Виктор Орбан твърдо подкрепи "Южен поток"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: Виктор Орбан твърдо подкрепи "Южен поток"

Мнениеот batceko » 02 юли 2014 00:20

... не знам защо като чета някой неща тук не мога да чатна за какво иде реч .... нямам спомен някой да е казвал , че ЕС и България не искат Южен поток ... никъде не съм чувал такова нещо ..това което съм чувал обаче е , че нещата трябва да се направят по законовия начин утвърден в ЕС....

... това , което по скоро ме учудва е защо определени хора се правят , че не виждат , че най вероятно нарочно Русия иска да направи Южен поток по демонстративен начин абсолютно несъобразявайки се с правилата в ЕС - знаем , че всичко беше направено нарочно със съдействието на орешарски и хората зад него и то по начин , очевадно противоречащ на законите на ЕС... ясно е , че Русия нямат нищо напротив да нагнетят напрежение в ЕС защото тяхната основна цел е да няма ЕС и НАТО -това е ясно .... не е ясно защо нашите тикви им съдействат ... ясно е , че става въпрос за рушвети в огромен размер , но все пак - и малките деца знаят , че Европа няма да даде да се осъществи такъв проект по абсолютно противоречащ на законодателството начин ..

...а просташкото поведение на Русия няма как да мине - да ходи по отделно във всяка страна и да преговаря като се държи така все едно , че няма ЕС и че нещата ще станат само така както те кажат , щото са най големите пичове - всичко това очевидно говори за огромни комплекси , които путин и Русия имат ..и нормално ... да имаш огромен ресурс , огромна територия и да си някъде далеч зад най развитите икономики - не им е приятно да са просто един световен склададжия ... но така няма да стане ... с изнудване и просташко поведение ...

... и може би сега става ясно , че това , което става в Украйна е много по свързано с Южен поток ,отколкото с ЦРУ и неговите 5 милиарда ... защото именно дестабилизирането на Украйна дава основание на Орбан да говори , че няма да разчита на нея като транзитьор на газ ... руснаците са мръсни и играят мръсно ... и затова е важно начело на България да има хора , които не са техни подлоги ... мхм ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 юли 2014 00:26

Може ли да си толкова елементарен! Толкова много глупости на едно място, едва ли може да прочете човек!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 юли 2014 00:32

Малка държава с осем букви, в която живее най-нещастната нация на света, а национален спорт е плюенето по Русия. Що е то?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юли 2014 00:36

RedeviL написа:за момента няма друга алтернатива, освен руския газ, то това автоматично прави ЮП жизнено важен проект за България!

Има алтернатива, но за целта някой трябва да смаже руското влияние в някои страни от близкият Изток. ;)
Междудругото, процедурата е започната, от нас се изисква само търпение.

Не е задължително да ползваме руски газ.
Даже, с оглед на цената за нас, е по-добре да ползваме друг.

Игнорирам омразата си към руснаците, д'ет се вика - нищо лично, просто интереси.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юли 2014 00:37

RedeviL написа:Малка държава с осем букви, в която живее най-нещастната нация на света, а национален спорт е плюенето по Русия. Що е то?

Има за какво да ги плюем, не е ли така ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 юли 2014 00:51

THE G.A.M.E написа:
RedeviL написа:Малка държава с осем букви, в която живее най-нещастната нация на света, а национален спорт е плюенето по Русия. Що е то?

Има за какво да ги плюем, не е ли така ?

Крайно време е да излезем от тоя филм на комунисти, партизани, русофили, русофоби и да си поглднем най-накрая къщичката. Ако всеки път ще се връщаме назад във времето, за да плюем, почти няма да остане ненаплюто от нас място.. Каква е ползата от това да сме враждебно настроени към Русия или който и да било друг? Никаква!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юли 2014 01:52

RedeviL написа:Крайно време е да излезем от тоя филм на комунисти, партизани, русофили, русофоби и да си поглднем най-накрая къщичката. Ако всеки път ще се връщаме назад във времето, за да плюем, почти няма да остане ненаплюто от нас място.. Каква е ползата от това да сме враждебно настроени към Русия или който и да било друг? Никаква!

Е, аз лично, никога не съм свързал Русия с комунизма.
Там, както и тук, нямаше комунизъм.
В СССР имаше автократизъм ( както в един Египет, примерно - култ към Фараона, в случая със СССР, култ към личност и неговата идеология/разбиране ) ... При нас имаше социализъм.

За мен проблема не е толкова в миналото, колкото до настоящото.
Българо-руските отношения, са под всякаква критика към момента.
И това не е по-наша вина.
Отношенията между ЕС и Русия, също са прекалено обтегнати.
А тук става дума за 2 институции, които просто са задължени да са в добри отношения, щото от тях зависи просперитета на един континент от 500 млн. души.
И вината отново е в Русия.
Има достатъчно доказателства за това.

Винаги ще съм против Русия на Путин.
Да, Путин е добър за руснаците и собствената си страна, щото следва стриктно своите интереси.
Но когато тези интереси нарушават нашите, и тези на ЕС, няма как да сме доволни.

Трябва да се намери отново баланса.
Тоест, и 2-те страни да са си взаимно изгодни.
А не да си пречат и съперничат.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 юли 2014 02:20

Да подкрепиш "Южен поток" е подкрепа на вражеската Руската империалистична политика .
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 02 юли 2014 02:33

.... малка държава с осем букви ,в която има спортен форум , в който има тролчета от типа на RedeviL , за които национален спорт е да дават и дупето си за Русия .Що е то ...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юли 2014 03:47

THE G.A.M.E написа:Автора, имаш ли въобще някаква представа, при какви условия сме сключили с руснаците изграждането на Ю.П. у нас ?

Щом като нямаш, шшшшшт, тихо.
Лягай и не се обаждай.

Да, аз имам 8-) Ще изградят нови реактори ( 2 на брой) в АЕЦ в Унгария (ПАКШ), изцяло с руски пари на стойност 10 милиарда долара и ще изгонят всички европейски (еврейски) монополисти от енергийната си система, на пук на европейските ценности 8-) Интересна работа...а това уж е десен политик :roll: Нашите какви ли са :? :roll: Тук какво правим...Мис Йес затваря 2(напълно безопасни), янките и французите не дават да се отворят 2 руски и в крайна сметка се намира компромисно решение, янките да строят 1 ;) В крайна сметка, "интересите на държавата" са "защитени" от всякъде ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”