Благодаря за любимия ми цитат. Ама той не променя факта, че пра-пра дядото на Хашек е имал вземане - даване с една украинка, а бабата на г-жа Мюлерова е била от Лвов
Стана ясен произходът на земната цивилизация
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: botevist_75
" друг пък ми обясняваше, че вътре в земното кълбо имало още едно, много по-голямо от външното."
Благодаря за любимия ми цитат. Ама той не променя факта, че пра-пра дядото на Хашек е имал вземане - даване с една украинка, а бабата на г-жа Мюлерова е била от Лвов
То и Лех, Чех и Рус са потомци на украинска маймуна, която след колективизацията е станала човек в ГУЛАГ - самъй правдивъй и хароший 
-
THE G.A.M.E
Re: Стана ясен произходът на земната цивилизация
Това с "открита е най-древната цивилизация" или - "Открити са 1-вите хора", винаги е било крайно несериозно.
След като ортодоксалната наука си няма и най-малка представа за възраста на човечеството, е редно да не се охарактеризират всякакви древни останки, като " най-старите".
То може да се открие човешко същество и на 50 млн. години ( междудругото, има такива останки ) ... Но не е добре да се лепва етикет, че е "открит" най-старият индивид.
Щото твърде вероятно е въпрос на време да се открие и по-стар.
Просто да съобщават, че са открити човешки останки на еди-колко си години, и да не се лепват клишета.
Нито хората в Украйна са най-старите, нито 1-вите хора са са се пръкнали в Европа.
След като ортодоксалната наука си няма и най-малка представа за възраста на човечеството, е редно да не се охарактеризират всякакви древни останки, като " най-старите".
То може да се открие човешко същество и на 50 млн. години ( междудругото, има такива останки ) ... Но не е добре да се лепва етикет, че е "открит" най-старият индивид.
Щото твърде вероятно е въпрос на време да се открие и по-стар.
Просто да съобщават, че са открити човешки останки на еди-колко си години, и да не се лепват клишета.
Нито хората в Украйна са най-старите, нито 1-вите хора са са се пръкнали в Европа.
- botevist_75
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Гамаюн написа:jia80 написа:dindan написа:И тъй не стана ясно от къде са дошли в Украйна
ot niakade
Отникъде. В Африка маймуните не са имали никакъв стимул да слизат от дърветата, докато в украинските степи дървета почти няма, там се иска труд и мислене, за да оцелееш. Така и се е появил първият човек и той е бил именно украинец.
И първите му дими били "Здраствайте братушки " да живее Сталин.
В голяма грешка си. Трябва да знаеш,че Путин е бащата на първата маймуна от която е произлязло цялото човечество,ерго Путин е родоначалника на цялото човечество,на всичко живо и неживо във Вселената,на самата Вселена,както и на това,което е било преди нея.
Изтрий си поста докато е време,че и за по- дребни неща,хората изчезват или получават инфаркт.Сега в Русия,скоро и в други държави.
За такива теми , първо направете справка с ония , от обратната страна на Луната .
-
ticha i vladislav
- Контакти:
Просто е необходимо думата украинец и Украина,да я замениш с българин и България, и може да има доста истини в това писание.
Черно море-първият шампион по футбол в България
- botevist_75
- Контакти:
КАН написа:За такива теми , първо направете справка с ония , от обратната страна на Луната .
Те обратни ли са ?
- Странджата
- Контакти:
Не-е-е-е-е-е! Ние сме им обратни 
Странджата написа:Не-е-е-е-е-е! Ние сме им обратни
А-а, ще говориш от собствено име
Леевски, оле
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Странджата написа:" друг пък ми обясняваше, че вътре в земното кълбо имало още едно, много по-голямо от външното."
Благодаря за любимия ми цитат. Ама той не променя факта, че пра-пра дядото на Хашек е имал вземане - даване с една украинка, а бабата на г-жа Мюлерова е била от ЛвовТо и Лех, Чех и Рус са потомци на украинска маймуна, която след колективизацията е станала човек в ГУЛАГ - самъй правдивъй и хароший
Според писанията на определен подвид Историкови, братът на Кубрат е Шамбат(Според "Сказанието за дъщерята на хана"), който владеел териториите на днешна Украина с Киив. Според немските езиковеди (това вече не е шега) т.н. великоруски език е реплика на старобългарския език, така че май пак сме замесени. Но като се погледне от друг ъгъл, макетата също са българи, така, че не ние, а макетата пак са замесени. Ако продължим с вица за най-стария човек и езиковите разборки - макето пък казало на грузинеца и арменеца: Грешите и двамата, първият човек е Макаков.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Der Schmarotzer написа:Странджата написа:" друг пък ми обясняваше, че вътре в земното кълбо имало още едно, много по-голямо от външното."
Благодаря за любимия ми цитат. Ама той не променя факта, че пра-пра дядото на Хашек е имал вземане - даване с една украинка, а бабата на г-жа Мюлерова е била от ЛвовТо и Лех, Чех и Рус са потомци на украинска маймуна, която след колективизацията е станала човек в ГУЛАГ - самъй правдивъй и хароший
Според писанията на определен подвид Историкови, братът на Кубрат е Шамбат(Според "Сказанието за дъщерята на хана"), който владеел териториите на днешна Украина с Киив. Според немските езиковеди (това вече не е шега) т.н. великоруски език е реплика на старобългарския език, така че май пак сме замесени. Но като се погледне от друг ъгъл, макетата също са българи, така, че не ние, а макетата пак са замесени. Ако продължим с вица за най-стария човек и езиковите разборки - макето пък казало на грузинеца и арменеца: Грешите и двамата, първият човек е Макаков.
МакаковСКИ.
Щом като украинците са родоначалници на човечеството, като йебеш украинка слагаш ли го на цялото човечество.