Съдийка се обяви против ЕГН-то си.Било сатанински ритуал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Съдийка се обяви против ЕГН-то си.Било сатанински ритуал

Мнениеот гражданин от село » 22 мар 2015 16:26

язе написа:
гражданин от село написа:Така пише в т.н. Библия.В по-старите и достоверни шумерски,асирийски,хетски и др. източници е един от многото богове.Дори на него му се приписва създаването на човека,даването на знания и умения,че и спасяването на човечеството от Потопа.

Изобщо не пише така в Библията. Сатаната (Луцифер) е бил най- красивия и силен ангел... най- близкия до Бога. Обаче се възгордял и започнал да не признава първенството на Бог, и започнал да се смята за равен на Бог. Затова бил прогонен от Рая и станал цар на Ада... Най- простичко казано. Това че е давал и дава знания и умения на хората е факт, също така той и лекува от болести, може да даде и свръхестествени способности на хора, и го прави. Дали ни е спасил от потопа не знам, но е правил и прави много неща за хората. Целта му е те (ние) да се отрекат от Бога и той да вземе душите им (ни)... 8-)

Ти четеш ли какво пиша горе?Защо ми преразказваш еврейски измишльотини?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 мар 2015 16:49

гражданин от село написа:За кое?А и освен това сигурно се досещаш,че Библията не ми е настолна книга.

Как кое :mrgreen: Написал си, че в Библичта пише, Сатаната бил Бог и ти давам цитат и питаш за кое. Като не ти е настолна книга защо твърдиш, че така пишело?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 мар 2015 16:55

cska-632 написа:
гражданин от село написа:За кое?А и освен това сигурно се досещаш,че Библията не ми е настолна книга.

Как кое :mrgreen: Написал си, че в Библичта пише, Сатаната бил Бог и ти давам цитат и питаш за кое. Като не ти е настолна книга защо твърдиш, че така пишело?

Писал съм,че в Библията е представен като паднал Ангел,а в много по-стари текстове писани,когато още никой не е чувал за евреи и единобожие е един от многото богове.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 мар 2015 19:20

Както попита Кашчей, как да се случват нещата без ЕГН, без номер на осигуровката, без номер на банкова сметка и без номер на улицата, на която живеем?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 мар 2015 19:50

South_Park написа:
iliev72 написа:
South_Park написа:
JohnnieWalker написа:Направо ми е тъжно колко прости хора има на тоя свят...

Надявам се говориш за тези , които са регистрирани с номер и дори го приемат за "нормално", както видя това е незаконно посредством Нюрнбергският процес 8-)

Теб имаше предвид , но явно си прекалено "умен" за да го разбереш ! Много преди този процес е имало подобно номериране и по един или друг начин винаги има номериране.

Което не значи ,че е правилно , тъй като го е имало много отдавна 8-)

От какво свят светува го има номерирането.Не е ли малко късно да решим , че не е правилно.Дори библията е номерирана.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 мар 2015 20:04

vaskonti написа:Както попита Кашчей, как да се случват нещата без ЕГН, без номер на осигуровката, без номер на банкова сметка и без номер на улицата, на която живеем?

Не знам как, но да видим:
" И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,
та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.
( Откр.13:16-17)
Сериозно попадение, и то от 2 000 години през времето!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 22 мар 2015 22:44

vaskonti написа:Както попита Кашчей, как да се случват нещата без ЕГН, без номер на осигуровката, без номер на банкова сметка и без номер на улицата, на която живеем?

Както беше обяснено, няма проблем с номерата на документи- осигуровки, банкови сметки, улици и т.н. ЕГН обаче е номер на човек, не на документ- има разлика нали. Това че Кашчей не я долавя си е негов проблем. Той всъщност доста неща не долавя- на кофти честота е настроен. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 мар 2015 00:51

язе написа:Изобщо не пише така в Библията. Сатаната (Луцифер) е бил най- красивия и силен ангел... най- близкия до Бога. Обаче се възгордял и започнал да не признава първенството на Бог, и започнал да се смята за равен на Бог. Затова бил прогонен от Рая и станал цар на Ада... Най- простичко казано. Това че е давал и дава знания и умения на хората е факт, също така той и лекува от болести, може да даде и свръхестествени способности на хора, и го прави. Дали ни е спасил от потопа не знам, но е правил и прави много неща за хората. Целта му е те (ние) да се отрекат от Бога и той да вземе душите им (ни)... 8-)

Няма страшно, Сам Уинчестър вкара Луцифер в клетката в ада и няма измъкване.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2015 08:34

язе написа:

Както беше обяснено, няма проблем с номерата на документи- осигуровки, банкови сметки, улици и т.н. ЕГН обаче е номер на човек, не на документ- има разлика нали. Това че Кашчей не я долавя си е негов проблем. Той всъщност доста неща не долавя- на кофти честота е настроен. :lol:

Не знам как го смяташ, че но това, че даден номер е написан на документ, не значи, че това е номера на документа.
ЕГН се отнася за даден конкретен човек.
Банковата сметка е номер, отнасящ се за конкретен човек.
Номерът на социалната и здравната осигуровки са номера на конкретен човек.
Дори номерът на улицата, на която живееш се отнася за конкретен човек. Ако на този номер има голям блок, в който живеят 100 човека, тогава номерацията се удължава до номер на блок, номер на вход, номер на апартамент.
Та, с две думи . всички тези номера не са номера на документи, а номера на хора. Номерата на документите са изходящите и входящите такива, поредния номер на фактура или касова бележка. Това са номера на документи.

Та, дай да видим как предлагат тия, дето громят илюминатите, дето ни дамгосват с намбър ъф дъ бийст, как предлагат да се случват нещата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 мар 2015 12:04

South_Park написа:Някой може да ме контрира , като каже че се пише ЕГН , но аз ще го реконтрирам , като му кажа, че се казва ЕгЕнЕ 8-)

А тебва да е ЕГеЕн или ЕГъНъ, ЕГеНе е на неграмотновица само. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Свободна зона”