продължавам да те ебавам, карикатуро. ;)Ама на вас от третия пол си ви е кеф. :lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 19 окт 2015 23:25

irradeum написа:Първо : Раздвояването на личността е сериозно психично разстройство и това , че не го осъзнаваш , не ти помага въобще . Факт!
Второ: Това , че не знаеш къде е най голямата джамия в Европа говори за Огромни пропуски ако не на тема Интелект , то поне на тема Образование.Факт!
Трето:Ислямските орди отдавна онождат дащната Рус за съжаление на нас, като българи , които им дадохме писменност и цивилизация.Скоро , с помощта на Джуджето от Кремъл,както и на двуличните китайци, ще успеят да го направят окончателно.Факт!

Като ти чета глупостите, те съжалявам!
Съвсем сериозно ти препоръчвам да отидеш на психиатър, само дето се съмнявам, че и той ще ти помогне! :lol:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 19 окт 2015 23:39

aleksandrov77 написа:
irradeum написа:Първо : Раздвояването на личността е сериозно психично разстройство и това , че не го осъзнаваш , не ти помага въобще . Факт!

Като ти чета глупостите, те съжалявам!
Съвсем сериозно ти препоръчвам да отидеш на психиатър, само дето се съмнявам, че и той ще ти помогне! :lol:

Хехе, Драги ми Смехурко,Сигурно проктолозите са се престарали в твоя случай.Надявам се добре да ти плащат шушумигите на Хуйлото, щото ако го правиш по убеждение, ще е жалко.Ще е категорична диагноза за неадекватното ти възприятие на околната действителност. :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 19 окт 2015 23:43

гражданин от село написа:
irradeum написа:Продължавай да ме забавляваш, Шуте ! :) :)

Продължавам да те ебавам, карикатуро. ;)Ама на вас от третия пол си ви е кеф. :lol:

Бъркаш ме с баща си, клошарче ! Той те е въвел в тънкостите на еднополовата любов и оттогава ти е друго да излезеш от това клише. :) :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 окт 2015 00:00

irradeum написа:
aleksandrov77 написа:
viali69 написа:Путин показа на САЩ, че изобщо не зачита тяхното мнение ! Той подкрепи омразния на САЩ режим на Башар Асад. На практика Русия спаси Башар Асад и се зае да му връща Сирия.
Започна бомбардировки на позициите не само на Ислямска държава, но и на онези опозиционни групировки, които Запада нарича "умерена опозиция".
Руската армия нанесе за 1 седмица повече поражения на Ислямска държава, отколкото коалицията около САЩ не успя за цяла година. Факт !
Когато видят руските самолети ислямистите пищят "Руси, руси, Аллах акбар !" и бягат презглава накъдето им видят очите.

Само Русия действа срещу Ислямска държава и няма да е пресилено , ако кажем, че Русия ще спаси света от Ислямска държава!

Не съм Станко, ама ще заложа на Голямата джамия в Рим.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 окт 2015 00:05

irradeum написа:Скоро , с помощта на Джуджето от Кремъл,както и на двуличните китайци, ще успеят да го направят окончателно.Факт!

Тез приказки руснаците са ги чували от неколко века насам, пернатий. И все са разширявали териториите си след такива апокалиптични прогнози.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 20 окт 2015 01:09

fcb_bg написа:
irradeum написа:
aleksandrov77 написа:

Я опитай пак. Ще ти подскажа - скоро я откриха в бившата столица на една рухнала империя на север - североизток от София... :) :) :) :) Лично президентът им го направи, но не съм сигурен дали е бил на токчета. :)

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 20 окт 2015 01:13

fcb_bg написа:
irradeum написа:Скоро , с помощта на Джуджето от Кремъл,както и на двуличните китайци, ще успеят да го направят окончателно.Факт!

Тез приказки руснаците са ги чували от неколко века насам, пернатий. И все са разширявали териториите си след такива апокалиптични прогнози.

Не , че ти го пожелавам , мелезче, но ти ще си свидетел на агонията на тази горда допреди сто години държава.Което няма как да ме радва, защото лично на мен ще ми е мъчно за това. Един еврейски преврат преди 98 години ги докара до там. За Владимир Шаломович е отредена ролята на бащицата - палач.
Два ватни организма обсъждат сложната ситуация в Русия.
– Ти как мислиш, кой е виновен? Путин, правителството или депутатите?
– Жените! Народили толкова идиоти! :) :) :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 окт 2015 07:09

irradeum написа:
fcb_bg написа:
irradeum написа:
aleksandrov77 написа:

Я опитай пак. Ще ти подскажа - скоро я откриха в бившата столица на една рухнала империя на север - североизток от София... :) :) :) :) Лично президентът им го направи, но не съм сигурен дали е бил на токчета. :)

Това,че си чул по БТВ да ти дуднат "Путин... Ердоган.. Москва... най-голямата джамия в Европа..." и си мислиш, че е верно, значи бая си я закъсал. Голямата джамия в Рим открай време си е най-голямата на континента и като площ и като капацитет. Ти ли написа интелект и образование с Главни Букви? :oops:

Върни се в “Свободна зона”