Фенове на Ботев съблякоха играчите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Фенове на Ботев съблякоха играчите

Мнениеот damyanov1963 » 26 юли 2015 15:05

Цецо Чука написа:
saffron написа:Ще изпаднат жълтите :mrgreen: И да събличат и да обличат , тая година са аут :lol:

Да,точно така мойто момче,можеш да продължиш да увиваш шоколада със станиол.
А иначе по темата-след като се изложихме на терена,след това се изложихме и на трибуните, абе-не ни беше ден вчера и тва си е... :oops: :oops:

Виж сега, с риск да си навлека хули и обиди, ще кажа, че аз не обвинявам феновете за това. Даже ги подкрепям. Нормално е, когато някой излага отбора ти, или преди това се е подигравал с него и не иска доброволно да съблече екипа, за да не продължава повече да го прави, някой да го изгони, или да му покаже по някакъв начин(в случая събличането на екипа), че той не е за този отбор, или че ако иска да остане, трябва да се поправи.
Пуснах темата, защото още когато левскарите съблякоха Петев и всички останали им се подиграваха, бях сигурен, че и за тях това е нормална постъпка, ако някой се подиграва, или преди това се е подигравал с отбора им.
И се оказах прав още на следващата година, когато първо цесекарите съблякоха играчите си, после и вие.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 юли 2015 15:05

На тия жеги... по-добре феновете да бяха облекли футболерите с по една шуба... по-голямо наказание щеше да бъде :lol:

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 26 юли 2015 15:14

Противник съм на подобни изяви, за съжаление и при нас се случи което никак не ме радва, единствено вратарчето трябваше да го съблекат ! Не може така да се унижават футболисти и да искаш за напред да играят без напрежение, въпреки че като се замисля бая се бяха поотпуснали в този мач и може и добре да им се отрази от части тази случка и да си помислят как смятат да я карат за напред.
Следващия ни мач може да се окаже кошмарен дано всички се успокоят - фенове и футболисти!
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 26 юли 2015 15:16

urkoto написа:Тежка е жълтурската съдба, наистина, и немилостив е техния Бог, чийто единствен пророк е Христолов, от там и името на сектата им - Свидетелите на Христолов...

:lol: Свидетелите на Христолов :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 26 юли 2015 15:28

Тия от малцинствата, жълтите от Столипиново, не виждате ли че нямат пари да си купят екипи на любимият отбор, щото само с връщане на вторични не става и затова са намерили начин да си вземат направо от играчите. Циганска работа.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 26 юли 2015 15:35

Има ли някаква основателна причина феновете да събличат играчите, или просто си падат по голи мъже?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 26 юли 2015 15:38

damyanov1963 написа:Виж сега, с риск да си навлека хули и обиди, ще кажа, че аз не обвинявам феновете за това. Даже ги подкрепям. Нормално е, когато някой излага отбора ти, или преди това се е подигравал с него и не иска доброволно да съблече екипа, за да не продължава повече да го прави, някой да го изгони, или да му покаже по някакъв начин(в случая събличането на екипа), че той не е за този отбор, или че ако иска да остане, трябва да се поправи.
Пуснах темата, защото още когато левскарите съблякоха Петев и всички останали им се подиграваха, бях сигурен, че и за тях това е нормална постъпка, ако някой се подиграва, или преди това се е подигравал с отбора им.
И се оказах прав още на следващата година, когато първо цесекарите съблякоха играчите си, после и вие.

Добре, имаш теза. Гледай сега ще ти я обърна по начин, по който ти ще си главно действащо лице. Отиваш на работа. Ти си ... шофьор на автобус в градският транспорт ( ако си от някой малък град, смени автобус с тролейбус ). Така. Отиваш на работа, качваш се в автобуса и потегляш. След пет спирки автобусът е пълен с хора. Качват се последните и ти потегляш. Точно в този момент те блъска черно бе-м-ве. От него излизат три деца на видима възраст 16-18 години. От удара десет от пътниците имат травми. Останалите пътници са ти много ядосани. Група бабички те наобикаля и запоява да ти вика нещо. Ти си в шок. Преди секунди си бил участник в ПТП. Бабичките стават много агресивни. Една от тях посяга и започва да разкопчава копчетата на служебната ти риза. След секунди вече си гол до кръста а бабичките победоносно размахват над главите си потната дреха. Ти
слизаш през отворената шофьорска врата и си заминаваш гол в къщи. След час и половина идва КАТ и след още два часа линейка ...

ОК, няма да продължавам с тази история защото целта ми беше да обрисувам епизода със събличането. Сега като четеш вярваш ли че ти си виновен и бабичките трябваше да те събличат? Аз вярвам, че това не е така. Разбира се всеки има желания и явно педерите са повечко и техните желания са да гледат потни мъжки, голи тела. Няма лошо. Така остават повече мацки за татоне ...

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 26 юли 2015 15:38

demy27 написа:Има ли някаква основателна причина феновете да събличат играчите, или просто си падат по голи мъже?

Педери са!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 26 юли 2015 15:40

demy27 написа:Има ли някаква основателна причина феновете да събличат играчите, или просто си падат по голи мъже?

Мъже? :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юли 2015 15:49

Tatone написа:
damyanov1963 написа:Виж сега, с риск да си навлека хули и обиди, ще кажа, че аз не обвинявам феновете за това. Даже ги подкрепям. Нормално е, когато някой излага отбора ти, или преди това се е подигравал с него и не иска доброволно да съблече екипа, за да не продължава повече да го прави, някой да го изгони, или да му покаже по някакъв начин(в случая събличането на екипа), че той не е за този отбор, или че ако иска да остане, трябва да се поправи.

Добре, имаш теза. Гледай сега ще ти я обърна по начин, по който ти ще си главно действащо лице. Отиваш на работа. Ти си ... шофьор на автобус в градският транспорт ( ако си от някой малък град, смени автобус с тролейбус ). Така. Отиваш на работа, качваш се в автобуса и потегляш. След пет спирки автобусът е пълен с хора. Качват се последните и ти потегляш. Точно в този момент те блъска черно бе-м-ве. От него излизат три деца на видима възраст 16-18 години. От удара десет от пътниците имат травми. Останалите пътници са ти много ядосани. Група бабички те наобикаля и запоява да ти вика нещо. Ти си в шок. Преди секунди си бил участник в ПТП. Бабичките стават много агресивни. Една от тях посяга и започва да разкопчава копчетата на служебната ти риза. След секунди вече си гол до кръста а бабичките победоносно размахват над главите си потната дреха. Ти
слизаш през отворената шофьорска врата и си заминаваш гол в къщи. След час и половина идва КАТ и след още два часа линейка ...

ОК, няма да продължавам с тази история защото целта ми беше да обрисувам епизода със събличането. Сега като четеш вярваш ли че ти си виновен и бабичките трябваше да те събличат? Аз вярвам, че това не е така. Разбира се всеки има желания и явно педерите са повечко и техните желания са да гледат потни мъжки, голи тела. Няма лошо. Така остават повече мацки за татоне ...

Ами бил съм и шофьор, само че на тролейбус и имах аналогичен случай, но от колата, която ме засече и забърса ми насочиха пистолет ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Свободна зона”