Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Fulcrum
Контакти:

Re: Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра

Мнениеот Fulcrum » 03 мар 2015 21:38

След поредният такъв случай е крайно време всеки да се запита защо по улиците е пълно с всякакви мангали,наркомани,утрепки и психичноболни.Такава измет е абсолютно безполезна за обществото и съществуването й е абсолютно безсмислено.Наказателният кодекс трябва да бъде променен из основи.Щом лице на 12-13 години е способно да извърши грабеж с хладно оръжие,изнасилване,побой или убийство значи напълно съзнава какво върши и олигофренията,че бил непълнолетен/малолетен НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВА!Щом си извършил подобно деяние да се правиш на голям ще те съдят като за голям!Другата глупост с психично болните и афектираните наркомани дето извършвали какво ли не под афект и нз си какво също трябва да отпадне,а опасните за обществото да бъдат принудително евтаназирани!Ако това не се направи и продължават да бъдат "интегрирани" като сега сериите грабежи и убийства не само няма да секнат,но и ще продължават да се увеличават главоломно!Освен това трябва да се разреши свободното закупуване и употреба на огнестрелно оръжие.Всеки който е изряден данъкоплатец,има чисто досие и НЕ СТРАДА ОТ наркозависимост,алкохолизъм или психическо заболяване трябва да има право да си закупи свободно оръжие и да може да го използва така както е в САЩ.Не трябва да се подминава обаче и въпроса с възпитанието,ценностите и изобщо света около нас.Не може по цял ден в интернет и по телевизията да има предавания само за убийства,грабежи,корупция,изнасилвания,отвличания и тн.В крайна сметка опитваме се да се справим с такъв род проблеми или ги насърчаваме,защото ако се загледате за 10 минути във вашият телевизор ще видите реки от кръв и 75176517818 убийства или новини за подобни неща.И да - смъртно наказание ТРЯБВА ДА ИМА!Не ме интересува дали сме в ЕС,Мес,Фес,Пес!За особено тежки случай смъртната присъда трябва да бъде върната,а присъдите като цяло трябва да бъдат завишени така,че само като си помисли някой да извърши дадено престъпление и като се сети за евентуалната присъда и просто автоматично да се откаже.САЩ може да не са от страните които особено уважавам,но по отношение на присъди там им е*ават майката на престъпниците.Това 10-15-20-25 години го нямат за нищо,а ние тука даже и доживотната ще отменяме!ДА НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ,но само при 1000 % доказана вина.А милите хрантутници в униформа да почерпят опит от милицията как да респектират контингента щото кучето скача според тоягата,а пребитият от бой ман*ал даже и не скача :twisted:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 мар 2015 21:39

diplomat написа:Синчец, ти подкрепяш ли колегите си русофили за нов Народен съд? :?

Първо, аз не съм русофил. Второ-народният съд е разстрелял дядо ми. И трето-точно хора като дядо ми за две седмици биха сложили на мястото циганската сган. И ние можем да го направим.
Та в Донбас хората направиха съпротива, която не само да се бие с редовна армия, а и да я навре в кучи гъз! Ние с некви мангали ли не можем да се оправим? С кво сме по-малко от ония?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 03 мар 2015 21:41

diplomat написа:
Тони написа:Виж за клубни пристрастия няма да споря в темата за убитото момиче. Ти си жалък, малък човек.

При смяна на системата ще си фен на Спартак Конярево. ;)

Защо? В Русия като е друга системата, да не би да няма фенове на Челси, че и фен клубове?

Наистина обаче, темата е съвсем друга и е някак тъпо да я спамим. Лека му пръст на момичето.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 03 мар 2015 21:44

diplomat написа:
Тони написа:Виж за клубни пристрастия няма да споря в темата за убитото момиче. Ти си жалък, малък човек.

С удоволствие бих бил фен на Спартак Конярево, ако от друга страна живея в една по-добра България. Нещо, което ти не можеш да схванеш, защото както казах по-горе си такъв какъвто си. Животът на момичето не е свързан с Челси и "Моринката", а ако беше - без никакакви скрупули се отказвам от всичко, защото никой не заслужава подобна съдба . Няма как да разбереш, просто форумен трол, който даже в подобен момент смее да ме напада, защото съм фен на някакъв си отбор. Истински българин с еврогейски ценности. Повръща ми се от подобни субекти. Не те ли е срам, бе?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2015 21:47

sin4ec написа:
bez-nick написа:Изроди мръсни долни гадни!!!Потресен съм и се чувствам отвратително след като научих тази новина. Аз също подкрепям призивът да се въведе смъртното наказание!Но в България си знаем, по-добре да оставиш да те оберат или да те убият, защото ако посегнеш на престъпника, за да се защитиш - те чака затвор, ние не сме нормална държава!!!

Не е така, ей! Тия можем да ги смажем от бой и да ги наврем в кучи гъс!

Не можеш, щом искаме да сме правова държава. Можеше така преди 15г.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 мар 2015 21:50

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bc9cyfk4tg4[/youtube]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 мар 2015 21:52

Лека и пръст на момичето . А за убийците смърт ! :evil:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2015 21:53

boabbb написа: Не съм привърженик на комунягите, но преди 9-ти това дали е могло да се случи :?:

Да, случвало се е и тогава, просто нямаше как да го разбереш, защото имаше пълна цензура.

Жоро Павето говори ли ти нещо ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 21:58

sin4ec написа:
diplomat написа:Синчец, ти подкрепяш ли колегите си русофили за нов Народен съд? :?

Първо, аз не съм русофил. Второ-народният съд е разстрелял дядо ми. И трето-точно хора като дядо ми за две седмици биха сложили на мястото циганската сган. И ние можем да го направим.
Та в Донбас хората направиха съпротива, която не само да се бие с редовна армия, а и да я навре в кучи гъз! Ние с некви мангали ли не можем да се оправим? С кво сме по-малко от ония?

Да, но Народен съд искат русофилите. Факт. 8-) Те сами казват, че не искат правова държава. Пак факт. А въпросът ми беше целенасочен, защото не съм те видял да ги репликираш тези, както репликираш еврогейовете.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 22:00

язе написа:
diplomat написа:

Защо? В Русия като е друга системата, да не би да няма фенове на Челси, че и фен клубове?

Наистина обаче, темата е съвсем друга и е някак тъпо да я спамим. Лека му пръст на момичето.

Русия е федерация, не е военен, еднопартиен или тоталитарен режим. ;)

Върни се в “Свободна зона”