1 година от Февруарските протести

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: 1 година от Февруарските протести

Мнениеот viali69 » 05 фев 2014 08:22

batceko написа:.. никога няма да допуснат елекронно гласуване , особенно за българите в чужбина .... това са близо ...всъщност сигурно около 2 000 000 ..знам ли точно колко .... които са в по млада възраст и поне 90 процента никога няма да гласуват за комунистите и дпс ... което означава , че бсп и дпс ще се борят за влизане в парламента , а не за власта ... всъщност българите в чужбина са огромен ресурс ... много по голям от циганите и турците ...жалко , че няма да им се даде шанс да гласуват електронно ....

Защо ГЕРБ не въведоха електронното гласуване ? Нали управляваха 4 години ?
Дали не е заради опасенията, че едно електронно гласуване ще позволи масови фалшификации на изборите ? Вероятно да !
Днес е лесно да предлагат електронно гласуване, защото в случай на провал на изборите отговорността ще падне върху управляващите.
Ето защо ГЕРБ не го въведоха по време на своето управление !
И моля ви, не правете внушения, че едва ли не всички емигранти ще гласуват за ГЕРБ !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 фев 2014 11:38

Аз като участник в тези "протести" се извинявам на целия български народ... ако знаех до какво ще доведат никога нямаше да изляза по улиците... само се сетете цирка с "наръгания" иван петров,дето после се целуваше с бареков... срам и позор.
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 фев 2014 15:47

Аз бях на протеста на 19.02. и ме арестуваха оттам започна цяла година ходене по райони и съдилища.Равносметката е,че смъкнахме едни бандити за да дойдат други.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 05 фев 2014 17:33

Добре стана че протестите смъкнаха най-простия министър председател в историята на България ,но само до тук с хубавите моменти, пак всичко почна да се маже и да си върви по старому ,бавно става всичко, мудно ,без никаква решителност в мерките които трябва да се вземат ,голямо умуване и накрая се ражда недоносче и то във всяка една сфера.Занимават ни с електронно гласуване ,което не е най-належащото в момента ,има бедност ,безработица ,ограничен достъп на много хора до здравна помощ,ниски доходи ,високи сметки ,ниски пенсии,монополи,изобщо голямото живуркане за определена каста продължава безметежно и никой не прави така,че да им се развали спокойствието.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 фев 2014 22:05

Равносметката е, че хилядите балъци бяха употребени от БКП и ДПС, за да вземат властта, а простият народ пак си мизерува и оправия не се вижда.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”