13 години от атентатите на 11 септември

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: 13 години от атентатите на 11 септември

Мнениеот diplomat » 12 сеп 2014 12:30

Rafa написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:Не се връзвай на този руски дурак, дава акъли кой къде да стои, а живее в България, казва кой какво учил, а неговата държава хубаво дойде да ни "изучи" 44-та. С такива б*****и няма смисъл да се дискутира каквото и да е.

Не съм дошъл по собствено желание, бе, хОй сплескан. Що не дойде некой друг през 44-та, а? Некои от новите авери що не дойдоха да направят Шипка 2 или Плевен 2?

Оти не са такива блядове като вас. ;)

Не се притеснявай, много скоро няма да ни има на картата и за това ще са виновни продажниците като теб ;) Ама вие сте големи "родолюбци" и сте ясни. Като опре яйцето до дупенцето, като едни истински български патриоти, ще сте първи на Терминал 2 8-)

Станко, да ми душиш 10-годишните непрани гащи, ти си за терминал 3, да те пратят да философстваш на марсианците. :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 сеп 2014 12:36

diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:Не се връзвай на този руски дурак, дава акъли кой къде да стои, а живее в България, казва кой какво учил, а неговата държава хубаво дойде да ни "изучи" 44-та. С такива б*****и няма смисъл да се дискутира каквото и да е.

Не съм дошъл по собствено желание, бе, хОй сплескан. Що не дойде некой друг през 44-та, а? Некои от новите авери що не дойдоха да направят Шипка 2 или Плевен 2?

Ъхъ... и така 5 века глух и сляп запад. Но сега са ни приятелчета.
ЕС се набърква и във външната политика на страните кандидатки за членство, ама това викаш си е нормална демокрация...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 сеп 2014 12:44

fcb_bg написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:

Ъхъ... и така 5 века глух и сляп запад. Но сега са ни приятелчета.
ЕС се набърква и във външната политика на страните-членки, ама това викаш си е нормална демокрация...

Не съм им адвокат, че да ги защитавам, а руснаците ги критикувам, защото го заслужават, не съм тук само да си чеша пръстите. Един от най-близките ми хора е руснак, но неговото мнение не е позитивно.за българите (шок!).

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 12 сеп 2014 13:10

Само малка корекция в заглавието на темата... "13 години от атентатите извършени от службите на САЩ на 11 септември"

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 13 сеп 2014 00:49

Това е най-големият хорър и трилър но в реалния живот а не в киното. Случайно или не се случва точно на тях-американците.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 сеп 2014 07:06

американците са изроди ,,това сам да си избиваш населението за да имаш предлог да нападнеш тъпите араби и да им отмъкнеш нефта,тези капиталисти нямат спирка пред нищо .ужас !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 сеп 2014 07:10

Tommi написа:
fcb_bg написа:
anihilator написа:Поклон пред паметта на загиналите и дано децата ни живеят в един по добър и мирен свят :cry:

Ай сега да видим кой е създал тероризма. Кой къде и кого е обучавал и т.н.
Тогава може и да пусна една сълза.
Над 300 млн. балъци живеят със заблудата, че са най-голямата работа на света, че Европа не е по-голяма работа от тях и ги мислят за тъпаци и че тяхното правителство ходи да тури мир за пореден път некъде по света.
Па къв дълг имат не е за разправяне.
Я виж какво смяташе Обама да прави в началото на мандата, какво всъщност направи и какво е сега.
Бас ловя, че вече и да има възможност, нема да се кандидатира.
Следващият прези на САЩ ще е войнствен момък и ще настанат големи помии помии по света. Помни какво съм ти писал.
Само да видим кой ще им се върже на акъла да им е партнер.

Ти недей да ги учиш американците, защото това, което са постигнали за 230 години, ние едва-ли ще го постигнем за още 1300 години.

по-точно това което са окрали и ограбили с насилие ,наистина нямат стигане, те са световни шампиони по грабеж
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 13 сеп 2014 12:14

fcb_bg написа:
anihilator написа:Поклон пред паметта на загиналите и дано децата ни живеят в един по добър и мирен свят :cry:

Ай сега да видим кой е създал тероризма. Кой къде и кого е обучавал и т.н.
Тогава може и да пусна една сълза.
Над 300 млн. балъци живеят със заблудата, че са най-голямата работа на света, че Европа не е по-голяма работа от тях и ги мислят за тъпаци и че тяхното правителство ходи да тури мир за пореден път некъде по света.
Па къв дълг имат не е за разправяне.
Я виж какво смяташе Обама да прави в началото на мандата, какво всъщност направи и какво е сега.
Бас ловя, че вече и да има възможност, нема да се кандидатира.
Следващият прези на САЩ ще е войнствен момък и ще настанат големи помии помии по света. Помни какво съм ти писал.
Само да видим кой ще им се върже на акъла да им е партнер.

От тия 300 млн. 280 млн. не са чували за Европа и им дреме на дедовия за Европа и кой е президент на САЩ
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”