Окупацията на СУ падна ! Нормалността победи !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Окупацията на СУ падна ! Нормалността победи !

Мнениеот diplomat » 28 яну 2014 15:02

haha написа:Ако им бях преподавател на тия, до един щях да ги оставя на поправителни.

Ти затова не си преподавател. ;)

haha

Мнениеот haha » 28 яну 2014 15:04

Колко преподаватели на 21 познаваш? :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 яну 2014 15:47

Всички окупации , протести и контрапротести бяха организирани от комунистите! На нито едно от тези мероприятия не се спомена думата декомунизация, а това е най-важният процес, който трябва да бъде извършен, за да тръгне една държава напред!Радикална и безкомпромисна декомунизация!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 яну 2014 16:41

mtaraduda написа:Не си желан в този форум бе, това не го ли разбра. Регистрирай се в бг-мама и промивай техните мозъци, които и без това не са наред от толкова хормони. Остави хората тук на спокойствие. Всички влизаме тук да се разсеем от ежедневието и да избягаме от жалките опити на журналисти и политици да ни промиват мозъците. Влизаме тук да говорим, спорим за футбол главно, за спорт като цяло, толкова ли няма други места където да сееш омразата и помията си. Как да ти избегна темите като вляза тук и всяка втора тема е твоя и всяка втора тема е политически насочена. Не те ли е срам?

Абе ,нали има свободна зона във форума може да се пускат всякакви теми,като не ти харесва темата кой те кара да я четеш ,има си модератори те могат да преценят дали темата отговаря на изискванията на форума ,кой си ти да казваш коя тема да я има и по коя да не се пише ,пусни интересни спортни теми и ще дискутираме колкото искаш и ще видим колко мнения ще събереш ,все големи философи и разбирачи.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 28 яну 2014 19:02

viali69 написа:
DmG написа:Платените спят ли ? Май не .
Как не ви е срам да защитавате ДПС и Бареков ?

Ако имаш предвид мен като платен да ти обясня. Ясно е, че Бареков го гласят за патерица на БСП/ДПС на следващите избори. Аз не крия симпатиите си към БСП. Смятам ги за най-малкото зло в момента и затова ги подкрепям.
Ако бях зависим и платен обаче, щях да защитавам Бареков, а не да плюя против него. Понеже нямам никакви зависимости съм свободен да изявя собственото си мнение по всеки един въпрос. Бил съм против БСП по въпросите за продажбата на българска земя на чужденци. Против БСП съм по въпроса за създаване на "Електронно правителство", което се прави уж за доброто на народа, а всъщност за тотален контрол над хората.
Не бях съгласен и с някои назначения на БСП. Не съм с тях и по въпроса за Сирия. Не приемам за нормално да пасуваш или да осъждаш един режим, който воюва с крайните ислямисти и терористите от "Ал Кайда".
По въпроса за Бюреков също съм против позицията на Партията ! Не може един откровен циркаджия като Бареков да е стълб в следващото управление на БСП, каквото несъмнено ще има. ;)

Ами всеки в България знае, че БСП, ДПС и Бареков са едно и също. Няма как да подкрепяш БСП и да си против ДПС, като БСП е заедно с ДПС и винаги ще бъде с ДПС, както е било до сега.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 28 яну 2014 21:57

Хубаво е, че в университета "нормалността победи".Лошото е, че в парламента и МС нормалността не побеждава :roll: ортака на Сорос, човека с мишите очички серГей продължава да се вихри
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 яну 2014 22:06

stefani написа:Как няма да падне като ги блокираха на студено и без храна ? Оставка на кабинета и НС !

Би ли посочил една смислена причина за оставка на кабинета и НС, и веднага те подкрепям!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 29 яну 2014 11:49

Пхаха, милите нямали храна и топлина. Да им бяха взели и дрехите поне, да им дойде малко акъл.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”