Слави Трифонов в политиката ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Слави Трифонов в политиката ?

Мнениеот Тик-Так1892 » 05 авг 2015 17:14

Red Warrior написа:
saffron написа:
Пловдивчанинът написа:Слави си мисли, че хората ще гласуват за него обаче много се лъже всички му знаят номерата и народът не е толкова тъп.

Точно обратното ! Тъп народ сме , щом ни управляват некви реформатори , който имаха по малко гласове от Светльо Витков , когато бяха по отделно . Тъпанари сме щом бившия от екипа на Слави Трифонов или човека без нос Росен Петров е в парламента ... Пълни глупаци сме!

Те ако не са реформаторите нито за съдебна реформа щеше да се чуе, нито за здравна, нито че ДПС е проклятието на България. Не си спомням други да са споменали името Делян Пеевски. Дори името не смеят да му споменат все едно е Господ. Като изключим РБ, всички други партии са клонинги на ДПС за да може наивния народец да гласува за тях когато се разочарова. Другите два клонинга, които се готвят в момента са Енчев Сиризата и Славчо Трифончук.

Ти зле ли си,честно?Първо СЪДЕБНА РЕФОРМА?В какво се състои това,сигурно не знаеш,но си чул по медиите,че има такова нещо.''Съдебната реформа'' се състои в промяна на някакви квоти в интерес на определени и удобни магистрати.А,относно здравната реформа,Москов приказва много хубаво,но аз лично не съм чул да е направил нещо съществено и въпреки това е най-симпатичният от тази партия и въобще като човек в политиката,дано направи нещо полезно.А,сега ти наистина ли си мислиш,че войната е РБ-ДПС и по политически причини?Не,приятелю войната е ''Протестна мрежа'' (олигарсите близки до Костов),като Прокопиев от тъй наречения кръг ''Капитал'' срещу Делян Пеевски и неговата орда.Даже след кафето на Раданчо с Лютви,някои се от ''Протестна мрежа'' се отрекоха от РБ.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 авг 2015 17:45

Ореле, може ли все пак малко информация в какво точно се изразяват намеренията на г-н Трифонов да влезе в политиката, предприел ли е нещо конкретно към този момент и обявил ли е началото на някакъв проект? Аз лично отдавна не съм гледал шоуто му, а вярвам че не съм само аз така. Слушал съм го преди какво е говорил, общо взето съм съгласен с критиките, които е отправял към герб, сценаристите му са уникални, но никога не съм чул от него в предаването му да говори по въпроса, който най-много ме интересува - дали са леви или десни политическите му възгледи. В края на краищата това е най-важното или поне би трябвало да е най-важното за всяка партия.
dindan написа:все пак неговите искания са правилни
1. Смяна на избирателната система с мажоритарна
2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120
3. Мандатност на народните представители – до два мандата
4. Въвеждане на задължително гласуване
5. Въвеждане на електронно гласуване
6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите
7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления

И тук няма нищо по въпроса. Съгласен съм с 2 и 6, донякъде с 3 и 4, не съм съгласен с 1 и 5, а по 7 нямам мнение. Но като цяло това не са най-важните въпроси и проблеми пред държавата в момента. Далеч по-значими са външната политика, реформите в образованието и здравеопазването (тук искам да чуя конкретни мерки предложени от него), безработицата, ниските доходи, демографската катастрофа. Без да чуя позицията му няма как да го подкрепя или оплюя.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 авг 2015 22:23

Слави няма да влиза в политиката бе... които му гледа предаването би трябвало да е наясно с това!
@ Всичко останало е само бълвоч :!:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 авг 2015 01:05

Не ме интересува тая Човешка деградация, наричаща себе си патриот, а насаждаща на вече второ поколение долната мръсна чалга (неевропейски, антихристиянски ритми). Той си изигра отредената му от мутрите на прехода историческа роля - оплюване и омерзяване на Правителството на ОДС. БиТиВи - какво да добавя повече.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 06 авг 2015 09:10

Дано влезе в политиката, съдбата му ще бъде като на Бареков :lol:

Така ще се освободи 1 час телевизионно време, което сега се заема от идейно изчерпаното му плагиатско "шоу"!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 06 авг 2015 11:37

dindan написа:все пак неговите искания са правилни
1. Смяна на избирателната система с мажоритарна
2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120
3. Мандатност на народните представители – до два мандата
4. Въвеждане на задължително гласуване
5. Въвеждане на електронно гласуване
6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите
7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления

1. Това е пълна глупост.Мажоритарните система е идеална за двупартийна или трипартийна система. Тука имаме над 40 партии. Няма как да стане.
2. като ги намалят на 120 какво ще се промени? Аз се сещам за едно нещо което да се промени - по-лесно ще се прокарват лобистки закони, защото ще трябва да се лобира пред по-малко хора.
3. Това звучи добре ама при мандатност може да се получи така,че депутата ще иска да си осигури живота докато е във властта, защото знае,че това може да му е последния шанс за власт.
4. Т.е. да принуждаваме хората да гласуват за боклуци?
5. Това е добре, но няма ли да улесни купуването на гласове?
6. За големите партии да, но за малките?
7. Това е добре, но ако хората имаха достатъчно знания в сферата. Така,че проблемът е в образователната система, където децата не учат нищо свързано с политика или икономика и за това хората не знаят какво е дясно, център или ляво.

Иначе всичко това дори да стане не виждам с какво ще се оправи живота на българина! Проблемите ни се коренят в икономическата ни система с назначени феодални капиталяги и с геополитическата ситуация, в която се набира България, защото нашата родина е колония и метрополията и изнася да сме в това състояние.

Върни се в “Свободна зона”