Масонски план за заличаване на бялата раса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Масонски план за заличаване на бялата раса

Мнениеот костенурк » 16 май 2014 17:39

Да живее Русия ! написа:Само Путин и Русия могат да спасят човечеството

:lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Мнениеот Да живее Русия ! » 16 май 2014 17:41

костенурк написа:

Факт !

Потребителски аватар
Коба
Контакти:

Мнениеот Коба » 16 май 2014 17:44

Да живее Русия ! написа:Няма никакво съмнение, че има план за унищожението на бялата раса.
Някой беше попитал как ще стане това ... Ами, погледнете какво става с Великобритания, Франция и цяла западна Европа.
Вижте какво стана с България през последните 25 години !
Българският народ беше над 95% съставен от бели хора. Днес нещата са трагични и ще стават още по-трагични като се има предвид кой ражда най-много в тази държава.
Само Путин и Русия могат да спасят човечеството от циганизацията и маймунизацията на света ! Факт !

+1

Едно от малкото стойностни мнения в темата.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 май 2014 17:48

Станко, сайтът от който си копи-пейстнал този буламач, е толкова „безпартиен”, колкото аз съм космонавт. Целта на косвените внушения в него също смятам е ясна за всеки що-годе интелигентен човек. Разбирам, че идват избори и всякакви удари под кръста са позволени, но трябва да има някакво приличие, все пак… ;) И още нещо, като човек около два пъти по-възрастен от теб искам да споделя от личен опит, че българинът е много опак човек. Колкото повече се опитваш да му налееш някаква идея (теория) в главата, толкова повече можеш да бъдеш сигурен, че ще получиш обратен на желания резултат. Затова и макар и малък, но за сметка на това много прост народ, ние сме успели да ликвидираме цели империи ... 8-) По-добре не се хаби, оползотворявай силите и уменията си за нещо полезно. Разбира се, ако взимаш някой лев за разпространяването на тези драсканици, това съвсем друга манджа – действай смело. Парите не миришат, както е казал преди много векове император Веспасиян… 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 май 2014 17:55

Да живее Русия ! написа:
костенурк написа:

Факт !

путин и русия първо да си оправят собствената държава че стандарта на живот им е на светлинни години от западните държави
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2014 17:58

Captain Stottlemeyer написа:Станко, сайтът от който си копи-пейстнал този буламач, е толкова „безпартиен”, колкото аз съм космонавт. Целта на косвените внушения в него също смятам е ясна за всеки що-годе интелигентен човек. Разбирам, че идват избори и всякакви удари под кръста са позволени, но трябва да има някакво приличие, все пак… ;) И още нещо, като човек около два пъти по-възрастен от теб искам да споделя от личен опит, че българинът е много опак човек. Колкото повече се опитваш да му налееш някаква идея (теория) в главата, толкова повече можеш да бъдеш сигурен, че ще получиш обратен на желания резултат. Затова и макар и малък, но за сметка на това много прост народ, ние сме успели да ликвидираме цели империи ... 8-) По-добре не се хаби, оползотворявай силите и уменията си за нещо полезно. Разбира се, ако взимаш някой лев за разпространяването на тези драсканици, това съвсем друга манджа – действай смело. Парите не миришат, както е казал преди много векове император Веспасиян… 8-)

Аз съм длъжен да изпълня гражданският си дълг и да поставяна дневен ред наболелите проблеми пред обществото, при това напълно безпристрастно и безплатно, а нека всеки, сам за себе си да направи избора в какво да вярва и как да се предпази от най-висшата европейска (еврейска) ценност, педерастията 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Мнениеот Да живее Русия ! » 16 май 2014 18:07

костенурк написа:

путин и русия първо да си оправят собствената държава че стандарта на живот им е на светлинни години от западните държави

Така е. Руснаците не ограбват никого. Те не са международни крадци и грабители. Русия разчита главно на собствените си природни ресурси.
Когато става въпрос за стандарта на Запада аз давам следния пример.
Ако аз крада от съседните блокове и си обзавеждам жилището, черпя комшиите от моя блок и се показвам с новата си кола купена с парите от кражбите всички ще ми завиждат и ще искат да бъдат като мен.
Понеже домът ми е обзаведен луксозно, всеки съсед ще иска да заживее при мен. Аз ще си подбера най-красивите комшийки и най-умните и работливи комшии да ми работят.
След това ще обера следващия съседен блок ...
И така ще поддържам високия си жизнен стандарт.
Още повече, когато аз играя ролята на квартален жандарм. Сиреч аз казвам кой е крадец в квартала и кой не е ... Разбира се, никога няма да нарека себе си крадец и няма да си призная, че съм такъв. Няма и да осъдя сам себе си.
В такава роля са САЩ вече доста години ...
Те са световните крадци, но и световния жандарм, който упорито отказва да признае себе си за виновен.
Проблемът идва, когато блоковете за ограбване свършат ! :mrgreen:
А, това време вече наближава за САЩ и компания. ;)

Потребителски аватар
Коба
Контакти:

Мнениеот Коба » 16 май 2014 18:13

Да живее Русия ! написа:
костенурк написа:

Така е. Руснаците не ограбват никого. Те не са международни крадци и грабители. Русия разчита главно на собствените си природни ресурси.
Ако аз крада от съседните блокове и си обзавеждам жилището, черпя комшиите от моя блок и се показвам с новата си кола купена с парите от кражбите всички ще ми завиждат и ще искат да бъдат като мен.
Понеже домът ми е обзаведен луксозно, всеки съсед ще иска да заживее при мен. Аз ще си подбера най-красивите комшийки и най-умните и работливи комшии да ми работят.
Още повече, когато аз играя ролята на квартален жандарм. Сиреч аз казвам кой е крадец в квартала и кой не е ... Разбира се, никога няма да нарека себе си крадец и няма да си призная, че съм такъв. Няма и да осъдя сам себе си.
Те са световните крадци, но и световния жандарм, който упорито отказва да признае себе си за виновен.

Възхищавам се на търпението,което проявявате спрямо непросветените.Браво,истински ерудит!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 май 2014 18:30

Да живее Русия ! написа:
костенурк написа:

кво грабене като просто става въпрос за интелект,точно затва ви е трудно да го разберете.най-простия пример-германеца е измислил и произвежда мерцедес,бмв,порше,фолксваген,ауди.руснака е измислил една бърлива лада :lol: тва е във всеки аспект на живота,не само автомобилостроенето.не очаквам да ме разбереш

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2014 18:39

Чети момче, чети :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”