Доказателства за връзката между Пеевски и Александър Ангелов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Re: Доказателства за връзката между Пеевски и Александър Анг

Мнениеот Megatron_69 » 25 юни 2015 14:38

Yoda написа:Гриша Ганчев след като провел консултации със меновете на несъществуващ отбор цска им обещал да отдели 1000 лева за пускане на пазара на компютърна футболна игра с името "А Окръжна група" . В нея ще можете да избирате между 10 отбора цска, както 100 варианта за цвят на екипите, емблеми и т.н................

В ЛАФКА,ли ще се продава?
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 25 юни 2015 14:39

Как започва всичко :mrgreen: :arrow:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hOT3INAHuak[/youtube]

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 25 юни 2015 14:39

run1973 написа:Интервю на Цв. Василев от 21.07.2014 г.

Във връзка с интервю, дадено от Тодор Батков в Дарик радио на 18 юли 2014 г., в което той твърди, че е взел заем от Цветан Василев, мажоритарният акционер на Корпоративна търговска банка АД коментира:

"Как г-н Батков е договорил с мен заем, при условие че не е говорил с мен, а с г-н Делян Пеевски и адвокат Александър Ангелов. Ако съм му дал заем, защо залогът на 39% от акциите на "Левски" не е в моя полза, а е в полза на подставените лица, свързани с този кредит? Ако кипърската фирма, в която г-н Батков е заложил 39% от акциите на "Левски", е 100% негова собственост, каква е логиката да дава в залог акциите на "Левски" сам на себе си? Кого лъже с този залог г-н Батков?"

Тара:Нямам връзка с Пеевски и адв. Ангелов нали им прехвърлих в офшорката акциите.Не ме търсете повече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

The Gas
Контакти:

Мнениеот The Gas » 25 юни 2015 14:40

Коматевските потни "граждани" фенУИи на Ботевъ с бивш собственик габровският циганин по известен като банкера родолюбец държат сметка на феновете на Левски е няма такъв смях :lol: Кога ще се връща оня партизанин от Сърбия бе папагали.В петък ли? :mrgreen:

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 25 юни 2015 14:40

Thunderheart написа:
IvanGit написа:Ей тия" жЪлтити" бе болно им стана за" ЦСКАту" и детектеве станаха.Ха Ха Ха Смях.Да, пукнете от яд ,Левски взеха вашите пари,одобрявам,и Дякона е крал пари от султана. :) :) :) ДПС ви прее.а трябва да се знае,ама чак да се влюбите в турците и да ревнувате ,не вярвах ама вече вярвам.

Вие, ЕДИНСТВЕНИТЕ в България(до преди лЕЕвски), дето имахте турски собственици, не върви да взимате отношение по въпроса! Но пък предвид миналото ви, напълно ви отива да защитавате сините мюсюлмани.

РЕВНУВАШ ли?РЕВНУВАШ ,доста секс ще да е било!Та какво викаш за молбичката до на Пеевски макя му?Аре още другия сезон ще играете с ЦСКА споко.Във Вгрупа.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 юни 2015 14:41

Жълто-черен Пловдив написа:
boabbb написа:Стига вадихте доказателства, бе :!: Левски няма нищо общо с Делян и Боко, мазния перчем "намира" парите :lol: :lol: Обещал е и на мен да каже как ги "намира" , та да почна и аз да търся правилно :mrgreen:

Левски, оле, нищо общо с ДПС, нали така :lol:

Нещо като намиране на трюфели в гората се получава :) Просто си иска нюх и нос :)

Тук съм напълно съгласен с теб. Определено кюстендилският петолъчковец има генетични заложби за намиране на трюфели, но и вие - пловдивските жълтурковци не оставате по-назад... 8-)
"Във Франция излизат на лов за трюфели с прасета, които усещат мириса им от 50 метра. Задължително прасето е с намордник, за да не пострада търговския вид на гъбата." :lol:

http://lubbopitko.blogspot.com/2012/05/ ... st_29.html
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 25 юни 2015 14:42

Oбаче ме кефят буферите как веднага скачат в защите на сините си другари :lol: Скоро имате контрола двата отбора, да не пропуснете да вдигнете транспаранти и да им окажете морална подкрепа :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 25 юни 2015 14:42

С кого ли няма някакъв вид връзка Свинчо Пеевски е въпросът :?:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 25 юни 2015 14:43

veselinsk написа:Oбаче ме кефят буферите как веднага скачат в защите на сините си другари :lol: Скоро имате контрола двата отбора, да не пропуснете да вдигнете транспаранти и да им окажете морална подкрепа :mrgreen:

Нормално е, турското малцинство се защитава един друг.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 25 юни 2015 14:43

Captain Stottlemeyer написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
boabbb написа:Стига вадихте доказателства, бе :!: Левски няма нищо общо с Делян и Боко, мазния перчем "намира" парите :lol: :lol: Обещал е и на мен да каже как ги "намира" , та да почна и аз да търся правилно :mrgreen:

Левски, оле, нищо общо с ДПС, нали така :lol:

Нещо като намиране на трюфели в гората се получава :) Просто си иска нюх и нос :)

Тук съм напълно съгласен с теб. Определено кюстендилският петолъчковец има генетични заложби за намиране на трюфели, но и вие - пловдивските жълтурковци не оставате по-назад... 8-)
"Във Франция излизат на лов за трюфели с прасета, които усещат мириса им от 50 метра. Задължително прасето е с намордник, за да не пострада търговския вид на гъбата." :lol:

http://lubbopitko.blogspot.com/2012/05/ ... st_29.html

Като гледам габаритите на новият ви чорбаджия ,бая трюфели е намерил,тя мама Ирена му ги пуска под нослето,ама нейсе.... :)
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Върни се в “Свободна зона”