черно-бял написа:Аз му вярвам, не е заложено на човек да се ебава с такива неща и да дърпа дявола за опашката!!
Бъди смел до последно!!!!
В голяма грешка си. Имам пример от един друг форум как един потребител пусна тема представяйки се за приятел на пострадалият. Влиза и пуска тема, че е загинал в автомобилна катастрофа и повече няма да може да влиза във форума и как ще липсва на всички.Темата създаде истински хит, но в последствие модераторите го хванаха в лъжа че зад двете личности стои един и същи човек. Оказа, че въпросният потребител му се е искало да разбере колко е популярен във форума и да види колко хора ще изкажат съболезнования за смъртта му въпреки, че имаше не малко врагове във форума, които му простиха заради "смъртта" му. Модераторите го баннаха завинаги, защото това си беше чиста гавра с потребителите и със самият него, а темата стоеше дълго време закачена като назидание и да се види до къде му стига ума.
Тук ми мирише на същата история и като гледам има резултат. Няма човек, който да му остава определено време за живот да дойде и да пусне една тема с някакво такова послание освен ако не иска да стане популярен и да види колко хора ще се появят. Дано да съм прав.