От тук произлиза, глупи...
http://www.bee-gold.com/page.php?58
Днес Украйна празнува националният си празник
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Днес Украйна празнува националният си празник
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
DANS написа:DANS написа:Понеже някой тук зачекна темата за езикознанието,
нека да ми отговори, прословутия ЧЕРВОНЕЦ, руска дума ли е или УКРАИНСКА?
Аз твърдя, че ЧЕРВОНЕЦ е украинска дума!
На руски ЧЕРВОНЕЦ се превежда красненькая, тоест червена банкнота!
Иначе от 1918 г. украинската валута са гривните
На руски ЧЕРВОНЕЦ се превежда красненькая, тоест червена банкнота! На украински червонец си е червонец!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- Paco_Radev
- Контакти:
Изключително ми е смешно да чета писанията на "Данс", просто се чудя как може някой да има симпатии към Украина?
Та тва е най-смотаната страна от бившия СССР, украинските комунисти са двойни престъпници, първо защото са комунисти и второ че са украинци.
Но най-вече ми е чудно как може някой да подкрепя украинската власт, когато българите там са подложени на трудности.
Вместо да пишете глупости ако автора е българин( в което се съмнявам) по-добре да помисли как нашите сънародници там да получат повече предимства, те да получат автономия, да имат свое достойно място, все пак са третото по численост малцинство, те трябва да управляват а не слабоумните украински мужици!
Това е важно, а не да се изпитва симпатия към диваците наричащи се украинци!
Та тва е най-смотаната страна от бившия СССР, украинските комунисти са двойни престъпници, първо защото са комунисти и второ че са украинци.
Но най-вече ми е чудно как може някой да подкрепя украинската власт, когато българите там са подложени на трудности.
Вместо да пишете глупости ако автора е българин( в което се съмнявам) по-добре да помисли как нашите сънародници там да получат повече предимства, те да получат автономия, да имат свое достойно място, все пак са третото по численост малцинство, те трябва да управляват а не слабоумните украински мужици!
Това е важно, а не да се изпитва симпатия към диваците наричащи се украинци!
Paco_Radev написа:Изключително ми е смешно да чета писанията на "Данс",......................................!
Поредния промит мозък, за историческото ти и друго ограмотяване препоръчвам да изгледаш всички видеа на Ом ТВ
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=icTv8rbW9F8[/youtube]
П.П.
Благодаря, че заслужих першото ти мнение в този форум!

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 

- Paco_Radev
- Контакти:
толкова елементарен драскач като данс скоро не бях виждал !!
Абе ти който вероятно не си българин ми е ясно че не разсъждаваш въобще, първо аз и Русия не харесвам, но в случая говорим за смотаната Украина, и за нуждата нашите сънародници там да са на лидерски позиции, а не да се подкрепя някой друг да ги управлява.
Нашите сънародници там масово гонят украинските военни и не искат да се бият за кауза на евреите завзели власта в Киев!
п.п. Най-смешно ми е че виждаш света в черно/бяло, веднага си помисли че като казвам истината за фалшивата държава Украина то съм със симпатии към Русия, това е пример за елементарно мислене, което виждам че ти е присъщо.
Абе ти който вероятно не си българин ми е ясно че не разсъждаваш въобще, първо аз и Русия не харесвам, но в случая говорим за смотаната Украина, и за нуждата нашите сънародници там да са на лидерски позиции, а не да се подкрепя някой друг да ги управлява.
Нашите сънародници там масово гонят украинските военни и не искат да се бият за кауза на евреите завзели власта в Киев!
п.п. Най-смешно ми е че виждаш света в черно/бяло, веднага си помисли че като казвам истината за фалшивата държава Украина то съм със симпатии към Русия, това е пример за елементарно мислене, което виждам че ти е присъщо.
Paco_Radev написа:толкова елементарен драскач като данс скоро не бях виждал !!
Не ми цитирай лъжите на путиноидите от февруари 2014!
Като говорим за права, в кои от трите държави не е разрешено да се преброиш българин и да се запишеш в паспорта, в Русия, Македония, Украйна?
Русия и Македония са двете държави, които имат рестрикция върху българщината!
Последна промяна от DANS на 24 авг 2015 19:19, променено общо 1 път.

Paco_Radev написа:толкова елементарен драскач като данс скоро не бях виждал !!
Не му обръщай внимание

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Слава Украине!!!
Путя да го ду*а!!!
Путя да го ду*а!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Paco_Radev
- Контакти:
Какви путиноиди те гонят бе 'данс' , ти явно наистина не расъждаваш!
Но нали харесваш украинците, ето ти пример какво са те поздравявам те с речта на украинеца Леонид Брежнев
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8XGXPNPvPWU[/youtube]
Но нали харесваш украинците, ето ти пример какво са те поздравявам те с речта на украинеца Леонид Брежнев
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8XGXPNPvPWU[/youtube]
Последна промяна от Paco_Radev на 24 авг 2015 19:22, променено общо 1 път.
DANS написа:Paco_Radev написа:толкова елементарен драскач като данс скоро не бях виждал !!
Не ми цитирай лъжите на путиноидите от февруари 2014!
Като говорим за права, в кои от трите държави не е разрешено да се преброиш българин и да се запишеш в паспорта, в Русия, Македония, Украйна?
Русия и Македония са двете държави, които имат рестрикция върху българщината!
И Дарик ли са путиноиди

http://dariknews.bg/view_article.php/RO ... order=desc
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване