Простотията българска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Простотията българска

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 авг 2015 12:03

kiril.a.d написа:...Та след като си и комунист, повече не се изказвай тук!!! - ние, в София, робска психика нямаме и не случайно бяхме авангарда на промените, след 1989 г.!!! - за разлика от вас, провинциалистите, които се насвивахте и се чудехете, какво става, та веднага върнахте на власт БКП, още на първите избори, през 1990 г. Ей това е истинската простотия, другарю провинциален комунист!!!
Та най-добре, като не разбираш, какво е простотия, просто не се изказвай...просто ще ти бъде посочено, колко си смачкано провинциално прост...

1. Живея в София от 1958 година насам и смело мога да твърдя, че тук е събрана човешката утайка от цялата страна. Разбира се, основният принос е на "имигрантите" от цяла България (най-вече през последния четвърт век), които си събуват обувките преди да влязат в дома си, но си изхвърлят боклука през прозореца на панелката. 8-)
2. Ако ти сериозно наричаш дворцовия преврат, който комунистите спретнаха на 10 ноември с активното участие на балъци като теб "промени", значи си много, ама много тъп, k.a.d (какъвто ти беше никнейма в един друг, вече бивш форум).
П.П. Не че е толкова важно, но доколкото знам колегата Орландо е софиянец, привърженик на столичния "Локомотив"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 авг 2015 12:16

Време е в България футболът да стане чисто аматьорски , да се играят и 2 продължения по 15мин . включващи ръкопашен бой , бой над съдий и кой когото хване . ;)
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2015 12:22

miro_rz написа:Време е в България футболът да стане чисто аматьорски , да се играят и 2 продължения по 15мин . включващи ръкопашен бой , бой над съдий и кой когото хване . ;)

Напротив! Време е да не започва мач без минимум 50-100 ченгета охрана и още толкова в резерв и готовност, особено в София и Пловдив. И никак няма да е зле, ако абсолютно всеки тим покаже банкова гаранция преди началото на сезона, с която да потвърди, че за Х мачове има У лева, с които може да обезпечи полицейската охрана за абсолютно всеки мач на собствен терен. В противен случай - Каменица Фен Купа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 авг 2015 12:52

TristaNNN написа:
miro_rz написа:Време е в България футболът да стане чисто аматьорски , да се играят и 2 продължения по 15мин . включващи ръкопашен бой , бой над съдий и кой когото хване . ;)

Напротив! Време е да не започва мач без минимум 50-100 ченгета охрана и още толкова в резерв и готовност...

И от къв зор? Значи няма да сме самодисциплинирани и да ходим на стадиона ДА ГЛЕДАМЕ футбол, а ще правим всичко възможно да сговнясаме обстановката и по тази причина да се налага многочислено полицейско присъствие?!? Много странно... ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2015 14:18

russia написа:И от къв зор? Значи няма да сме самодисциплинирани и да ходим на стадиона ДА ГЛЕДАМЕ футбол, а ще правим всичко възможно да сговнясаме обстановката и по тази причина да се налага многочислено полицейско присъствие?!? Много странно... ;)

В един идеален свят би трябвало да е точно така, ама както сам виждаш - хич не сте самодисциплинирани, така че този модел категорично не работи в момента. ;) За друг цяр не се сещам, ти ако имаш, сподели.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Reckless

Мнениеот Reckless » 04 авг 2015 18:19

Red thunderstorm написа:
Reckless написа:Дали нахлуват така, като им вдигнат тока !?

Ти къде нахлу като ти вдигнаха тока? При баба си на село да провериш запасила ли се е с компоти, та да гепиш малко за гарсониерката! :lol:

Живея на място, на което не ми повишават тока, даже в края на годината ми връщат пари за тока, който не съм успял да изхарча. Просто не съм клошар. А ти гледай следващия път да не нахлуеш на някой на шамарите,че ще има да квичиш, колко си онеправдан...отзад.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 авг 2015 18:43

Балкански Орел написа:На мен ми хареса, проблем ?

Питай доктора си бе :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 04 авг 2015 19:48

Captain Stottlemeyer написа:
kiril.a.d написа:...Та след като си и комунист, повече не се изказвай тук!!! - ние, в София, робска психика нямаме и не случайно бяхме авангарда на промените, след 1989 г.!!! - за разлика от вас, провинциалистите, които се насвивахте и се чудехете, какво става, та веднага върнахте на власт БКП, още на първите избори, през 1990 г. Ей това е истинската простотия, другарю провинциален комунист!!!
Та най-добре, като не разбираш, какво е простотия, просто не се изказвай...просто ще ти бъде посочено, колко си смачкано провинциално прост...

1. Живея в София от 1958 година насам и смело мога да твърдя, че тук е събрана човешката утайка от цялата страна. Разбира се, основният принос е на "имигрантите" от цяла България (най-вече през последния четвърт век), които си събуват обувките преди да влязат в дома си, но си изхвърлят боклука през прозореца на панелката. 8-)
2. Ако ти сериозно наричаш дворцовия преврат, който комунистите спретнаха на 10 ноември с активното участие на балъци като теб "промени", значи си много, ама много тъп, k.a.d (какъвто ти беше никнейма в един друг, вече бивш форум).
П.П. Не че е толкова важно, но доколкото знам колегата Орландо е софиянец, привърженик на столичния "Локомотив"... 8-)

Приятелю,благодаря ти за защитата,но нямаше нужда! Как да обясниш на един млад лайнар, при това чорбар, критериите за добро и зло? Кой от къде е и за какво се бори!Ходя на мачове от 1958 година!Първият мач който съм гледал като дете е Септември -Славия 1:1. Плаках защото Септември изравни на Славия! Детска работа,белите ми бяха по-симпатични. Как да обясниш на лайнара-чорбар каква беше София тогава? Нямаше и един квадратен метър асфалт тогава,само павета! Пиехме чиста витошка вода от чешмата, как да му обясниш на лайнарчето, че минаването на лека кола по улицата беше събитие? И тоя лайнар ме нарича комунист и провинциалист! Търпяхме неговият отбор доста време,ама доживяхме да видим как се гърчи и се чуди на коя посока да хване!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 04 авг 2015 20:19

Ти се смешен човечец. Малък и незначителен. И много комплексиран!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 04 авг 2015 20:53

River Plate написа:Ти се смешен човечец. Малък и незначителен. И много комплексиран!

Може да съм всякакъв ,ама не съм лайнар а ти такъв ще си останеш цял живот!

Върни се в “Свободна зона”