Мизия е под вода
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мизия е под вода
Като никой не се съобразява с предупрежденията, а има и хора които все още се правят на герой и не напускат значи да се спасяват. Никой не им е виновен за жертвите след като са предупредени че ще се случи. Армията насила ли трябва да ги вади че да напуснат?
Току що по телевизията казаха, че ХОРА СЕ КРИЯТ ОТ СПАСИТЕЛИТЕ и отказват да напуснат домовете си и в момента. Има и такива, за които е ходено по 5 пъти да бъдат молени да се евакуирани!!!
Това е тотална идиотия

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Този път три дни ги предупреждаваха ! Пак няма резултат ...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
БЧК започна кампания за набиране на средства на кратък номер 1466
БЧК започна кампания за набиране на средства на кратък номер 1466Снимка: БЧК
Мизия. Във връзка с изключително тежкото положение в много райони в страната, вследствие поройните дъждове и наводненията, незабавно след бедствието БЧК разблокира своя бедствен резерв – 600 спални комплекта и одеяла ще се доставят на бедстващото население, съобщиха от пресцентъра на Българския Червен кръст (БЧК). Екипите на БЧК за реакция при бедствия са на място и ще раздават вода и подкрепителни закуски на евакуираните. БЧК работи съгласувано и в непрекъсната комуникация с ГД ПБЗН.
БЧК активира своята кампания за набиране на средства за пострадалите от наводненията в страната. Дарение от 1 лев може да се направи на кратък номер 1466 за всички мобилни оператори.
Дарения се събират и на банковата сметка:
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
IBAN: BG64UNCR76301078660913
BIC: UNCRBGSF
1000 София, ул. „Калоян” № 3
(За пострадалите от наводненията в страната).
Желаещите могат да подкрепят кампанията и чрез on-line дарения на сайта на организацията:
- през Epay ПОСТРАДАЛИ ПРИ БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФИ / VICTIMS OF DISASTERS AND CRISES
- с дебитна/кредитна карта Пострадали при бедствия, аварии и катастрофи
БЧК започна кампания за набиране на средства на кратък номер 1466Снимка: БЧК
Мизия. Във връзка с изключително тежкото положение в много райони в страната, вследствие поройните дъждове и наводненията, незабавно след бедствието БЧК разблокира своя бедствен резерв – 600 спални комплекта и одеяла ще се доставят на бедстващото население, съобщиха от пресцентъра на Българския Червен кръст (БЧК). Екипите на БЧК за реакция при бедствия са на място и ще раздават вода и подкрепителни закуски на евакуираните. БЧК работи съгласувано и в непрекъсната комуникация с ГД ПБЗН.
БЧК активира своята кампания за набиране на средства за пострадалите от наводненията в страната. Дарение от 1 лев може да се направи на кратък номер 1466 за всички мобилни оператори.
Дарения се събират и на банковата сметка:
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
IBAN: BG64UNCR76301078660913
BIC: UNCRBGSF
1000 София, ул. „Калоян” № 3
(За пострадалите от наводненията в страната).
Желаещите могат да подкрепят кампанията и чрез on-line дарения на сайта на организацията:
- през Epay ПОСТРАДАЛИ ПРИ БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФИ / VICTIMS OF DISASTERS AND CRISES
- с дебитна/кредитна карта Пострадали при бедствия, аварии и катастрофи
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Италия от днес:
Най-малко четирима души загинаха и 20 пострадаха в резултат на проливни дъждове и наводнения, засегнали градчето Рефронтоло в района на град Тревизо, в Североизточна Италия, предаде ИТАР-ТАСС.
Проливните дъждове са причинили и свлачище в събота късно вечерта, точно когато в градчето имало местен празник.
В Рефронтоло работят сега спасителни екипи, които издирват двама души, водени за безследно изчезнали. Четирима от ранените са в тежко състояние.
Това лято на Апенините е необичайно дъждовно и хладно и според метеоролозите юли е поставил рекорд по количество валежи през последните 150 години.
Най-малко четирима души загинаха и 20 пострадаха в резултат на проливни дъждове и наводнения, засегнали градчето Рефронтоло в района на град Тревизо, в Североизточна Италия, предаде ИТАР-ТАСС.
Проливните дъждове са причинили и свлачище в събота късно вечерта, точно когато в градчето имало местен празник.
В Рефронтоло работят сега спасителни екипи, които издирват двама души, водени за безследно изчезнали. Четирима от ранените са в тежко състояние.
Това лято на Апенините е необичайно дъждовно и хладно и според метеоролозите юли е поставил рекорд по количество валежи през последните 150 години.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Всичко е дело на американците и HAARP.
-
баничката написа:Всичко е дело на американците и HAARP.
Еми тея гонгски модератори не са наясно със системата HAARP ... Банват ме за щяло и нещяло ... Аз не съм виновен ... Руснаците ми контролират мисълта и ме карат да пиша тези глупости. Аз не съм виновен!