Волен Сидеров се гаври с ГЕРБ и окупиралите СУ "студенти"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Волен Сидеров се гаври с ГЕРБ и окупиралите СУ "студенти"

Мнениеот viali69 » 31 яну 2014 17:04

P!nk fan написа:
milen.hristov написа:Много интересни неща те възбуждат. Не тели е срам от родителите ти които са се борили за свободата на държават от комунистическото робство.
И поздрави на моника

Предпочитам "комунистическо робство" пред "западна демокрация" и "евроатлантически ценности".

Всички, които го помнят го предпочитат. Само младите не го предпочитат, защото им промиха мозъците, че по време на "комунистическото робство" сме живели по-зле от днес ! ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 яну 2014 17:12

viali69 написа:
P!nk fan написа:
milen.hristov написа:Много интересни неща те възбуждат. Не тели е срам от родителите ти които са се борили за свободата на държават от комунистическото робство.
И поздрави на моника

Предпочитам "комунистическо робство" пред "западна демокрация" и "евроатлантически ценности".

Всички, които го помнят го предпочитат. Само младите не го предпочитат, защото им промиха мозъците, че по време на "комунистическото робство" сме живели по-зле от днес ! ;)

Аз го помня, но не го предпочитам, въпреки недостатъците на сегашното време. Сега си мисля, че наистина трябва да се върне соца, за да ви чета коментарите на тези, които го защитавате. Ако има къде да ги пишете. :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 31 яну 2014 17:16

Крадеца вика дръжте крадеца.Боленчо защо не каже не го ли заболя кръста от позата която продължава да заема пред управляващите.Или милионите които получи още не са свършили и все още му запушват устата.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 31 яну 2014 17:20

tonito написа:Крадеца вика дръжте крадеца.Боленчо защо не каже не го ли заболя кръста от позата която продължава да заема пред управляващите.Или милионите които получи още не са свършили и все още му запушват устата.

Стига рева ,бе! Тоя Сидеров ви кара да припиквате газ! Безценно!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 31 яну 2014 17:23

tonito написа:Крадеца вика дръжте крадеца.Боленчо защо не каже не го ли заболя кръста от позата която продължава да заема пред управляващите.Или милионите които получи още не са свършили и все още му запушват устата.

Как ще го заболи кръста, нали обикаля по плажовете в Куба, по хотелите във Франция и т.н. Тези милиони са му дадени за лечение както на кръста и една задна част от тялото намираща се под него, така и за лекуване на гузна съвест. И както виждаме наистина вършат работа и помагат.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 31 яну 2014 17:24

damyanov1963 написа:
viali69 написа:
P!nk fan написа:
И поздрави на моника

Аз го помня, но не го предпочитам, въпреки недостатъците на сегашното време. Сега си мисля, че наистина трябва да се върне соца, за да ви чета коментарите на тези, които го защитавате. Ако има къде да ги пишете. :lol:

Ти си много ограничен човек. През соца как можеше да пишем, след като интернет не съществуваше.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 яну 2014 17:34

КНДР написа:
damyanov1963 написа:
viali69 написа:
P!nk fan написа:
И поздрави на моника

Ти си много ограничен човек. През соца как можеше да пишем, след като интернет не съществуваше.

Що не си отидеш в КНДР? Или те е страх от кучетата на любимия ти вожд :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 яну 2014 17:35

За съжаление на истинските българи има една партийка с лидер кръгъл идиот.
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 31 яну 2014 17:37

Аз си ходя в КНДР, без никакъв проблем, за връзките които имам може само да си мечтаеш! Да не казвам голяма дума, но благодарение на мен северно корейците гледат с добро око на България, въпреки че сме капиталистическа държава. Всяка година съм в КНДР и със всяка година дърпат напред, докато ние затъваме, заради такива като теб.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 31 яну 2014 17:38

Сидеров вместо да се занимава с глупости, да започне с изпълнението на "плана Сидеров". Или поне да национализира ЕРП-тата и да национализира златодобива за което толкова много говореше преди. Сега и гък не продумва за тия работи, а се занимава само с щуротии!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “Свободна зона”