Полицаят с подкупа: Не си спомням случая
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Полицаят с подкупа: Не си спомням случая
Аз не съм взел един лев в живота си, заради подобни практики. Признавам си обаче, че всяка година давам на личната си лекарка някаква сума да ми завери здравната книжка, без да се налага да минавам през всички прегледи. Още повече не бих си позволил подобни неща, ако бях държавен служител.
Brabam написа:Я дъртия тръпчо с ква жена се уредил от двасетолевки![]()
Дърт козел, млада върба лющеше ....

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Балкански Орел написа:Тас сигурно му е дъщеря.![]()
То кой ти пробира вече .... вчера четох в сръбския Блиц нЕкакъв баща в Нови Пазар (не нашия, в Санджак) карал дъщеря си да му свири на флейтата

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Как ще си спомня хиляди случаи 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
БраД, тоя лаф се изтърка ... и аз го написах и после видях, 4-5 преди мен също са го написали .....
Никаква креативност няма тук, много сме тъпи. 
Никаква креативност няма тук, много сме тъпи. 
- Балкански Орел
- Контакти:
1982 написа:Балкански Орел написа:Тас сигурно му е дъщеря.![]()
То кой ти пробира вече .... вчера четох в сръбския Блиц нЕкакъв баща в Нови Пазар (не нашия, в Санджак) карал дъщеря си да му свири на флейтата
Нищо чудно Нови Пазар в Сърбия ако не се лъжа беше нашето Кърджали, там на мачовете на местния отбор веят турски знамена и пеят за Османската империя....
Само, дето в Кърджали не се случва нищо подобно 
Балкански Орел написа:1982 написа:Балкански Орел написа:Тас сигурно му е дъщеря.![]()
Нищо чудно Нови Пазар в Сърбия ако не се лъжа беше нашето Кърджали, там на мачовете на местния отбор веят турски знамена и пеят за Османската империя....
Да, така е ...... с тая разлика, че не са турци, а основно бошняци. Демек помюсюлманчени сърби. Докато у нашето Кърджали си има бая чисти турци.
Ха-ха
Това за пореден път доказва, че за да станеш милиционр, ти трябва не тест за интелигентност, а за тъпота - трябва да покриваш определени "критерии"
И в крайна сметка - с какво другаря милиционер, дето си бара к*ра по цял ден, е заслужил 20-те заплати "обезщетение"
Щото вече няма да прави по 200-300 лв. на ден от "двайсетаци"
Мама ви да е.... 
Леевски, оле
- Kris_men2000
boabbb написа:Ха-хаТова за пореден път доказва, че за да станеш милиционр, ти трябва не тест за интелигентност, а за тъпота - трябва да покриваш определени "критерии"
![]()
И в крайна сметка - с какво другаря милиционер, дето си бара к*ра по цял ден, е заслужил 20-те заплати "обезщетение"
Щото вече няма да прави по 200-300 лв. на ден от "двайсетаци"
Мама ви да е....
Тук някой изглежда е малтретиран сексуално от полицай затова толкова силно ги мрази.И един съвет.Не псувай никой защото той е някои баща ,родител, дядо и тн. Ако някой псува твойте роднини или теб ще ти стане малко кофти.Но простотията не ходи в гората а по хората.И ако обичаш давай мнение само по твоята професия която е разбираш.Това което не разбираш не го коментирай.Аз така правя и затова коментирам само футбол.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.