Истинските физико-климатични условия на Луната

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Истинските физико-климатични условия на Луната

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 окт 2014 23:21

Истината е че не знаем почти нищо от историята на човечеството и в голямата си част, това което знаем са абсолютни небивалици втълпявани ни съвсем целенасочено :x
Ако изключа че статия е абсолютна безумица, то остават още една камара въпроси свързани с луната, които никой учен не може да обясни :roll:
Въпроси като :
Защо луната не се върти :?
Защо след като се твърди че луната се е отделила от земята , лунни камъни са датирани с 700 милиона години по стари от земните :?
Защо се твърди че луната има гравитация 1/6 от земната и точка на притегляне 40 000 км от нея, а всички пътували до там дават други данни, а именно 70 000 км нулева точка и 2/3 от земната гравитаяция ??? Което пък от своя страна прави абсолютно реално съществуването на атмосфера на луната :?
Защо видимо луната има абсолютно същия размер като слънцето ????
А въпроса на който никой учен не иска да отговори е :
Защо след като луната е само 4 пъти по малка от земята, тежи цели 81 пъти по малко , а не 4,5,6 пъти както е логично :shock:

Защо всички настоящи историци се хващат за думите на древните историци, само когато им е изгодно и считат за истина, само това което им отърва :?

Аристотел писал, че Аркадия в Гърция, преди да бъде заселена от елините, била заселена от пеласгите и това местно население обитавало тамошната земя „преди да има Луна в небето над Земята“; по тази причина те се наричат „проселенес“ (означава „преди да има Луна“).

Аполоний Родоски споменава времето „преди всички кълба да бъдат на небето, преди расата на Данай и Девкалион да възникне, били само Аркадианците, за които се казва, че са живели в планините и са се хранели с жълъди, преди да има Луна.“
и т.н .......

Защо такива писания не се приемат за истина ?????

Явно е че Луната е пряко свързана с човешката цивилизация , защо се крие или отрича нейната роля ???

Един прост пример на който също едва ли някой може да си отговори , защо цикъла на младите жени е точно 27.3 дни , точно колкото един лунен цикъл ????

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2014 23:36

"za nas e toj religiq" ... Държат ни умишлено "слепи".
Това е положението ...

Човешката история, тая, дето се преподава в училищата, университетите, институтите, това, дето се поддържа от официалната наука, е една голяма заблуда... Лъжа # 1 в историята на човечеството.

Защо се прави, с каква цел... Бог знае.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 окт 2014 23:42

Колегата от Пловдив цитира митовете, които ме мързеше да търся, но има и още такива от другата част на света! За мен историята на човечеството е тотално и умишлено манипулирана, а има доказателства за съвременни хора( кости и вкаменелости) от милиони години назад! Не знам каква е целта, но определено е умишлено!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 16 окт 2014 23:44

Темата е много интересна и затова след малко паля колата и тръгвам към луната.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 окт 2014 23:44

THE G.A.M.E написа:"za nas e toj religiq" ... Държат ни умишлено "слепи".
Това е положението ...

Човешката история, тая, дето се преподава в училищата, университетите, институтите, това, дето се поддържа от официалната наука, е една голяма заблуда... Лъжа # 1 в историята на човечеството.

Защо се прави, с каква цел... Бог знае.

Да ти кажа честно и аз не разбирам подбудите за откровенните глупости които сме учили и продължават да се учат :roll:
Факт е обаче, че почти всички теории имат сериозни недъзи и противоречия, на които никой няма обяснение , обаче продължават да се натякват като верни :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 окт 2014 23:48

Луд Гидия 123 написа:Темата е много интересна и затова след малко паля колата и тръгвам към луната.

На границата на йоносферата има руски и американски катаджии, проверяват за аптечка и алкохол, прави си сметката!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 окт 2014 23:50

sin4ec написа:Колегата от Пловдив цитира митовете, които ме мързеше да търся, но има и още такива от другата част на света! За мен историята на човечеството е тотално и умишлено манипулирана, а има доказателства за съвременни хора( кости и вкаменелости) от милиони години назад! Не знам каква е целта, но определено е умишлено!

Ако визираш мен , нахвърлях бегло само това което ми идва на ум , ако се разровя ще намеря още десетки сигурно и стотици несъответващи на науката неща :)
Иначе отдавна имам идея да отворя тема за това което казваш по долу! Ама има един модератор на който не му харесват темите ми ииии такаа... 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2014 23:59

za nas e toj religiq написа:Иначе отдавна имам идея да отворя тема за това което казваш по долу! Ама има един модератор на който не му харесват темите ми ииии такаа... 8-)

Един пич беше пуснал тема за "Древни извънземни на Земята", доста мнения нарупахме.

Може да пуснеш 2-ра Част. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 окт 2014 00:07

THE G.A.M.E написа:
za nas e toj religiq написа:Иначе отдавна имам идея да отворя тема за това което казваш по долу! Ама има един модератор на който не му харесват темите ми ииии такаа... 8-)

Един пич беше пуснал тема за "Древни извънземни на Земята", доста мнения нарупахме.

Не, тук става дума за изопачената и скрита история на древността. Мани ги извънземните!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 окт 2014 00:08

THE G.A.M.E написа:

Ами тя темата няма да е за извънземни , защото всички находки са земни и сочат за наличието на живот от преди милиони години :) Сега не ми се рови , обаче съвсем наскоро попаднах на един клип с вкаменелост на следи от забележи ОБУВКИ не крака , от слой датиран на 500 милиона години :shock: Да не говорим че има следи на човек и динозавър в скали на две педи разтояние :) Абе ще взема да я пусна явно има и други запалени като мен в тая област :) Само не знам мода кво ще реши тоя път - да бъде или да не бъде :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”