Владимир Путин чукна 63 години в Сочи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Владимир Путин чукна 63 години в Сочи

Мнениеот diplomat » 07 окт 2015 16:20

boabbb написа:
1982 написа:
botevist_75 написа:
fcb_bg написа:
Achtung_Juden написа:Дано не доживее 64.

Ами давай, Салман и Ердоган ще ти платят 2 вагона злато, ако я свършиш таз работа.

За Салман, не знам ама с Ердоган здраво започнаха да си пускат езици с Путин,така че очаквам в най-скоро време русофилите да започнат да пишат,колко велик е Ердоган. Тая работа по принцип е сложна,и много променлива.Например Рамзан Кадиров в началото беше лош,после стана добър,сега чувам че пак щял да става лош...

Русофилите са като танцьорките на пилон, каквото каже господарят им Путин, те веднага врътват плочата и повтарят "Божиите слова".

Изображение

Изображение

Ти си продажник, Боянчо. А лафовете ти винаги са крадени от някъде - но какво да очакваш от "крайно ляв" тъпанар: само плагиатстване и кражби, ама това тука не ви е мандра! :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2015 16:30

Към канарчето - пич, аз не съм видял тук да се духа на Обама, почти всеки ден да се пишат оди за Него и всяка Негова дума да се цитира тук, не знам къде ги виждаш тея доларджии, форумът е пълен с шепа русофили, половината от които са с по няколко профила, за да създават илюзия за масовост, но са толкова тъпи, че пишат едно и също от всеки профил, та вонят отдалеч. :lol: :lol: :lol: :lol:

Форумът е осиран всеки ден от едни и същи "хора", пишещи по цял ден едни и същи неща, следствие на което темите почти опустяха и в тях си пишат само шепата русофили. Пишат си и се самонадъхват.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 окт 2015 16:36

Крайно ляв :?: Ти ненормален ли си, бе :lol: :lol: Пуснал съм съвсем обикновена тема за рождения ден на важна световна личност - ако не ви харесва, не пишете в нея и не я разглеждайте ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 07 окт 2015 16:37

Аз преди си мислех, че тия тука са тролове, ама не е баш така. В България е пълно с гнусни русофили. Това да се кланяш на държава, която винаги е била твой противник гранични с безумие.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 окт 2015 16:47

1982 написа:Към канарчето - пич, аз не съм видял тук да се духа на Обама, почти всеки ден да се пишат оди за Него и всяка Негова дума да се цитира тук, не знам къде ги виждаш тея доларджии, форумът е пълен с шепа русофили, половината от които са с по няколко профила, за да създават илюзия за масовост, но са толкова тъпи, че пишат едно и също от всеки профил, та вонят отдалеч. :lol: :lol: :lol: :lol:

Форумът е осиран всеки ден от едни и същи "хора", пишещи по цял ден едни и същи неща, следствие на което темите почти опустяха и в тях си пишат само шепата русофили. Пишат си и се самонадъхват.

Те винаги са работели на принципа "щом не си с нас, значи си срещу нас". И винаги враговете са "долните фашисти" или "долните капиталисти". :mrgreen:

Сега очаквам баба станка и ред други видни комуняги да се изредят след коментара ми, и да се правят на отворени - типично по шумкарски. А стане ли трудно, веднага се завират в мишите дупки и чакат "колективът" да се мобилизира отново. :lol:

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 07 окт 2015 16:52

Чукнал 63?? Не!
Заличил ги е от земята, затрил ги е дееба фашистко-бандеровските 63 години :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2015 16:58

diplomat написа:
1982 написа:Към канарчето - пич, аз не съм видял тук да се духа на Обама, почти всеки ден да се пишат оди за Него и всяка Негова дума да се цитира тук, не знам къде ги виждаш тея доларджии, форумът е пълен с шепа русофили, половината от които са с по няколко профила, за да създават илюзия за масовост, но са толкова тъпи, че пишат едно и също от всеки профил, та вонят отдалеч. :lol: :lol: :lol: :lol:

Те винаги са работели на принципа "щом не си с нас, значи си срещу нас". И винаги враговете са "долните фашисти" или "долните капиталисти". :mrgreen:

Сега очаквам баба станка и ред други видни комуняги да се изредят след коментара ми, и да се правят на отворени - типично по шумкарски. А стане ли трудно, веднага се завират в мишите дупки и чакат "колективът" да се мобилизира отново. :lol:

Аз отдавна бях етикетиран със "соросоид", "ционист", а отскоро съм и ислямист. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 07 окт 2015 17:06

Нямате представа какво бяха замислили на света болните мозъци, които наричат себе си "световен елит", ако го нямаше Путин !
Да е жив и здрав още 1 000 години !
Най-великият от всички велики хора на земята !
Спасителят на християнството !
Спасителят на човечеството !
Бог да го пази в интерес на всички нормални хора по света !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2015 17:09

petko.h.markov написа:
HoUs4oOL написа:Честито, пожелавам му здраве и да живее поне още 63 години! :)

Няма ли и една поздравителна телеграма да му спретнете от името на "вашия малък,но сплотен колектив",като в добрите,стари времена?

Има бе, поръчахме си фойерверки от Каспийско море. Чак в щаба на НАТО седят и цъкат с език.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 окт 2015 17:10

botevist_75 написа:
fcb_bg написа:
Achtung_Juden написа:Дано не доживее 64.

Ами давай, Салман и Ердоган ще ти платят 2 вагона злато, ако я свършиш таз работа.

За Салман, не знам ама с Ердоган здраво започнаха да си пускат езици с Путин,така че очаквам в най-скоро време русофилите да започнат да пишат,колко велик е Ердоган. Тая работа по принцип е сложна,и много променлива.Например Рамзан Кадиров в началото беше лош,после стана добър,сега чувам че пак щял да става лош...

Ау, и в какво толкова се състои тва пускане на езици, викаш? По-голямо пускане на езици ли е от тва с ЕС за 2 дена обиколка на Ердо в Европа?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”