diplomat написа:Tommi написа:Така си решил, така си го написал заглавието и още с него си изразил мнение. Аз нямам против. Също така не съм написал нито една дума за Пеевски, така че не знам в кое видя, че го защитавам.
Разликата между банките е, че в единия случай говорим за неплатежоспособност, а в другия за ликвидни затруднения на платежоспособна банка. Между понятията ликвидност и платежоспособност в банковото дело съществува разлика, която обаче често се пропуска.
Томи, коментарите ви все повече започват да звучат в типичен ДПС-арски стил.Режи и мажи...
Нещо по темата да си написал или просто правиш коментари за хората , като квартален алкохолик?
Хората се опитват да обяснят с доводи, а точно ТИ и такива като теб смангало-турски манталитет правите някакви обобщения, защото виждаш ли, ТЕ така мислели.
Бе как ще мислите , като нямате с какво, а само злоба ръсите, без обосновка ,без документи, без факти...
"Всички знаят" е единственият ви "аргумент".
И понеже някой обвини Цв.Василев , че е престъпник, и попита за още редица имена, ще отговоря просто.
Официално, престъпник е човек с влязла в сила присъда.