damyanov1963 написа:Виж сега, с риск да си навлека хули и обиди, ще кажа, че аз не обвинявам феновете за това. Даже ги подкрепям. Нормално е, когато някой излага отбора ти, или преди това се е подигравал с него и не иска доброволно да съблече екипа, за да не продължава повече да го прави, някой да го изгони, или да му покаже по някакъв начин(в случая събличането на екипа), че той не е за този отбор, или че ако иска да остане, трябва да се поправи.
Пуснах темата, защото още когато левскарите съблякоха Петев и всички останали им се подиграваха, бях сигурен, че и за тях това е нормална постъпка, ако някой се подиграва, или преди това се е подигравал с отбора им.
И се оказах прав още на следващата година, когато първо цесекарите съблякоха играчите си, после и вие.
Добре, имаш теза. Гледай сега ще ти я обърна по начин, по който ти ще си главно действащо лице. Отиваш на работа. Ти си ... шофьор на автобус в градският транспорт ( ако си от някой малък град, смени автобус с тролейбус ). Така. Отиваш на работа, качваш се в автобуса и потегляш. След пет спирки автобусът е пълен с хора. Качват се последните и ти потегляш. Точно в този момент те блъска черно бе-м-ве. От него излизат три деца на видима възраст 16-18 години. От удара десет от пътниците имат травми. Останалите пътници са ти много ядосани. Група бабички те наобикаля и запоява да ти вика нещо. Ти си в шок. Преди секунди си бил участник в ПТП. Бабичките стават много агресивни. Една от тях посяга и започва да разкопчава копчетата на служебната ти риза. След секунди вече си гол до кръста а бабичките победоносно размахват над главите си потната дреха. Ти
слизаш през отворената шофьорска врата и си заминаваш гол в къщи. След час и половина идва КАТ и след още два часа линейка ...
ОК, няма да продължавам с тази история защото целта ми беше да обрисувам епизода със събличането. Сега като четеш вярваш ли че ти си виновен и бабичките трябваше да те събличат? Аз вярвам, че това не е така. Разбира се всеки има желания и явно педерите са повечко и техните желания са да гледат потни мъжки, голи тела. Няма лошо. Така остават повече мацки за татоне ...