Бойко от СИК съдружник с Пеевски в Lafka

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Бойко от СИК съдружник с Пеевски в Lafka

Мнениеот alexveselinov » 29 яну 2014 11:47

DANS написа:
alexveselinov написа:Не се надявай да получиш адекватен отговор, все пак DANS е спамер на Герб ;)

Ей пикльо, виж колко мнения имам във форума за 7(седем) години тук, и замълчи завинаги! Бил съм "спамер", аман от безмозъчни червени ТРОЛОВЕ!

Я по-леко с тона и обидите :x
Погледни се, какви теми пускаш и колко акъл имаш! Спамер и лизач на Бойко!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 яну 2014 11:50

Заклет Левскар написа:
DANS написа:
alexveselinov написа:Не се надявай да получиш адекватен отговор, все пак DANS е спамер на Герб ;)

Ей пикльо, виж колко мнения имам във форума за 7(седем) години тук, и замълчи завинаги! Бил съм "спамер", аман от безмозъчни червени ТРОЛОВЕ!

Пичове, коя година сме? Може пък и в мен да е грешката :oops:

Ами ако е чел само "Винету"... :mrgreen: :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 яну 2014 11:54

Е,какво излиза по-големите градове където кметовете са от Герб и общинските съветници са преобладаващо пак от същата партия ,лафката е във вихъра си Пловдив ,Варна,Русе,превзети са от Lafka .е как да не се замисли човек, че има топла връзка .

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 яну 2014 11:55

Raoul_Duke написа:
Заклет Левскар написа:
DANS написа:

Пичове, коя година сме? Може пък и в мен да е грешката :oops:

Ами ако е чел само "Винету"... :mrgreen: :lol:

DANS не го е чел.Боко му го е разказал. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 29 яну 2014 12:03

grasiani написа:Е,какво излиза по-големите градове където кметовете са от Герб и общинските съветници са преобладаващо пак от същата партия ,лафката е във вихъра си Пловдив ,Варна,Русе,превзети са от Lafka .е как да не се замисли човек, че има топла връзка .

Наскоро мой приятел от Каварна ми каза че Цонко кметъла от ГЕРБ ги е нацвъкал навсякъде в града си.Моя приятел от там ми каза ,че за тия lafki е сложен управител,изненада ...........жената на кметъла!Тия така се целунаха с Герб ,че няма накъде повече!Така ,че не са само в големите градове!!!
П.С.Такива промити мозъци като ДАНС каквото и да им кажеш все тая,няма как да прогледне! ;)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 яну 2014 12:27

Абе какво търсите под вола теле. Лафка като излиза с оферта за определена бутка/сергия, която не се ползва, що да не ѝ я даде общината?

Ето, примерно, на Т2 на Летище София в обществената зона имаше РП (Разпространение и Печат), ама от 7-8 месеца затвориха, щото им бил висок наема и си седи празно помещението. И ето, че Лафка е участвала на търга, спечелила го е (може би е била дори единствената фирма).
Най-малкия проблем е Лафка...

В България трябва да има две институции, които да функционират безкомпромисно и неподкупно - и това са МВР и прокуратората (и всякакви видове съдилища). Тогава всеки дирибей ще знае, че ако стъпи на криво, ще яде дървото.
Това трябва - една операция Чисти Ръце, като в Италия, за да се тикнат 500-600 в затворите. Политическите фигури от прехода до сега за национално предателство, а "бизнесмените", които до към 2000 бяха мутри, а сега олигарси, за данъчни измами, рекет, укриване на данъци и присвояване на пари в изключително големи размери.

Още сърбаме попарата на Андро Дебелия и на Гоцев.
Едно време им трябваха мутри, които силово да навлязат сред бизнеса, да окупират/рекетират/откраднат всичко. В процеса много се изпозастреляха, а когато бизнесите и милионите им станаха легални, "чичковците" сложи ръце над тях и сега с бели якички - олигарси.
Последна промяна от Serafim на 29 яну 2014 12:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 яну 2014 12:33

v.r.s. написа:По-голяма глупост отдавна не бях чел.
Медиите на Пеевски били създали медиен комфорт на Борисов, автора на тази статия или не е с всичкият си или в безсилието си да оправдае топлата прегръдка между БСП и ДПС, се опитва да изкара, че Пеевски и Борисов са се прегърнали. Достатъчно е да отвори вестник Телеграф от последната една година насам и ще види, че няма ден в който да не се излива негативизъм към ГЕРБ и Борисов. Ето и днес на втора страница има статия със заглавие "Борисов бил виртуоз по политическо потребителство", на 15 страница има статия със заглавие "ГЕРБ и зеленият октопод яхнаха Странджа" и така е всики ден.
Колкото за Lafka, това си е търговско дружество, което ще плаща наем за поставянето на тези магазинчета и от там ще има приход за общините, друг е въпроса, че се все по-усилено се говори за законопроект, който забранява продажби на цигари в другите магазини и да се издаде разрешение за продажба единствено и само в Lafka, а за това ако наистина се случи няма да са виновни ГЕРБ и Борисов, а сега управляващите, които уж се борят с монополите.

Цигарите ще се продават само в определени павилиони, в които се продават алкохол и вестници, с цел ограничаване на контрабандата, е аргументът на законовата промяна. Снимка: БГНЕС

Айде да отворим вестник "Телеграф" в периода на същинското управление на кабинета Борисов! Май забравихте как "Тв7" четкаше близо 3.5 години бившите управляващи.. Че те се бяха превърнали в по-герберска телевизия и от "Европа". А дали това беше спонтанно отразяване? Едва ли!
А относно законопроекта, за който си споменал - ами това ми прилича малко като говоренето на шепата студенти от втората окупация, че видиш ли имали информация за евентуално нахлуване на полицията и как това щяло да бъде безпрецедентен случай в бългаската история. Само, че има една малка подробност - в историята не се използва "ако" и "щяло". Та по същия начин ми звучи и тази статия на вестник "Капитал", на които всички много добре знаем какви са им политическите наклонности. :)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 29 яну 2014 12:42

RedeviL написа:
v.r.s. написа:По-голяма глупост отдавна не бях чел.
Медиите на Пеевски били създали медиен комфорт на Борисов, автора на тази статия или не е с всичкият си или в безсилието си да оправдае топлата прегръдка между БСП и ДПС, се опитва да изкара, че Пеевски и Борисов са се прегърнали. Достатъчно е да отвори вестник Телеграф от последната една година насам и ще види, че няма ден в който да не се излива негативизъм към ГЕРБ и Борисов. Ето и днес на втора страница има статия със заглавие "Борисов бил виртуоз по политическо потребителство", на 15 страница има статия със заглавие "ГЕРБ и зеленият октопод яхнаха Странджа" и така е всики ден.
Колкото за Lafka, това си е търговско дружество, което ще плаща наем за поставянето на тези магазинчета и от там ще има приход за общините, друг е въпроса, че се все по-усилено се говори за законопроект, който забранява продажби на цигари в другите магазини и да се издаде разрешение за продажба единствено и само в Lafka, а за това ако наистина се случи няма да са виновни ГЕРБ и Борисов, а сега управляващите, които уж се борят с монополите.

Цигарите ще се продават само в определени павилиони, в които се продават алкохол и вестници, с цел ограничаване на контрабандата, е аргументът на законовата промяна. Снимка: БГНЕС

Айде да отворим вестник "Телеграф" в периода на същинското управление на кабинета Борисов! Май забравихте как "Тв7" четкаше близо 3.5 години бившите управляващи.. Че те се бяха превърнали в по-герберска телевизия и от "Европа". А дали това беше спонтанно отразяване? Едва ли!
А относно законопроекта, за който си споменал - ами това ми прилича малко като говоренето на шепата студенти от втората окупация, че видиш ли имали информация за евентуално нахлуване на полицията и как това щяло да бъде безпрецедентен случай в бългаската история. Само, че има една малка подробност - в историята не се използва "ако" и "щяло". Та по същия начин ми звучи и тази статия на вестник "Капитал", на които всички много добре знаем какви са им политическите наклонности. :)

Аз коментирам статията и в нея се говори за медиен комфорт в момента, а не за годините когато Бареков и пресата на Пеевски целуваха задника на Борисов.
Колкото за заканопроекта, заради това съм написал ако се случи, защото предложението за обособени места за продаване на цигари вече е имало от Йордан Цонев. Може да се случи, но може и да не си случи, защото отзвука от подобно решение ще бъде много силен и не е изключено да породи протести от страна на останалите търговци.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 яну 2014 12:46

Serafim написа:Абе какво търсите под вола теле. Лафка като излиза с оферта за определена бутка/сергия, която не се ползва, що да не ѝ я даде общината?

Ето, примерно, на Т2 на Летище София в обществената зона имаше РП (Разпространение и Печат), ама от 7-8 месеца затвориха, щото им бил висок наема и си седи празно помещението. И ето, че Лафка е участвала на търга, спечелила го е (може би е била дори единствената фирма).
Най-малкия проблем е Лафка...

В България трябва да има две институции, които да функционират безкомпромисно и неподкупно - и това са МВР и прокуратората (и всякакви видове съдилища). Тогава всеки дирибей ще знае, че ако стъпи на криво, ще яде дървото.
Това трябва - една операция Чисти Ръце, като в Италия, за да се тикнат 500-600 в затворите. Политическите фигури от прехода до сега за национално предателство, а "бизнесмените", които до към 2000 бяха мутри, а сега олигарси, за данъчни измами, рекет, укриване на данъци и присвояване на пари в изключително големи размери.

Още сърбаме попарата на Андро Дебелия и на Гоцев.
Едно време им трябваха мутри, които силово да навлязат сред бизнеса, да окупират/рекетират/откраднат всичко. В процеса много се изпозастреляха, а когато бизнесите и милионите им станаха легални, "чичковците" сложи ръце над тях и сега с бели якички - олигарси.

Това е най-големият проблем, който пречи на развитието й като страна и я отдалечава от другите държави членки на ЕС! Ние нямаме независима прокуратура, съд и качествена полиция!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 яну 2014 12:47

Съгласен съм с всички, които казват, че Герб,БСП,ДПС и Реформаторски Блок са едно и също, да не забравяме, че когато Волен не даде кворум, това го прави Герб !!! Така беше когато избираха Пеевски, другото което е не слуайно се появиха двама "отцепници" от Герб, за да може да се прави кворум и без Волен !
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Свободна зона”