България – послушното пуделче на САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: България – послушното пуделче на САЩ

Мнениеот sunscres92 » 02 сеп 2014 14:54

CTAHKO написа:
sunscres92 написа:Както никой не знае за златото, така подробно е описано какво става и е пуснато за свобода в интернет. Имаш невероятният шанс да спреш да пишеш по форумите и щом си толкова информиран да "Просветиш" светът за истината, или е по-лесно да пишеш по форумите, колко си велик и че знаеш цялата истина. Защо бездействаш тогава?

Какво те кара да мислиш, че бездействам :roll:

Как действаш по въпроса?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 сеп 2014 14:54

Аз пуснах един линк какви демократи се отглеждат в някои страни, ето ви го отново. Тук, в България не е по-различно.

http://openukraine.org/en/about/partners

Това е фондацията на онзи, когото Нюланд избра за управник в Украйна. Много са му арни партньорите. Все от ония ненамесените в Украйна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 сеп 2014 14:56

Колегата го е написал в началото-" За останалите малко мислещи".
Станко, хабиш се напразно човече.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 02 сеп 2014 14:57

urkoto написа:Станко е велик и това Уреца не за пръв път го споменава. Пореден много силен пост, с който Уреца ще се съгласи, но този път не на 1000% (както обикновено го прави с постовете на Станко), не дори и на 100%, а на 99%

Тънкия момент е, че именно въпросния 1% е повратната точка в тълкуването на събитията сполетели и сполитащи милата ни татковина.

По ред:

- Уреца е напълно съгласен с огромна част от аргументите на Станко, само слепец не вижда, че това е точно така
- Няма как Уреца да се съгласи обаче за паметника на Съветската армия и за "спасяването" от страна на комунягите на Европа от "фашизма". Напротив, ционистите и техните верни подлоги от САЩ и Великобритания "спасиха" Европа от една националистическа доктрина, която щеше да и осигури мир и благоденствие за стотици години напред, завещавайки на бъдещите поколения Европа която щеше да бъде:

1) Хомогенна и БЯЛА! Което на практика значи технологично развита, цивилизована и въобще - всичко положително което можете да се сетите обосновено от човешкия прогрес
2) Свободна от въздействието на вредни вражески елементи, измислили фишеци и ракови образования като мултикултурализъм, господство на банките, НПО-та и либерализъм

Също така Уреца не се съгласява, че Русия не е опасна за националната сигурност. Напротив, опасна е, при това бих казал доста опасна.

Дали е по-опасна от телавиво-вашингтонската паплач? Която в момента залива Европа с гнусните си "ценности"? Която ислямизира двигателя на прогреса и която ни тласка към нови тъмни векове, от които не се знае дали ще успеем някога да се измъкнем ако в съвсем близко бъдеще не се предприемат категорични и последователни мерки? Това вече Уреца не се наема да прогнозира, не знам и дали ще се намери човек, който да успее да го заяви и подплати с ясни аргументи...

Прощавай, нов съм в тази тема, можеш ли да ми кажеш, кой и с каква цел го прави това?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 02 сеп 2014 14:59

dzhambov написа:Ама как само му се връзвате на тоя платен тъпанар. :mrgreen:

помагаме му на хайвана да си искара надника,и той душа носи 8-) Кутев му е обещал че ако направи още 16000 поста,ще му подари чисто нова лада.оригинална,от съюза 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 02 сеп 2014 15:00

FLANKER написа:Колегата го е написал в началото-" За останалите малко мислещи".
Станко, хабиш се напразно човече.

Що да се хаби,взима някой друг лев :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 сеп 2014 15:02

fcb_bg написа:Аз пуснах един линк какви демократи се отглеждат в някои страни, ето ви го отново. Тук, в България не е по-различно.

Това е фондацията на онзи, когото Нюланд избра за управник в Украйна. Много са му арни партньорите. Все от ония ненамесените в Украйна.

И тук нещата са същите, ама нали виждаш в темата какво става :) Все неверници и като нямат аргументи, все до личните нападки опират :lol: Я някой да ми каже колко руски НПО-та има, с какво се занимават и колко американски и еврейски НПО-та има на територията на България 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 сеп 2014 15:05

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Аз пуснах един линк какви демократи се отглеждат в някои страни, ето ви го отново. Тук, в България не е по-различно.

И тук нещата са същите, ама нали виждаш в темата какво става :) Все неверници и като нямат аргументи, все до личните нападки опират :lol: Я някой да ми каже колко руски НПО-та има, с какво се занимават и колко американски и еврейски НПО-та има на територията на България 8-)

Виждам, виждам... акъл за по двайсе стинки, колкото да кажат, че си платен. Протестърчета. Умни и красиви.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

urkoto

Мнениеот urkoto » 02 сеп 2014 15:07

sunscres92 написа:Прощавай, нов съм в тази тема, можеш ли да ми кажеш, кой и с каква цел го прави това?

Няколко теории, Уреца ще ти предостави тази, която е най-близка до логиката: политическия и икономически елит го прави. Вкарваш всякаква неевропейска паплач, например вкарваш милиони черни от Африка, които естествено са непригодни да оцелеят в състояние на конкуренция с белия човек. Те естествено захапват помощите и правителствените "подаръчета". От своя страна това им гарантира лоялност към този, които ги храни - в случая определени политически кръгове.

Същите тези лица в последствие вземат гражданство и като се стигне до ходене до урните, можеш ли да отгатнеш как гласуват въпросните тъмни субекти? По този въпрос вероятно не се нуждаеш от жокери от Уреца?

Аналогична е ситуацията в момента и с "отворената" граница и граничната криза в САЩ. Демократите си вкарват латиноамерикански електорален мат'рял. Ще ги наредят същите на хранилката и социалните помощи, ще им дадат гражданство и след време ще си берат политическите дивиденти.

Знаеш ли, че в САЩ има над 100 млн. души на социални помощи? Можеш ли да отгатнеш какъв е цветът на кожата на тези хора и какви са електоралните им нагласи като дойде време да се гласува? Лесно можеш да провериш всички тези въпроси с няколко прости гугъл сърча.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 02 сеп 2014 15:14

urkoto написа:
sunscres92 написа:Прощавай, нов съм в тази тема, можеш ли да ми кажеш, кой и с каква цел го прави това?

Няколко теории, Уреца ще ти предостави тази, която е най-близка до логиката: политическия и икономически елит го прави. Вкарваш всякаква неевропейска паплач, например вкарваш милиони черни от Африка, които естествено са непригодни да оцелеят в състояние на конкуренция с белия човек. Те естествено захапват помощите и правителствените "подаръчета". От своя страна това им гарантира лоялност към този, които ги храни - в случая определени политически кръгове.

Същите тези лица в последствие вземат гражданство и като се стигне до ходене до урните, можеш ли да отгатнеш как гласуват въпросните тъмни субекти? По този въпрос вероятно не се нуждаеш от жокери от Уреца?

Аналогична е ситуацията в момента и с "отворената" граница и граничната криза в САЩ. Демократите си вкарват латиноамерикански електорален мат'рял. Ще ги наредят същите на хранилката и социалните помощи, ще им дадат гражданство и след време ще си берат политическите дивиденти.

Знаеш ли, че в САЩ има над 100 млн. души на социални помощи? Можеш ли да отгатнеш какъв е цветът на кожата на тези хора и какви са електоралните им нагласи като дойде време да се гласува? Лесно можеш да провериш всички тези въпроси с няколко прости гугъл сърча.

Прощавай ако греша, но до колкото съм прочел, всички финанси на САЩ се оправляват от Федералният Резерв, които е контролиран от частни банки и инвеститори, следователно и контролират страната, а САЩ е направила така, че повечето страни да се икономически зависими от нея, следователно би трябвало да контролират голяма част от света, което не дава нужната логика в печеленето на елкторат, след като, които и да е начело на САЩ, ФР управлява всичко, а чрез него поставянето на пионки във властта не е трудно.

Върни се в “Свободна зона”