Кандидат-любовник пребит след уговорка за среща във фейсбук

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Кандидат-любовник пребит след уговорка за среща във фейсбук

Мнениеот stefani » 27 мар 2015 11:03

Будала :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 мар 2015 11:51

хахахахах някаква майна се бъзика с бургазлии за говора и адидаса....хахаххахахаххаахаххаха :lol: :lol:
Я си виж съгражданите. Всяка втора дума ви е майна.

Сега остава и батета от София да се включат.
Другият пък пише вицове, че Меден Рудник е цигански квартал.

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 27 мар 2015 13:28

Само на тъп гларус може да се случи това .

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 мар 2015 15:27

Никой не е застрахован... Ама и пича явно не е бил от най-досетливите. :roll:
Отделно, че и мацката + бившият и, най-вероятно са на акъл, колкото 15 годишните.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 мар 2015 15:29

dreben23 написа:Истината е, че на всеки може да се случи, сега измамниците са много изобретателни и изобщо няма и да се усетиш откъде ти е дошло!

Въпреки това има начини да намалиш риска. Аз досега проблеми не съм имал, срещите, които съм организирал през нета с непознати хора са били почти само по работа, тоест често се е изисквало носенето на пари или нещо ценно. Залагам на контакта с човека, преценявам колкото мога, колкото повече говори толкова може да подскаже има ли нещо наум дори индиректно. При подозрения.. взимам мерки: отказвам се или осигурявам някой, който да се навърта наоколо.
Няколко пъти съм се отмятал и съм се отказвал прав, един път съм ходил на "делова среща", при която се оказа добре, че наоколо имах познати. Сигурно някой ден и мен ще успеят да нагласят, ама да видим...

Само дето повечето хора се мятат набърже. Говориш с другия, пишеш.. абе контактуваш. Ако стане дума за среща се намира начин бегло да се спомене, че не влачиш пари в себе си никога. Има мошеници, които още тогава се дънят: търсят начин да отменят срещата или да те убедят, че пари ще трябват (може индиректно, 1 вид да кажат, че е добре човек да има за всеки случай, а-у).

Срещу наистина обигран измамник всеки може да се прецака, но в интерес на истината немалко от измамниците не си правят труда да играят добре.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 мар 2015 15:35

Синьо сърце написа:
aleksandrov77 написа:Аз навремето като бях на 16-18 години години ходих на Златни Пясъци! Там имаше имаше много рускини , които ходеха на секс туризъм! Като ги заговарях на перфектен руски език и като разбраха, че съм и българин, се изненадваха приятно и веднага ме каниха на гости в хотелската стая и ставаше як купон! 8-)
После от 18 до 23 години бях в Москва, учих висше образование в университета "М.Ломоносов" и там колко студентки рускини като ме разбраха, че съм българин и че владея перфектен руски ме каниха или на сладкарница или направо на гости в тях и ставаше як купон! Ех колко хубави години изкарах в Москва! 8-)
После отново се върнах в България и по Златните се запознах с една рускиня от Санкт Петербург, която се залюбихме сериозно и вече 12 години поддържаме сериозна връзка и се разбираме перфектно и ми роди 2 деца и си гледам вече семейството! :)

Бе надали на 16-18 ти е бил перфектен руският език, ама карай... ;)

Ба ли го, може и да не лъже :D Аз на 14 го говорех свободно, при това доста варианти на руския (в Централна Азия примерно понякога говорят един аа.. руски).. после го позабравих, а произношение не знам пазя ли. Не за друго, нямаше с кой да го говоря, а аз дарба за езици нямам и забравям лесно ако не практикувам
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 27 мар 2015 16:56

trokadero_ написа:
McLovin написа:Е... Бургас. Нищо ново. 70% от крими новините по сайтовете са от там :|

Викаш тя София е извън България :lol:

Ще се опитам да ти обясня:
На фона на населението на града ти и популацията на останалата част на родината ни, криминалните новини от битов характер произлизащи от бургаския регион са стряскащо много. Наскоро имаше случай в който някакъв индивид системно заплашваше с пистолет случайни шофьори, които не му дали предимство. Ежедневни инциденти от този тип са показателни за манталитета на голяма част от жителите(не всички разбира се) на града и за необяснимата агресия, която избива от тях. Шегите за официалното Адидас облекло трябва да произлизат от някъде, нали? За нацепените "батки", "шматки" и прочие термини? Съжалявам, но на черното не може да се каже бяло. Сигурен съм, разбира се, че има много добри и свестни хора, но на фона на масата с които останалите имат контакт, те не се забелязват. Общо взето както се получава в Европа с българите.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 мар 2015 19:13

Дано по скоро се въстанови завалията....следващият път ще заключва поне вратите на колата като се усамотява из храсталаците :lol:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 28 мар 2015 15:35

Требе да си доста объркан индивид, за да си ползваш фейсбука за зарибявка с напълно непознати. :lol: А колко тъп трябва да си, за да "пържиш" хората по този начин без да си даваш сметка, че куките ще стигнат до теб за отрицателно време... :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”