Медиите на Пеевски в шах ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Медиите на Пеевски в шах ?

Мнениеот Мистри » 08 окт 2015 17:39

diplomat написа:
Tommi написа:Така си решил, така си го написал заглавието и още с него си изразил мнение. Аз нямам против. Също така не съм написал нито една дума за Пеевски, така че не знам в кое видя, че го защитавам.
Разликата между банките е, че в единия случай говорим за неплатежоспособност, а в другия за ликвидни затруднения на платежоспособна банка. Между понятията ликвидност и платежоспособност в банковото дело съществува разлика, която обаче често се пропуска.

Томи, коментарите ви все повече започват да звучат в типичен ДПС-арски стил. :roll: Режи и мажи... :|

Нещо по темата да си написал или просто правиш коментари за хората , като квартален алкохолик?
Хората се опитват да обяснят с доводи, а точно ТИ и такива като теб смангало-турски манталитет правите някакви обобщения, защото виждаш ли, ТЕ така мислели.
Бе как ще мислите , като нямате с какво, а само злоба ръсите, без обосновка ,без документи, без факти...
"Всички знаят" е единственият ви "аргумент".
И понеже някой обвини Цв.Василев , че е престъпник, и попита за още редица имена, ще отговоря просто.

Официално, престъпник е човек с влязла в сила присъда.
Изображение

Изображение

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 08 окт 2015 17:40

Неутрален написа:
vayk написа:Там е работата, че не са само медиите на Пеевски. Да сте видели в сайта на Дарик нещо по темата? Няма и да видите. Всички са оплетени като свински черва. Нали отскоро ги купи "Нова", та и те си налягат парцалите. Иначе трябваше да цитират думите на Кулезич, че "Нова" е несвободна медия, а шефът Дидие Щосел е приятел с Пеевски. Такива неща няма как да се появят тук. В това отношение, колкото и да не ги харесвам, чест им прави на "Дневник", че са пуснали материал за интервюто, въпреки, че Василев говори за кръга "Капитал". Иначе е добре да се преговори кои са свинските медии и трябва да се избягват на всяка цена: Под прекия контрол на Пеевски са: Канал 3, вестниците Меридиан Мач, Монитор, Телеграф, Уикенд. Косвено през доверени лица контролира сайта БЛИЦ, вестниците Стандарт, Шоу, Труд. Въпреки, че няма видимо участие, упражнява силно влияние във в-к 24 часа и в сайтовете ПИК и Всеки ден. Чрез определени водещи и продуценти Пеевски е в състояние да спира неудобни за него теми в предавания на БТВ, Нова ТВ, че даже и в БНТ, които по принцип са насрани от шубе и не смеят да шукнат в страни от "правилната" линия, т.е. да лижат задника на всеки, който в момента е на власт. Положението с медиите е драматично, меко казано...

Много си прав vayk, проблема е че агентурата цвят няма, тя е силно привличана от едно единствено нещо , хартийки с цифри и починали президенти. А , пардон , сбърках, има цвят и той е лай.ян. Всички са в кюпа, колкото и клиширано да звучи. Разни измислени мадам В-та, Гочеви и Блъскови помияри, за тях е важно само пари да има, а какво ще се пише в парцалите, няма никакво значение. Вижте само какъв е бил тиража на въпросните вестници и след поемането им от горе посочените персони, за какъв срив става въпрос. За да си журналист, днес трябва само да може да храчиш яко, а думите чест, морал, достойнство и борба за истиност, остават скрити някъде далеч. Аз лично, не купувам вестници от години, ТВ освен мачове и някое научно предаване, друго не смея да гледам. Имам нулев толеранс към гнусотия и ми се драйфа на секундата. Лично аз се надявам да излезе истината, да видим всичките "герои" от ДС/БКП и производните им ДС, Атака, Герб итн итн как ще се оправдават за съсипването на държавата. Иначе, моля ви не купувайте контрбандни стоки, че парите от БТ отиват към Сирия и са много нужни в момента. Пфуууу на такава държава !

Отличен коментар,лошото е че подобни коментари са рядкост.Моето уважение! :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 окт 2015 17:44

Мистри написа:
diplomat написа:
Tommi написа:Така си решил, така си го написал заглавието и още с него си изразил мнение. Аз нямам против. Също така не съм написал нито една дума за Пеевски, така че не знам в кое видя, че го защитавам.
Разликата между банките е, че в единия случай говорим за неплатежоспособност, а в другия за ликвидни затруднения на платежоспособна банка. Между понятията ликвидност и платежоспособност в банковото дело съществува разлика, която обаче често се пропуска.

Томи, коментарите ви все повече започват да звучат в типичен ДПС-арски стил. :roll: Режи и мажи... :|

Нещо по темата да си написал или просто правиш коментари за хората , като квартален алкохолик?
Хората се опитват да обяснят с доводи, а точно ТИ и такива като теб смангало-турски манталитет правите някакви обобщения, защото виждаш ли, ТЕ така мислели.
Бе как ще мислите , като нямате с какво, а само злоба ръсите, без обосновка ,без документи, без факти...
И понеже някой обвини Цв.Василев , че е престъпник, и попита за още редица имена, ще отговоря просто.

И ти ли си от хората, които без да се замислят ще вземат 100 бона от Пеевски и няма да ти пука дали парите са законни или са откраднати? :?:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 окт 2015 17:49

Вал написа:
honda написа:В качеството на първия човек в този форум писал ,какво ще се случи с КТБ и Цв.Василев (когато го написах бях пращан в лудницата от някои членове на форума ,особено от жълто-черната част на форума). Досега всичко каквото съм писал по темата се е оказало вярно ;) .
Изгледах с интерес интервюто. За мен си е чисто поръчково интервю- бяха спестени няколко интересни въпроса:
1. Как КТБ може да си позволи да изплаща лихви по депозити над 10%( аз знам за лихви достигащи 14%)?
2. Има ли друга банка в държава от ЕС ,която да изплаща подобни лихви по депозитите? Примери?
3. Кои и на кого са фирмите изтеглили кредити от КТБ? При всички случаи лихвите по кредитите трябва да са по-високи от тези по депозитите и коя е

..........................
Гоподин Хонда, не ти ли е ясно, че става дума за съдбата на парите на банката сега, не за морала на Василев.

Един от малкото хора,който може да каже къде са парите на КТБ е точно Цв.Василев. Все пак предполагам че парите са давани под формата на кредити. Точно Цв.Василев е този ,който е давал кредитите и (би трябвало) да знае на кого ги е давал. Аз лично не чух да му е задаван подобен въпрос? Явно отговора е доста неудобен.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 08 окт 2015 17:51

phd написа:Е, какво сега? Касиера на Групировката го изхвърлиха, той продължава да сипва на успелия млад ПР на същата тая Групировка......... а публиката симпатизира на единия или другия и се делка на лагери.

У нас нещата са такива, каквито са, по една единствена причина: народецът така и не разбра, че това не е някакъв Биг Брадър, не е Левски-ЦСКА (или ги заменете там с каквито отбори искате). ТОВА Е НАШИЯТ ЖИВОТ И ТОЗИ НА РОДИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА НИ. Виртуално и реално нещо съвсем се смесиха в пълна бълвоч.

Разбирате ли, колеги? От това кой ще е шампион и кой ще спечели някое тв състезание не зависи по никакъв начин реалният ви живот. От врътките и "бизнеса" на Пеевски, Доган, Ц. Василев, настоящи и бивши депутати и министри зависи ВСИЧКО ОКОЛО ВАС. Дали ще ви лъжат по телевизията, дали ще ви павират улицата, дали ще ви приемат на детска градина, дали ще ви оперират без рушвет в болницата, дали ще имате пари за закуска утре.

+1
Браво!Само чрез "пробуждане" на народа и създаване на истинско гражданско общество ще може да се спре разпада на държавата ни.За съжаление не съм сигурен ,че е голям процента на пишещите във форума,които биха го разбрали .
Последна промяна от Емигрант 45 на 08 окт 2015 17:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 08 окт 2015 17:52

diplomat написа:
Мистри написа:
diplomat написа:

И ти ли си от хората, които без да се замислят ще вземат 100 бона от Пеевски и няма да ти пука дали парите са законни или са откраднати? :?:

Що за тъп въпрос?
100 000 пари ли са в днешно време? :lol:
Под 10 милиона швейцарска валута, оферти не приемам. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 окт 2015 17:54

Мистри написа:
diplomat написа:
Мистри написа:
diplomat написа:

Що за тъп въпрос?
100 000 пари ли са в днешно време? :lol:
Под 10 милиона швейцарска валута, оферти не приемам. :mrgreen:

Жив и здрав, тогава.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 окт 2015 18:08

Тоя бежанец, кога ще се върне в България като е чист като момина сълза.
Сигурно в петък. :lol:
Не просто банкер а родолюбец 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 окт 2015 18:09

diplomat написа:Томи, коментарите ви все повече започват да звучат в типичен ДПС-арски стил. :roll: Режи и мажи... :|

Коментарите на кого? И в моя коментар кое е в такъв стил?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 окт 2015 18:19

ivan56 написа:Тоя бежанец, кога ще се върне в България като е чист като момина сълза.
Сигурно в петък. :lol:
Не просто банкер а родолюбец 8-)

Не е чист, ама има много по-"мръсни" от него, които са все още в България и нищо не спира българското законодателство да се използва, и те да бъдат разследвани. :roll:

Върни се в “Свободна зона”