Новото велико преселение на народите режисирано от зъл демон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новото велико преселение на народите режисирано от зъл д
Е нали после американците трябва да дойдат да спасят Европа от мюсилманите. Пари трябва да се правят.Сценария върви с пълна сила.
- anihilator
- Контакти:
Мхм ясно предполагам ,че тетка Ванга го е предвидила 
-
THE G.A.M.E
Бежански вълни винаги е имало.
Просто сега, с развитието на информационните технологии, новините за това станаха ежедневни, и за това се създава впечатление, че става нещо извънредно.
Разбира се, впечатлението се подсилва и от факта, че в последните години вълните започнаха да пристигат и в нови дестинации, като тук, на Балканите, например.
Иначе тези масови вълни заливат Западна Европа от поне две десетилетия, ама понеже нямаше много инфо за това, а и де'т се вика, не ни беше до задника, за т'ва се праЙхме на разсеяни.
Сега просто ни се показва, какво се е случвало в развитите Западани страни.
Ест. за нас е тежко, щото нямаме възможностите на богатите Държави.
Междудругото, "гадните Янки" са подлагани на много по-масови вълни от емигранти, също от десетилетия.
Със сигурност военните конфликти, които САЩ подпалиха в Близкият и Среден Изток, играят роля в тези емигрантски потоци.
Но това е само част от проблема.
Основният "проблем" е, че християните живеем много по-добре от мюсюлманите, и като споменах за развитието на информационните технологии, това вече достига до все повече мюсюлмани, и нещата стават ясни.
Така че, въпросните бежански или емигрантски вълни, не се дължат само на един фактор, а на съвкупност от такива.
Просто сега, с развитието на информационните технологии, новините за това станаха ежедневни, и за това се създава впечатление, че става нещо извънредно.
Разбира се, впечатлението се подсилва и от факта, че в последните години вълните започнаха да пристигат и в нови дестинации, като тук, на Балканите, например.
Иначе тези масови вълни заливат Западна Европа от поне две десетилетия, ама понеже нямаше много инфо за това, а и де'т се вика, не ни беше до задника, за т'ва се праЙхме на разсеяни.
Междудругото, "гадните Янки" са подлагани на много по-масови вълни от емигранти, също от десетилетия.
Със сигурност военните конфликти, които САЩ подпалиха в Близкият и Среден Изток, играят роля в тези емигрантски потоци.
Основният "проблем" е, че християните живеем много по-добре от мюсюлманите, и като споменах за развитието на информационните технологии, това вече достига до все повече мюсюлмани, и нещата стават ясни.
Така че, въпросните бежански или емигрантски вълни, не се дължат само на един фактор, а на съвкупност от такива.
Питам аз тролчетата на Сорос следното:
От дека са мигрантите бе, чоджум?
Ще помогна с отговора: На 99% от Либия, Сирия, Ирак и Афганистан. Нещо по въпроса с магданоза?
Щатите изпълниха плана на Бжежински и унищожиха Западната заплаха за световната си хегемония успешно. До няколко години ЕС ще се срине под напора на мигрантите и ще моли чичко Сам за помощ, както при двете световни войни.
Сега на ред е щатите да атакуват Източната заплаха, дето междувременно се разрасна в БРИКС...
Тук стана интересно, защото Историята учи, че всички империи са унищожавани от Изтока. Още от Рим, Византия, до Наполеон и Хитлер... Щатите са поредните изправили се срещу Историята, ще поживеем ще видим
От дека са мигрантите бе, чоджум?
Ще помогна с отговора: На 99% от Либия, Сирия, Ирак и Афганистан. Нещо по въпроса с магданоза?
Щатите изпълниха плана на Бжежински и унищожиха Западната заплаха за световната си хегемония успешно. До няколко години ЕС ще се срине под напора на мигрантите и ще моли чичко Сам за помощ, както при двете световни войни.
Сега на ред е щатите да атакуват Източната заплаха, дето междувременно се разрасна в БРИКС...
Тук стана интересно, защото Историята учи, че всички империи са унищожавани от Изтока. Още от Рим, Византия, до Наполеон и Хитлер... Щатите са поредните изправили се срещу Историята, ще поживеем ще видим
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
-
THE G.A.M.E
pampi написа:Сега на ред е щатите да атакуват Източната заплаха, дето междувременно се разрасна в БРИКС...
Kaк се "атакува" нещо, дето не съществува реално ?
К'во е това нещо БРИКС, за какво се бори, какви са му финансовите възможности... А-у, ала бала, такива ми ти работи ?
Никой не може да даде подобна информация, щото просто т'ва животно "БРИКС", съществува само на книга.
Па ако стане реалност, ще ми е много интересно, с какво по-точно ще е по-различно от Световната банка ?
Да не стане като приказката "От трън, та на глог".
THE G.A.M.E написа:Бежански вълни винаги е имало.
Абе човек, кога е имало 7000 човека накуп в Македония? Колко лодки са прекосявали Средиземно през 2007-ма? Като християните тук живееха по-добре, що сирийците си стояха вкъщи преди да му измислят опозиция на Асадчо?
Баш такова нещо досега е нямало, стига лъга хората. Лошото е, че краят на върволицата не се вижда, а в Европата ще остава все по-малко място за запълване.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
THE G.A.M.E
fcb_bg написа:бе човек, кога е имало 7000 човека накуп в Македония? Колко лодки са прекосявали Средиземно през 2007-ма? Като християните тук живееха по-добре, що сирийците си стояха вкъщи преди да му измислят опозиция на Асадчо?
Баш такова нещо досега е нямало, стига лъга хората. Лошото е, че краят на върволицата не се вижда, а в Европата ще остава все по-малко място за запълване.
Сирийци, мирийци, емигрират си от 30 години, ама понеже сега опряха и до Балканите, за т'ва ни прави впечатление.
7 000 човека не са нищо.
То по 70 000 са емигрирали в Белгия и Холандия, за седмица, ама щом е там, е нормално, щом е тука, ааааа, ненормална работа и "Янките" са виновни, задължително.
Това, че ти не си бил информиран за емигрантските потоци, които са в абсолютно същите темпове от поне 20-на години, не прави това лъжа.
Както писах, сега изглеждат масови, щото вече опряха и до нашият задник.
- aleksandrov77
Разбира се, че янките са виновни, те разрушиха държавите на тези хора!
В такъв случай пишете ме и мен бежанец в посока Санкт Петербург до 2-3 месеца!
С тази разлика, че аз няма да си търся убежище , а с парите от продаденото недвижимо имущество ще си купя жилище в Санкт Петербург и ще си търся работа, а няма да живея на социални помощи! С тази разлика, че съм бял и отивам при бели братя православни славяни!
Имам приятели там, които са готови да ми съдействат!
Живот и здраве до 2-3 месеца да ми се уредят нещата, през есента ще ви пиша и разказвам за живота в Санкт Петербург!
В такъв случай пишете ме и мен бежанец в посока Санкт Петербург до 2-3 месеца!
С тази разлика, че аз няма да си търся убежище , а с парите от продаденото недвижимо имущество ще си купя жилище в Санкт Петербург и ще си търся работа, а няма да живея на социални помощи! С тази разлика, че съм бял и отивам при бели братя православни славяни!
Имам приятели там, които са готови да ми съдействат!
Живот и здраве до 2-3 месеца да ми се уредят нещата, през есента ще ви пиша и разказвам за живота в Санкт Петербург!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
THE G.A.M.E написа:
Но това е само част от проблема. а.
Не само войните са виновни.
Европа и САЩ има колониална политика спрямо тези държави.Тези хора които емигрират са принудени да емигрират. Не са виновни те. Ако Африка и Балканите имаха нормален стандарт на живот никой нямаше никъде да ходи.
Alexx написа:THE G.A.M.E написа:
Но това е само част от проблема. а.
Не само войните са виновни.
Европа и САЩ има колониална политика спрямо тези държави.Тези хора които емигрират са принудени да емигрират. Не са виновни те. Ако Африка и Балканите имаха нормален стандарт на живот никой нямаше никъде да ходи.
Мога да те уверя, че в Либия имаха стандарт на живот, на който янките могат само да завиждат... и завидяха.
... и после внезапно си направих секуро.