Условно осъденият педофил почина или му помогнаха?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Условно осъденият педофил почина или му помогнаха?

Мнениеот action66 » 12 фев 2015 18:33

Stahlgewitter написа:Чак и тема му пуснахте.На кой му дреме за тоя нещастник и за всички като него.Смъртта е най-малкото,което мога да им пожелая.
Ключ за темата.

Хайде да не говориш без да си запознат.Натопиха го.Имаше разправия с едно "елитно" семейство.Познавам го,израснахме заедно.Мъжкар.Беше добър футболист.Игра здраво за Черно море,Добруджа и Левски.После като треньор бе един от най-добрите.Неговата възрастова група първа донесе медал в клуба,след като школата до тогава бе в трайна суша. Дано онези дето го оклеветиха и притиснаха да си признава с фалшиви обещания,понеже не можеха да си позволят хора като тях да се окаже,че са клеветници,да спят спокойно.Всичко се връща.И тяхната клевета ще им се върне.
БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ ВЕНЦИ И ДАНО В ОНЗИ ПО-ДОБЪР СВЯТ НАМЕРИШ ПОКОЙ! ЩЕ ТЕ ПОМНИМ ВЕЧНО С ДОБРО!
ПРИЯТЕЛИТЕ

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 12 фев 2015 18:46

action66 написа:
Stahlgewitter написа:Чак и тема му пуснахте.На кой му дреме за тоя нещастник и за всички като него.Смъртта е най-малкото,което мога да им пожелая.
Ключ за темата.

Хайде да не говориш без да си запознат.Натопиха го.Имаше разправия с едно "елитно" семейство.Познавам го,израснахме заедно.Мъжкар.Беше добър футболист.Игра здраво за Черно море,Добруджа и Левски.После като треньор бе един от най-добрите.Неговата възрастова група първа донесе медал в клуба,след като школата до тогава бе в трайна суша. Дано онези дето го оклеветиха и притиснаха да си признава с фалшиви обещания,понеже не можеха да си позволят хора като тях да се окаже,че са клеветници,да спят спокойно.Всичко се връща.И тяхната клевета ще им се върне.
БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ ВЕНЦИ И ДАНО В ОНЗИ ПО-ДОБЪР СВЯТ НАМЕРИШ ПОКОЙ! ЩЕ ТЕ ПОМНИМ ВЕЧНО С ДОБРО!
ПРИЯТЕЛИТЕ

Кой нормален човек се признава за виновен заради някакви обещания. Я се съвземи! То ако педофилите им личеше какви са, нямаше да има никакъв проблем с тях! Все пак те не са като педалите, да се държат педалски! Никога не знаеш кой какво крие, ако ще да е култорист и най-големия "мъжкар"!

Onq

Мнениеот Onq » 12 фев 2015 19:02

А кой педофил се самоубива след като е успял да се измъкне с условна присъда? Значи хем е изнасилвал деца редовно ,тоест няма никакви угризениям хем изведнъж има съвест и се самоубива.Според мен го е направил за да изчисти името си, плащайки с живота си

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 12 фев 2015 19:44

Libera написа:
action66 написа:
Ключ за темата.

ПРИЯТЕЛИТЕ

Кой нормален човек се признава за виновен заради някакви обещания. Я се съвземи! То ако педофилите им личеше какви са, нямаше да има никакъв проблем с тях! Все пак те не са като педалите, да се държат педалски! Никога не знаеш кой какво крие, ако ще да е култорист и най-големия "мъжкар"!

Ами нали съм разговарял с човека и хората занимаващи се с делото.Писах , че сме познати , съученици и приятели.Просто съм запознат.Жалка работа наистина.Който не е попадал в капана на клеветата,от какъвто и да е характер,той не знае какво е.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 12 фев 2015 19:50

Onq написа:А кой педофил се самоубива след като е успял да се измъкне с условна присъда? Значи хем е изнасилвал деца редовно ,тоест няма никакви угризениям хем изведнъж има съвест и се самоубива.Според мен го е направил за да изчисти името си, плащайки с живота си

Венци просто не си направи сметка,че съгласявайки се на договорка ще има голям проблем с общественото мнение и ...... семейството. Тежеста му е дошла в повече.Глупаво бе това съгласие с нещо , което не си извършил.То убийците не си признават,а той , за да спре обсъждането и да защити семейството си от заплахите на "елитните" направи голяма глупост.Но нали знаете какво се говори за починалите?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 фев 2015 20:20

Пич,мнението ми е за педофилите като цяло,твоя човек се е признал за такъв,какво очакваш да кажа?Всеки си мисли,че познава някой,но понякога нещата са други.
С две думи,педофил ли си,умирай,няма да липсваш на никой.
Изображение

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 12 фев 2015 21:16

Stahlgewitter написа:Пич,мнението ми е за педофилите като цяло,твоя човек се е признал за такъв,какво очакваш да кажа?Всеки си мисли,че познава някой,но понякога нещата са други.
С две думи,педофил ли си,умирай,няма да липсваш на никой.

Остана и да не съм съгласен с теб.Принципно.Но понеже съм лично запознат с нещата,затова и пиша така.Вие сте неутрални читатели и "грабвате мъртвеца".Не бива.Думата ми е , че никой не знае детайлите. В името на светлата му памет не искам да разказвам как стояха нещата. Кратичко,ще употребя тривиалното,но валидно - НЕ Е ТОВА,КОЕТО ИЗГЛЕЖДА.
И най-важното,помнете,че е страшно да бъдеш наклеветен и да не можеш да се защитиш.Да нямаш избор.Не го пожелавам на никого.Клеветата е по-страшна от смъртта.

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 12 фев 2015 21:42

Onq написа:Отричаше всички обвинения докато не му предложиха тази прокуроска сделка.Не се ли замисляте,че ако наистина имаше неоспорими доказателства,няма как да му дадат условна.Единственото доказателство е неговото "признание" и показанията на детето.Ако сте натопени за педофилия и ви чака затвор,където да ви изнасилват всекидневно какво бихте направили? Не бихте ли си "признали"? .

Чакай да видим значи-тебе те обвиняват в педофилия,абсолютно неоснователно, ти си тотално невинен и вместо да се бориш да докажеш невинността си,ти СИ ПРИЗНАВАШ за да не те вкарат в затвора...?!?!?

Извинете,само на мен ли това ми звучи идиотски?
Професор по география

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 12 фев 2015 21:47

Мътни са тук нещата, няма спор. Ако този е бил педофил-и наистина е направил тез неща, то у нас, в ДНР такива ги връзват за танка и ги влачат напред-назад, докато се свърши! Но ако е натопен-Господ да съди тези, дето са го направили това!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 фев 2015 21:54

komentator написа:
Montreal_Akademik написа:
Бат Зико написа:
komentator написа:
Бат Зико написа:Кофти е да се говори така,знам, но.....чудесна новина!

А другите педофили на свобода, които не са се самоубили?Този човек поне е осъзнал грешката си и е решил, че не се приема такъв и не може да живее с това нещо, така че както са казали хората - за мъртвите - или хубаво или нищо.

Бих написал същото за абсолютно всеки умрял педофил...

От мъртви до мъртви разликата е голяма. А за този изрод ( осъзнал грешката си или не ) обесването е като майчина милувка.

Не ние сме тези, които съдим хората за деянията им. Има си Господ, който ще прецени какво да прави с душата на покойния и само той може да опрости душата му.

И аз така казвам: Свети му маслото на изрода изнасилвач, пък остави Господ да го съди!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Свободна зона”