Нощен кошмар над Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Re: Нощен кошмар над Пловдив

Мнениеот PorcoRosso » 22 юли 2015 23:47

1982 написа:Политиката вие я намесвате - всеки Божи ден тук е едно и също, плюене по американците - защо минал самолет някъде, защо махнали някакъв малоумен бюст в Ню Йорк, от тъпа по-тъпа тема, всичките с една цел - нон-стоп плюене по САЩ.

А за самолети не ми пиши - минавали са ми над главата купища пъти, не е толкова страшно, вие го изкарахте ебати Армагедона, дори ви пръскали отгоре с химикали. :lol: :lol: :lol:

Ааааа, мен не можеш ме излъга - знам те теб какъв си:Фашисто-ционистки костовист пратен лично от Колин Пауъл да всява смут и дезинформация, докато подлите империалисти тровят с обеднен кобалт и син камък гордите, тачещи Москва, български патрЕоти.
Признай си! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юли 2015 23:51

samatoranaga написа:
1982 написа:
samatoranaga написа:То бива бива простотия, ама трябва да сте рядко прости да намесвате политика в тези неща. Хората над които летяха се чудеха какво става

Политиката вие я намесвате - всичките с една цел - нон-стоп плюене по САЩ.

А за самолети не ми пиши - минавали са ми над главата купища пъти, не е толкова страшно, вие го изкарахте ебати Армагедона, дори ви пръскали отгоре с химикали. :lol: :lol: :lol:

Aре у лево уе! Минавали са те...колорадски бръмбари и май са ти в главата. Ти прочете ли за какво става въпрос точно. Ако бяха албански или таджикистански пак щяхме да пишем, че ни пречат. Кого защитаваш? Това е български форум и щом нещо тормози народа посред нощ, когато трябва да почива, защото на другия ден трябва да работи ще пишем. Като не ти харесва си татуирай статуя на свободата отзад и се качи на истинската такава и си показвай татоса на всеки самолет дето мине да ти махат.

Льольо, сега е полунощ почти, пак ли злите американци кръжат над теб и те пръскат с химикали, та не си си легнал, все пак утре си на работа, нали много държиш на почивката си ?! Или държиш на нея, само когато зъл американски самолет прелети над теб ?! :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 22 юли 2015 23:53

Жалтити са виновни!Искат да му прави страх нъ негу...
Последна промяна от Цецо Чука на 23 юли 2015 00:10, променено общо 1 път.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 23 юли 2015 00:06

На доста народ чух днес оплаквания особено в централната част на града ! Ако бяхме нормална държава с нормално общество тия щяхме да ги изринем на момента ! Ама сме държава на платени марионетки !

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 23 юли 2015 00:38

Много неприятна история.Дано свършат по -бързо тия нощни учения, ако ли не- пожелавам здрави нерви на пловдивчани, ще са им нужни.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 23 юли 2015 01:22

Супер , а във Варна кога искам и аз да видя натовски самолети 8-)

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 23 юли 2015 01:24

PorcoRosso написа:
1982 написа:Политиката вие я намесвате - всеки Божи ден тук е едно и също, плюене по американците - защо минал самолет някъде, защо махнали някакъв малоумен бюст в Ню Йорк, от тъпа по-тъпа тема, всичките с една цел - нон-стоп плюене по САЩ.

Ааааа, мен не можеш ме излъга - знам те теб какъв си:Фашисто-ционистки костовист пратен лично от Колин Пауъл да всява смут и дезинформация, докато подлите империалисти тровят с обеднен кобалт и син камък гордите, тачещи Москва, български патрЕоти.
Признай си! :lol: :lol: :lol:

То със син камък не е лошо туко виж сме свалили по някое кило ама да е кенефа наблизо де :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 юли 2015 03:20

Явно обикалят всички събори в страната! :) Само да ви кажа, че днес водих сестрата в болница, а от няколко дни прелитат американски самолети над главата й на Рожен. Слънчев удар уж, ама де да знам... Но тия определено не се обучават, а си обикалят с някаква цел страната, очевидно денонощно, очаквайте ги утре и във вашия град! :mrgreen:

България седи в някаква вечно наведена поза с чело непосредствено до пода и всички могат да си го развяват самолетчето, за жалост! :oops: :cry: :mrgreen:

[offtopic]Който си е въобразил, че Америка и Русия се мразят, да се плесне два пъти по челото! :) И аз ще го направя след като прочетох тази статия. :lol:

9 Юли, 2015 06:32 11973
Американски самолети от Втората световна война прелитат над Русия
В полета се включват машини, предоставени от САЩ на СССР по време на войната

Снимка: wikipedia
Росен Стойчев
Няколко американски бойни самолета ще направят пътуване до Русия по маршрута на прословутия американски въздушен конвой от времето на Втората световна война, съобщи gazeta.ru.
Този проект, въпреки сериозното охлаждане на отношенията между двете страни през последната година, има подкрепа от най-високо ниво. Според руски сенатор инициативата представлява положителен сигнал от страна на американския елит.
В средата на юли от САЩ през Русия ще прелетят най-значимите въздухоплавателни средства, предоставени на СССР по системата Ленд -лиз през Втората световна война. Планира се тяхното пътуване да започне от Аляска на 20-ти юли. В полета по-специално участие ще вземат бомбардировача B-25, кръстен на американския генерал Били Мичъл, както и два транспортни самолета Douglas DC-3. По техен модел впоследствие е създаден съветския транспортен самолет Ли-2 на конструктора Борис Лусинов.
В полета ще участва и изтребителят Bell P-39 (Аерокобра). На такъв е летят прословутият съветски ас Александър Покришкин. С него той сваля 48 германски самолета, а в своята книга изразява възхищението си от тежко въоръжената американска машина.
Пилоти на САЩ и Русия ще повторят пътуването от Аляска до Сибир. През 1942 г. въздушната линия за помощ започва до Феърбанкс и завършва в Красноярск. В наши дни самолетите ще спрат в Якутск, Анадир и Братск. Те ще бъдат представени на авиосалона МАКС, който ще се проведе в Москва в края на август.

Нещо ъъ, не ми харесва кви новини излизат.

Washington Free Beacon: Руски стратегически бомбардировачи са прелетели в близост до крайбрежието на Калифорния

22 юли 2015 | 23:07

Снимка: АФП
  А+ А А-
Вашингтон. Руски стратегически бомбардировачи Ту-95 са прелетели на 4 юли, Денят на независимостта на САЩ, на няколко десетки километра от крайбрежието на Калифорния. При това един от пилотите е предал съобщение по радиовръзка, която било определено от американските военни като завоалирана заплаха, съобщава Washington Free Beacon, позовавайки се на военни източници.
„Добро утро американски пилоти, ние сме тук да ви поздравим за Деня на независимостта“, казал един от членовете на екипаж на Ту-95 по аварийна честота.
Източникът на изданието характеризира посланието като язвително и сардонично.
За прихващането на руските самолети, прелетели на около 60 км от бреговете на САЩ, са били вдигнати във въздуха два изтребителя F-15.

Китайците и те имат учение по същото време в

Russian bomber planes fly to Crimea
22.07.2015

A squadron of Russian Tu-22 M3 bombers is heading to the Crimea. The Russian Defense Ministry is sending the bombers to the peninsula to strengthen the attack group of the Russian Air Force in the region.

The aircraft will be able to reach a vast territory beyond the shores of the Black Sea. The decision of the Russian defense department will thus improve the defense capability of the Black Sea area. In addition to that, sending the bombers to the Crimea is Russia's attempt to respond to a recent move of the United States to deploy air defense system in Romania.

Pravda.Ru
[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 23 юли 2015 05:52

Нощен кошмар над Пловдив.Аз не съм ги чул,но воят на алармите по автомобилите са наистина кошмар.Това са натовски самолети и ако на някой не му отърва и не иска никой да му пречи да си купи остров.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 23 юли 2015 08:08

anihilator написа:Супер , а във Варна кога искам и аз да видя натовски самолети 8-)

Не става. ТИМ не дават. Обявили са no fly zone, мразели да им се нарушава спокойствието..
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Свободна зона”