viali69 написа:[
Мен ме интересуват колко взимат журналистите ! И по-точно тези, които водят предавания с политическа насоченост и сутрешните блокове.
Не ме интересуват заплатите на служителите в частните фирми, които нямат достъп до националния ефир. Нито Моника Станишева, нито който и да било от нас - работещите в частния сектор не можем да влияем на общественото мнение така, както могат журналистите.
Ето, защо е важно да знаем какви пари получават журналистите !
Тези, които от сутрин до вечер ни облъчват с дезинформация и ни промиват мозъците в интерес на чуждите си господари.
Това ме интересува ! Както вече казах депутатите всички си ги знаем. Нищо ново за тях не научаваме.
Ама, дайте да видим техните критици как живеят ? Какви пари взимат, какви джипове карат, в каки жилища живеят ?
Всичко на показ ! Какво лошо има в това народът да знае истината ?
Да, разбрах, че знаеш за депутатите, ама би ли ни разказал и на нас какво знаеш за тях? За политиците, за висшите полицаи, генерали, за висшите държавни чиновници, за фирмите свързани с властта, за техните семейства? Ще ни е интересно, ако може и с имена да изброяваш. На мен това ми е много интересно! За сметките с милионите им в евра и откъде ги придобиха? Защото наличието им в техните сметки е причина за глада в нашите стомаси!