Колкото по-бедни, толкова по-зависими. Факт !
Разбира се, че бедността се поддържа изкуствено в България.
Контролираната мизерия - начин за поробване на българина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контролираната мизерия - начин за поробване на българина
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

-
viali69 написа:Колкото по-бедни, толкова по-зависими. Факт !
Разбира се, че бедността се поддържа изкуствено в България.
Я обясни по точно,многознайко,че да ни стане ясно на всички как става това.А иначе:да живее червеното знаме!!Какво правиш в български форум

dzhambov написа:Ти сигурно можеш да ДОКАЖЕШ,че всички са нечестни или бля,бля само?
Не мога. Но примери доста мога да дам за закононарушения на много видни личности в тази страна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
orlando7 написа:Балкански Орел написа:Трябва да стане някакво чудо тази страна да оцелее.През последните 3-4 години над 50% от новородените не са с майчин език български.Това е достатъчно.
А ти какво направи за тая страна бе, юнак?
Това е най-глупавия въпрос. Аз съм на мнение, че България е кочина и точно за това не живея в тази кочина. Преди да ми зададеш същия глупав въпрос, ще отговаря, какво аз съм дал на държавата. Плащал съм си данъци и такси съвестно, служил съм 2 години и 3 месеца в казарма, където доста безплатен труд съм положил и не на последно място харчил съм си парите в България. Всеки, който е похарчил и пет лева в България е дал на държавата. Да изброявам ли, какво ми е взела държавата!? Мисля, че няма нужда.
Чудно ми е защо толкова много хора мислят,че в митичния "Запад" и още по-митичния "Изток" живота върви по мед и масло и техните деца са много културни,възпитани и образовани?Що за робски манталитет?Знаете ли аз какво видях във великата Британия?Едно некултурно,използваческо племе,което стои и си мързелува докато белите и черни роби от други държави работят и подпомагат развитието им.И така и от 2-3 века насам.Децата.....децата им само се чудят как в четвъртък,петък и събота да се напият и надрусат с парите дадени им от мама и тате,защото дори и 19-20 годишните рядко работят.А ако им зададеш някой въпрос,свързан,да кажем,с тяхната история - не могат да ти отговорят.Пък какво остава за историята на други държави.
Каквито и да са ни децата тук,те поне знаят неща.Много от тях още от 16-17 годишна възраст започват да работят па макар и почасово.Така се създава собствен човек,а не такъв,който чака на готово.Това,което трябва да научим като нация е.че трябва да спрем да гледаме на другите държави,особено в ЕС и САЩ,като на апотеоза на човешката цивилизация.Имаме адски много положотелни неща и в нашата мила родина - трябва да го осъзнаем това и да се отървем от този робски манталитет.Омръзна ми да слушам как младо и старо казва на току-що завършилите абитуриенти - Е,вече знаеш изхода.Терминал 2 и да те няма.Чудесно,това ще форсира изчезването ни като нация.Да,в България проблемите са много,но като бягаме от тях не ги решаваме.
Затова един съвет - попътувайте по света,вижте какво е положението в онова неясно "там" и се върнете с положителните неща.Нито "там" положението е толкова розово,нито тук - толкова черно.
Каквито и да са ни децата тук,те поне знаят неща.Много от тях още от 16-17 годишна възраст започват да работят па макар и почасово.Така се създава собствен човек,а не такъв,който чака на готово.Това,което трябва да научим като нация е.че трябва да спрем да гледаме на другите държави,особено в ЕС и САЩ,като на апотеоза на човешката цивилизация.Имаме адски много положотелни неща и в нашата мила родина - трябва да го осъзнаем това и да се отървем от този робски манталитет.Омръзна ми да слушам как младо и старо казва на току-що завършилите абитуриенти - Е,вече знаеш изхода.Терминал 2 и да те няма.Чудесно,това ще форсира изчезването ни като нация.Да,в България проблемите са много,но като бягаме от тях не ги решаваме.
Затова един съвет - попътувайте по света,вижте какво е положението в онова неясно "там" и се върнете с положителните неща.Нито "там" положението е толкова розово,нито тук - толкова черно.
Eleril написа:Чудно ми е защо толкова много хора мислят,че в митичния "Запад" и още по-митичния "Изток" живота върви по мед и масло и техните деца са много културни,възпитани и образовани?Що за робски манталитет?Знаете ли аз какво видях във великата Британия?Едно некултурно,използваческо племе,което стои и си мързелува докато белите и черни роби от други държави работят и подпомагат развитието им.И така и от 2-3 века насам.Децата.....децата им само се чудят как в четвъртък,петък и събота да се напият и надрусат с парите дадени им от мама и тате,защото дори и 19-20 годишните рядко работят.А ако им зададеш някой въпрос,свързан,да кажем,с тяхната история - не могат да ти отговорят.Пък какво остава за историята на други държави.
+1