В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Мнениеот dunavfc » 29 юли 2014 00:25

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
Балкански Орел написа:Аре защитниците на Ердоган, ДПС, неетническите българи веднага да си признават, че са от малцинствата, че ми писна от "българи", които защитават неоосманизма ! А гербаджиите отдавна знаем, че са небългарски защитници на "турските представители" !!!

Какво, разбираш ти от неосманима , бе пич... Не използвай термини, които си чул по СКАТ, но не разбираш.

ПП: Аз съм турски-циганин, сега олекна ли ти ?

Неоосманизма си е факт и който го отрича, значи нищо не вдява от политика ;)

П.П. Турски-циганин...те такова понятие няма 8-)

Не, не аз в никакъв случай не го отричам, просто изразих силни съмнения, че конкретният колега знае, какво означава...
ПП: В нашата махала има такова животно, или поне циганите си мислят, че като се нарекат турци и нещата се получават ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юли 2014 00:30

Странджата написа:На автора на темата ще каза, че си е избрал лош повод , за да изрази възгледите си. И не един във форума му го каза същото.
Не искам да си представя ситуация, в която такива като него ще трябва да защитават възгледите си не във форумите.
Прави са тези, които пишат за турците у нас, че си гледат семействата и земята. На нас това не ни харесва - защо ли?
Не ни харесва, че децата им - емигранти в Германия най-вече, работят там, а родителите им с техните пари се местят от чукарите в Кърджалийско в богатите села от родопската яка около Пловдив, строят нови къщи, джамии и се заселват да си живеят там, а не в Турция. Но със "смърт на гаджалите" не става, а става с труд и морал. Бил съм учител в Родопите - най-трудолюбивите и най-моралните бяха турчетата. Дошли бяха да учат занаят и това ги интересуваше, а за другите - вие си знаете ...

Болдната фраза е истина, която за съжаление е изключително непозната за повече хора, най-вече сред младите и хората от моето поколение. Няма толкова честни , почтени и примерни хора като българските турци в Родопите и не само там...Много бих искал да се направи един социален експеримент и някой българин или, какъвто ще да е човек, да отиде в някое от тези "турски" села в Родопите да отиде при някоя групичка баби или дядовци и да ги заприказва и да попита дали е възможно, някой да му даде чаша вода или да му даде коричка хляб. Резултата ще бъде, че хората ще се скарат, кой да го приюти в тях, ще го нахранят и напоят като прасе, ще му постелят и ще го гледат като писано яйце. Подобни впечатления, могат да се придобият и при съвсем елементарни разговори и случки. При въпрос, къде се намира, еди кое си, на колко км. е еди кой си град и т.н.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 29 юли 2014 00:37

Отново простотии престанете с тези сензации , агитирали хора с двойно гражданство да гласуват за еди си кого :!: Какъв е проблемът тук ? Оставам с впечетлението , че аз въпреки демократ съм най големият националист тук поради причината че псевдонационалистите се занимават само с плюнчене :!: За 5 години откакто съм в този форум само простотии слушам и мрънкане :!: Е хайде някой да се похвали нещо какво е направил за държавата си или и вие като мангалите мрън , мрън ?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 юли 2014 00:38

fcb_bg написа:Йозил се чувства немец, Местан агитира на турски въпреки закона.
Ще ми плямпа той за намеса във вътрешно управление.

:mrgreen: Оставете ги тези са безнадеждни.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 юли 2014 00:40

[quote]П.П. Турски-циганин...те такова понятие няма /quote].
А в Турция циганите какви са - български ли? Или там няма цигани? ( Е, абстрахирам се от дефиса)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юли 2014 00:41

dunavfc написа:
CTAHKO написа:П.П. Турски-циганин...те такова понятие няма 8-)

Не, не аз в никакъв случай не го отричам, просто изразих силни съмнения, че конкретният колега знае, какво означава...
ПП: В нашата махала има такова животно, или поне циганите си мислят, че като се нарекат турци и нещата се получават ;)

Ей това е най-страшното. Циганите по принцип не са мюсюлмани. Това явление започна да се наблюдава едва след 2000-та година. Тогава масово започнаха да се строят джамии по махалите и малките села в Родопите. На всичкото отгоре им плащат за да носят бурки и на мъжете да си пускат дълги бради, като тези в Пазарджик. Това взе да дава резултат и повечето цигански махали в България вече са ислямизирани. Ако проследиш от къде идва финансирането, ще си отговориш и на въпроса за неоосманизма и какви интереси се преследват с това ислямизиране.

П.П. Мога да направя една тема и конкретно за това, но няма да е сега :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юли 2014 00:42

Странджата написа:
П.П. Турски-циганин...те такова понятие няма /quote].
А в Турция циганите какви са - български ли? Или там няма цигани? ( Е, абстрахирам се от дефиса)

Там са турци или кюрди :!:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 юли 2014 00:44

Искам да ви кажа, че колкото повече ме плюете толкова повече доказвате какви сте. ;) Незнам за какви политически партии и агитации говорите, като не съм споменал нито едно име на ПП.(Само това исках да изчистя от небивалите ви глупости).Ама виж друго си е dunavfc с постоянната си пропаганда "Герб".

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юли 2014 00:44

anihilator написа:Отново простотии престанете с тези сензации , агитирали хора с двойно гражданство да гласуват за еди си кого :!: Какъв е проблемът тук ? Оставам с впечетлението , че аз въпреки демократ съм най големият националист тук поради причината че псевдонационалистите се занимават само с плюнчене :!: За 5 години откакто съм в този форум само простотии слушам и мрънкане :!: Е хайде някой да се похвали нещо какво е направил за държавата си или и вие като мангалите мрън , мрън ?

Теб те разбирам напълно 8-) Циганската ви махала е в центъра на града ;) Нормално е да защитаваш циганите 8-)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 юли 2014 00:50

CTAHKO написа:
anihilator написа:Отново простотии престанете с тези сензации , агитирали хора с двойно гражданство да гласуват за еди си кого :!: Какъв е проблемът тук ? Оставам с впечетлението , че аз въпреки демократ съм най големият националист тук поради причината че псевдонационалистите се занимават само с плюнчене :!: За 5 години откакто съм в този форум само простотии слушам и мрънкане :!: Е хайде някой да се похвали нещо какво е направил за държавата си или и вие като мангалите мрън , мрън ?

Теб те разбирам напълно 8-) Циганската ви махала е в центъра на града ;) Нормално е да защитаваш циганите 8-)

Какво му обясняваш, те там вместо да линчуват мангалите, заради които ги заля водата реваха по цял ден.Боли а ? Ама това е истината, щото не им стиска да се опълчат на страшните мангали !

Върни се в “Свободна зона”