galin56 написа:badboy95 написа:Гледам всички статисти тук, много ги умеете тези сравнения.Хайде и аз ще пробвам - президентът на Уругвай дава 90% от заплатата си ($18 000) за благотворителности и малки предприятия. И човекът не кара С-класа, а 30 годишна кола, нито живее в палат, а в една малка къща. А, и да вметна, че Уругвай в момента е в подем икономически и тях никаква криза не ги мори от доста време. Ама друго си е да сравниш България с почти 70 милионна Франция.
Абе сигурно за това са в подем и ги не лови криза. Щото пича си дарява заплатата.
Пичага, от коментарите ти гледам, че си свестен, ама понякога пишеш абсолютни простотии - къде съм казал, че това е причината?

Един полезен съвет - брой до 100 преди да се излагаш.
  Един полезен съвет - брой до 100 преди да се излагаш.   
 CTAHKO написа:badboy95 написа:Гледам всички статисти тук, много ги умеете тези сравнения.Хайде и аз ще пробвам - президентът на Уругвай дава 90% от заплатата си ($18 000) за благотворителности и малки предприятия. И човекът не кара С-класа, а 30 годишна кола, нито живее в палат, а в една малка къща. А, и да вметна, че Уругвай в момента е в подем икономически и тях никаква криза не ги мори от доста време. Ама друго си е да сравниш България с почти 70 милионна Франция.
Мани, че това ми е любимата държаваРешил съм, че ако емигрирам, ще е там
Преди няколко месеца се поинтересувах много сериозно за Уругвай, и бях много приятно изненадан от състоянието и развитието на държавата. Вижда се, че една малка страна може да бъде самостоятелна и да прогресира, без да е сателит на някоя от големите сили. Затова и хората там живеят много добре, щастливи са, а са 2-3 пъти по-малко като население от нас.

При президентска република, като Уругвай, кой от държавните служители ще има очи да иска и да се ползува с повече привилегии, след като държавният глава се е отказал от всякакви такива, дори и от охрана(охраняват го двама охранители)
 При президентска република, като Уругвай, кой от държавните служители ще има очи да иска и да се ползува с повече привилегии, след като държавният глава се е отказал от всякакви такива, дори и от охрана(охраняват го двама охранители)