Депутатите си гласуваха увеличение на заплатите с 354 лв.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Депутатите си гласуваха увеличение на заплатите с 354 лв.

Мнениеот viali69 » 31 яну 2014 09:26

peliforewer написа:Виали защо точно на БТВ искаш да знаеш заплатите,можеше например да е на ТВ7.Тези цифри дето ги цитираш за журналистически заплати ги взимат десетина топ журналисти в България ...

Е, точно за заплатите на тези така наречени топ журналисти се интересувам. Няма значение от коя телевизия са !
Дайте да ги видим колко са тези заплати !
Цитирам BTV, защото информацията в темата е от BTV, но нямам нищо напротив да знам и какви са заплатите в ТV7.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 яну 2014 09:32

viali69 написа:
bodil написа:По същата логика колко вземат в частните фирми, например, на Моника Станишева? Тези пари със сигурност са също от бюджета, но са минали в частни ръце! Интересно ли ти е? Защо не питаш? Има и много други въпроси - колко са парите на политиците, съдиите, висшите държавни чиновници и т.н., и на семействата им, естествено! От заплати са милионите в евро, след като са "публично обявени" и знаем, че няма как да е така! Ми попитай де!

Мен ме интересуват колко взимат журналистите ! И по-точно тези, които водят предавания с политическа насоченост и сутрешните блокове.
Не ме интересуват заплатите на служителите в частните фирми, които нямат достъп до националния ефир. Нито Моника Станишева, нито който и да било от нас - работещите в частния сектор не можем да влияем на общественото мнение така, както могат журналистите.
Ето, защо е важно да знаем какви пари получават журналистите !
Тези, които от сутрин до вечер ни облъчват с дезинформация и ни промиват мозъците в интерес на чуждите господари.
Това ме интересува ! Както вече казах депутатите всички си ги знаем. Нищо ново за тях не научаваме.
Ама, дайте да видим техните критици как живеят ? Какви пари взимат, какви джипове карат, в каки жилища живеят ?
всичко на показ ! Какво лошо има в това народът да знае истината ?

В този форум и ти се мъчиш да ни промиваш мозъците но не ти се получава.Няма как журналист да повлияе на един средно интелигентен човек какво да мисли и прави,особено сега когато има толкова много информация .Това го имаше по Татовото време за което ти много страдаш,защото имаше само партиини медии,но ние слушахме Свободна Европа,ББС,Гласът на Америка и знаехме какво не ни казват българските медии,знаехме и за Чернобил,нещо което "другарите"скриха от нас,а те взеха предпазни мерки срещу радиацията,само заради това престъпление към народа комунистите-социалистите трябва да не помислят за власт.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 яну 2014 09:53

Жалко,трябваше поне двойно да си увеличат заплатите.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 31 яну 2014 10:09

plamenst7 написа:Чудно, защо моята заплата не скача!!!

Ти... работи пове1е. И яж по-малко. :)

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 31 яну 2014 10:19

viali69 написа:[

Мен ме интересуват колко взимат журналистите ! И по-точно тези, които водят предавания с политическа насоченост и сутрешните блокове.
Не ме интересуват заплатите на служителите в частните фирми, които нямат достъп до националния ефир. Нито Моника Станишева, нито който и да било от нас - работещите в частния сектор не можем да влияем на общественото мнение така, както могат журналистите.
Ето, защо е важно да знаем какви пари получават журналистите !
Тези, които от сутрин до вечер ни облъчват с дезинформация и ни промиват мозъците в интерес на чуждите си господари.
Това ме интересува ! Както вече казах депутатите всички си ги знаем. Нищо ново за тях не научаваме.
Ама, дайте да видим техните критици как живеят ? Какви пари взимат, какви джипове карат, в каки жилища живеят ?
Всичко на показ ! Какво лошо има в това народът да знае истината ?

Да, разбрах, че знаеш за депутатите, ама би ли ни разказал и на нас какво знаеш за тях? За политиците, за висшите полицаи, генерали, за висшите държавни чиновници, за фирмите свързани с властта, за техните семейства? Ще ни е интересно, ако може и с имена да изброяваш. На мен това ми е много интересно! За сметките с милионите им в евра и откъде ги придобиха? Защото наличието им в техните сметки е причина за глада в нашите стомаси!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 31 яну 2014 10:38

Живко6461 написа:
plamenst7 написа:Чудно, защо моята заплата не скача!!!

Ти... работи повече. И яж по-малко. :)

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 31 яну 2014 10:50

peliforewer написа:Тук нещата опират до морал,след като няма пари в държавата,след като за болни деца се събират пари със смс ,да си гласуваш по 354лв. на месец увеличение на заплатата,при положение че минималната пенсия е 123.25лв. е арогантно.

+10000000000000000000000000000000000000

Е това нещо го обясни на galin758958858 или там как му беше ник-а, според него това е напълно справедливо. :roll:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 31 яну 2014 11:05

viali69 написа:
bodil написа:Заплатите в btv не се формират от бюджета, т.е. от нашите данъци, така че колко взема "пиклива журналистка" не е мой проблем. Мой проблем е колко вземат "пикливите" народни представители, колко плащат в почивните си станции, колко плащат в бюфета на Народното събрание, защо съществува болница наречена "правителствена", защо в България е най-голямата субсидия за политическите партии, а в същото време, защо обикновените хора в тази страна едва свързват двата края! Защо никоя НИКОЯ политическа сила не хвана митниците, защо не се плащат мита, акцизи, данъци и т.н., защо близки до властта "хора" печелят сладки обществени поръчки, защо няма осъден "едър" мошеник с политическа протекция (и то през целия т.нар. преход)? Защо? Защо? Защо?

Само, че заплатите на депутатите са публично обявени ! Всички могат да ги видят и да знаят колко са !
А, заплатите на журналистите никой не ги знае. Те са тайна ! Защо ?
Както вече писах в друга тема има слухове, че водещи на телевизионни предавания с политическа насоченост взимат заплати от порядъка на 15 000-18 000 лв. на месец. :shock:
С какво една пиклива журналистка от BTV е заслужила такава заплата, освен с това, че манипулира общественото мнение и го насочва в желана за външните си господари посока ?
Депутатите си ги знаем. Те не са интересни. На мен ми е интересно колко взимат журналистите ?
Защото не може да критикуваш един български народен представител, че взима 3 000лв., а ти да взимаш 15 000лв., за да служиш на чужди антибългарски интереси !

Волене, ти си бе? :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 31 яну 2014 11:46

viali69, защо не кажеш първо ти колко взимаш от централата на БСП и после да изискваш да се изкарат публично заплатите в частните телевизии? ;) Ти и колегите ти, платени тролове, влияете не по-малко на общественото мнение от един журналист.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 31 яну 2014 14:52

bubka написа:
peliforewer написа:Тук нещата опират до морал,след като няма пари в държавата,след като за болни деца се събират пари със смс ,да си гласуваш по 354лв. на месец увеличение на заплатата,при положение че минималната пенсия е 123.25лв. е арогантно.

+10000000000000000000000000000000000000

Е това нещо го обясни на galin758958858 или там как му беше ник-а, според него това е напълно справедливо. :roll:

Ми вие що взимате заплати тогава, "арогантници" такива, давайте ги за СМС-и за болните деца и пенсии. Или и вие сте безморални. Много ли е морално да казваш на друг да си дава заплатата? Дайте си вашата!
Колкото и да не се иска на някои, да си депутат трябва да накараш хората да повярват в тебе и да гласуват за теб. В твои ръце после е да се гласуват закони и правителство. Навсякъде по света депутатите са лицето на нацията и са естествено много добре платени. 2000лв за депутатска заплата е нищо според мен.
Спред мен "длъжността" депутат трябва да е сред най-платените в страната. А това, че сегашните депутати са боклуци(с което съм напълно съгласен) е друга тема. За това сме виновни ние всички, че сме избрали точно тези личности, иначе длъжността си заслужава парите.

Върни се в “Свободна зона”