Внимание - неофашизъм!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Внимание - неофашизъм!!!

Мнениеот tprodanov » 17 мар 2014 23:46

CTAHKO написа:Момче, пак ти казвам че зад гърба ми стои целият осъзнат народ 8-) И аз пиша на теб, а отговаря пловдиския бот 8-) Хайде не на мен тези ;)

CTAHKO написа: "Дискусията" с теб, приключва тук и сега :!: Айде, кибиците...

:roll: Шизофрения? Склероза? Приключила дискусия, пък след малко ми пишел.. пък някой му отговарял.. Абе, да не обърка профила, от който трябваше да отговориш? :mrgreen:

Винаги е било лесно да изкараш наяве идиотията на някой :mrgreen: аре потъвай, до тук си. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 мар 2014 23:46

roskata21 написа:Не знам за вас, но на мен тези резултати от "Референдума" много ми напомнят на изборите в България в периода преди 1989г, когато е имало само един кандидат за гласа на хората, така и тука в този референдум ми се струва че е имало само един верен отговор. Другото което е такава активност се постига по честен път точно никога :!: Някой може ли да ми каже на кои избори в Бг за последен път избирателната активност е по-висока от 65%, че в Крим да е над 90% :shock:

Само не ме убеждавай, че най-нормалното нещо е да гласуваме за присъединяване към Турция при 95-96% българско население 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 мар 2014 23:47

roskata21 написа:Не знам за вас, но на мен тези резултати от "Референдума" много ми напомнят на изборите в България в периода преди 1989г, когато е имало само един кандидат за гласа на хората, така и тука в този референдум ми се струва че е имало само един верен отговор. Другото което е такава активност се постига по честен път точно никога :!: Някой може ли да ми каже на кои избори в Бг за последен път избирателната активност е по-висока от 65%, че в Крим да е над 90% :shock:

В Северна Корея достигнаха 100% активност и 100% резултат за вдебиленото внуче :mrgreen: та имат още да се стараят рашънките.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 17 мар 2014 23:52

CTAHKO написа:

Само не ме убеждавай, че най-нормалното нещо е да гласуваме за присъединяване към Турция при 95-96% българско население 8-)

Не те карам да гласуваш за никой просто трябва да се помисли малко колко реални са резултатите от референдума. Първо руското население на Крим е около 60%, 30 % са украйнците, къде е логиката в резултата :?: Може би тези 30% са нямали право на глас.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 17 мар 2014 23:54

Внимание неофашизъм! Призовавате към толерантност спрямо цигани и турчуля така ли? Внимание неофашизъм!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 17 мар 2014 23:55

tprodanov написа:

В Северна Корея достигнаха 100% активност и 100% резултат за вдебиленото внуче :mrgreen: та имат още да се стараят рашънките.

Който иска да живее по Корейски стандарт да отива там или може би към Слънцето (нали и там бяха пратили човек) :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 мар 2014 23:56

roskata21 написа:Не те карам да гласуваш за никой просто трябва да се помисли малко колко реални са резултатите от референдума. Първо руското население на Крим е около 60%, 30 % са украйнците, къде е логиката в резултата :?: Може би тези 30% са нямали право на глас.

Защо не изключваш, че може да са им нарушени правата от временното правителство 8-)Има татари, има българи, има и други етноси ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 00:00

roskata21 написа: Който иска да живее по Корейски стандарт да отива там или може би към Слънцето (нали и там бяха пратили човек) :)

Но ще трябва да се лиши от лошата империалистическа възможност да може да дращи из интернет форумите поради липсата на такъв. А, и ще трябва да остави телефона си на границата :mrgreen:

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 18 мар 2014 00:01

CTAHKO написа:
roskata21 написа:Не те карам да гласуваш за никой просто трябва да се помисли малко колко реални са резултатите от референдума. Първо руското население на Крим е около 60%, 30 % са украйнците, къде е логиката в резултата :?: Може би тези 30% са нямали право на глас.

Защо не изключваш, че може да са им нарушени правата от временното правителство 8-)Има татари, има българи, има и други етноси ;)

Колкото и да ги смятам някак си математика пак не излиза. Сега аз да ти дам пример - в Кърджали решават да се отцепят и да влязат в границите на рязаните там 30 % от населението е от българския етнос излизат резултатите от референдума че 95% са ЗА - Ще повярваш ли на тези избори
:?:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 мар 2014 00:02

wannabe написа:Внимание неофашизъм! Призовавате към толерантност спрямо цигани и турчуля така ли? Внимание неофашизъм!

Виж какви ги дрънкат твоите хора от Еурупата за мангалите и тогава ми говори кой е толерантния.

Върни се в “Свободна зона”