брак за всички

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: брак за всички

Мнениеот Alexx » 01 юли 2015 11:26

Der Führer написа:Хомосексуалността е отклонение от природния закон , дефакт , мутация или каквото ти харесва . Защото на всеки един жив организъм , генетично му е заложено да се възпроизвежда . Все ми е едно дали ще има еднополови бракове , или не ... Но на еднополови родители , трябва да се забранява да отглеждат деца до възраст в която да могат сами да определят сексуалната си идентичност .

Проблемът е,че самите хомосексуалисти не го приемат като мутация или,че са извън природния закон. Дори считат,че е анти-научно да се счита,че гейовете не са естествено нещо в природата

ohoboho
Контакти:

Re: брак за всички

Мнениеот ohoboho » 01 юли 2015 13:29

Педалите не са проблем и никога не са били. Либералните мизерии са проблем обаче ...

Преди 60 години за това се е отивало в затвора, и то със сериозни присъди. Днес в същите тези държави има бракове или в най-мекия вариант - паради, на които обратните демонстрират своята сексуалност. Ако някой хване машината на времето, върне се в края на втората световна и каже на някой, че само след 50-60 години това ще се случи ще го гледат като изкопаемо.

Как поредния либераст борещ се за гей права ще ми гарантира, че тръгването по тая плоскост няма да доведе до парад на содомитите/педофилите/кръвосмешителните семейства след още толкова време? Живеем в един измислен и абсурден свят, в който всичко е въпрос на юридическа дефиниция. Питам тогава, как "различна сексуална ориентация" изключва въпросните групи и как може някой да ми гарантира, че внуците ми няма да се сношават с кози (или още по-лошо, със своите внуци) защото това е "прието" ? Как се слага границата, когато се тръгне по наклонената плоскост на либерализма? Е тия въпроси са с неясен отговор и това е проблем наистина - педалите са просто симптом, ако направим равносметката ще видим че в исторически план човечеството е патило от тях далеч по-малко отколкото от църквата, да речем ...

Върни се в “Свободна зона”